Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

XL + Stora affischramar för stora budskap

Affischramar i stora storlekar

De största storlekarna bland våra ramar och är passande som informationstavlor på dörrar och väggar vid entréer och ingångar men också för inramad affischering av erbjudanden och menyer i butik och restaurang vid kassa, bar eller annan disk. 

Vi erbjuder ett flertal stora ramar för posters i olika format. Detta gör att det finns högre valmöjlighet att få budskapen att se ut som man vill. Alla stora affischramar är designade för att göra det lätt att byta ut budskapet och hålla presentationen stilig och fräsch. Det finns stora möjligheter att bli synlig med sin reklam för sin verksamhet på flera sätt. Det kan visa sig få positiv effekt på kundernas uppfattning om ditt varumärke om man låter affischering synas i olika höjd, placering och miljöer. En lightbox andas ytterligare liv i din design och drar uppmärksamhet till sig även i mörker. 

 

 

Vår kunniga kundtjänst finns tillgänglig för att hjälpa dig hitta den bästa displaylösningen för stora posters för ditt företag eller i hemmet. Som privatkund eller företagskund kan du köpa billiga ramar i större storlekar i hela Sverige enkelt i vår webbutik online, och inte bara i de större städerna som Stockholm , Göteborg och Malmö.

Moms visas: