Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Artiklar med information, nyheter och sortiment

Upptäck våra inlägg med produktnyheter, information och relaterade artiklar om våra produkter, sortiment och utbud. Vi vänder oss till bostadsrättföreningar, kommuner, skolor, företag, restaurang och offentlig miljö. Hitta inspiration och lösningar för att förbättra din synlighet samt smidiga lösningar för er inomhus- och utomhusmiljö med våra produkter.


 

Optimera cykelparkeringen med cykelställ

Miljöbild cykelställ

Cykelställ - Optimering av cykelparkering för bostadsrättsföreningar, kommuner och offentlig miljö

I den offentliga miljön är cykelställ av stor betydelse för att få en säker och praktisk cykelparkering. Genom att erbjuda bra möjligheter att förvara cyklar främjar vi hållbara transportsätt och skapar en trevligare och tryggare miljö.

Oavsett om det handlar om bostadsrättsföreningar, kommuner, skolor eller företag är det viktigt att kunna erbjuda en säker och bekväm plats att förvara cyklar och i detta avseende är cykelställ den bästa lösningen.

Med olika modeller av cykelställ anpassade för olika miljöer och användningsområden kan vi skapa en väl fungerande cykelinfrastruktur som gynnar både människors hälsa och stadsmiljön.

Cykelställ - Praktiskt och säkert

En viktig faktor för att främja hållbart resande är att erbjuda cykelställ som är konstruerade för att klara av olika typer av cyklar. Cykelställ ger en stabil och pålitlig förvaring. Med Citypro cykelställ kan ni skapa en trivsam och organiserad cykelparkering i er miljö.

Cykelställ med tak - Skydd och bekvämlighet för cyklar

För att erbjuda extra skydd mot väder och vind är cykelställ med tak även kända som cykelgarage ett populärt alternativ för cykelförvaring. Cykelställ med tak ger inte bara ett effektivt skydd för användarna utan också en känsla av trygghet. Med våra cykelställ kan ni erbjuda era invånare och användare en säker och bekväm plats att förvara sina cyklar.

Maximera utrymmet med cykelställ för vägg

Där utrymmet är begränsat kan cykelställ som monteras på väggen vara den perfekta lösningen. Genom att använda cykelställ vägg kan ni maximera utnyttjandet av er yta samtidigt som ni erbjuder en smidig och säker cykelförvaring som ger ett stilrent intryck. Våra cykelställ för vägg är designade för att vara stabila och hållbara samtidigt som de är enkla att använda.

Modulbaserade cykelställ för flexibilitet

Våra modulbaserade cykelställ är ett populärt val för väggmontering. Deras modulbaserade design gör det enkelt att byta ut skadade delar som hjulhållare utan att behöva demontera hela stället.

Dessutom kan stället enkelt utökas genom att lägga till fler moduler. Delarna är varmgalvade för att klara av det svenska väderförhållanden. Vår Modell 500 finns också i en rak variant och med låsbågar för att förhindra stölder i till exempel kommunala verksamheter och bostadsrättsföreningar.

Cykelställ med låsbyglar för ökad säkerhet

Med det ökade värdet på dagens cyklar är det viktigt att kunna låsa fast ramen för att förhindra stöld och förlänga cyklarnas livslängd. Vi erbjuder olika lösningar för cykelställ med ramlås, och våra modulbaserade ställ har blivit mycket uppskattade och prisvärda för detta ändamål.

Robusta cykelpollare för säker förvaring av cyklar

Robusta cykelpollare är en pålitlig lösning för att säkra cyklar genom att låsa fast ramen. Genom att använda cykelpollare minskar man risken för cykelstölder och skapar en mer organiserad cykelparkering. Cykelpollare styr också cyklisterna att parkera på specifika platser istället för att lämna cyklarna huller om buller. Investera i cykelpollare från Citypro för en pålitlig cykelparkering.

Förbättra cykelförvaringen med kvalitativa cykelställ

Genom att investera i kvalitativa cykelställ kan ni förbättra cykelförvaringen för bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. Våra cykelställ är tillverkade av hållbara material och är enkla att använda och underhålla. 


Vår expertis finns tillgänglig för att hjälpa er att hitta de bästa lösningarna för er cykelförvaring. Genom att optimera cykelparkeringen kan vi tillsammans skapa en bättre och mer cykelvänlig miljö för era användare och invånare.

Vi har bland annat Cykelställ 3 cyklar Cykelställ 4 cyklar Cykelställ 5 cyklar Cykelställ MTB 

På citypro.se kan du se hela vårt utbud av cykelställ. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar.

Miljöbild cykelställ

Moms visas: