Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Speglar för övervakning & Trafikspegel

köpa speglar utomhus

SPEGLAR FÖR ÖVERVAKNING & TRAFIKSPEGEL

CityPro erbjuder Sveriges bredaste sortiment av speglar inom industri och vägområde! Vi har speglar för alla typer av användning. Allt ifrån kupolspeglar och övervakningsspeglar för t.ex butiker till siktspeglar och trafikspeglar för privata utfarter, landsvägar och städer. Alla våra speglar är tillverkade i Europa.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Produktfilter
  • Spegeltyp
  • Siktavstånd
  • Storlek Spegel
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
  • Tillbehör
Rensa

 

Speglar för övervakning och trafiksäkerhet

Citypro har ett komplett sortiment av olika slags speglar för offentlig miljö

Vi har Sveriges största lager av speglar och därför kan vi snabbt leverera även stora kvantiteter. Det finns flera olika typer av siktspeglar och detta är ju såklart för att det finns så många användningsområden.

 

Övervakningsspeglar för butiker och offentliga miljöer.

En övervakningsspegel kan även kallas för skvallerspegel och dessa finns i de flesta butiker om man väl tittar sig omkring. Man kan tycka att en övervakningskamera tagit över den gamle trotjänaren spegelns roll. Dock är 99% av övervakningskamerorna in i "live view" utan till för att i efterhand se stölder och liknande. I dessa fall är det dock redan försent.... Flertalet undersökningar visar att stölder minskar kraftigt där skvallerspeglar satts upp. Dessa stöldspeglar avskräcker mycket stölder och då är mycket vunnet. Vi har även check out speglar. Dessa speglar sitter vid kassorna i butiker för att kassapersonalen skall kunna se under kundvagnarna där det annars kan stå "obetalda" varor. En annan fördel med övervakningsspeglar är att man inte behöver tillstånd för att sätta upp och använda dessa. Något som i de flesta fall krävs för övervakningskameror.

 

Kupolspeglar för bra översikt

Vi har kupolspeglar för de flesta förekommande situationer

Allt från vad vi kallar kvartsspegel, halvspegel samt helspegel. En helspegel är en spegel där man ser 360 grader och till utseendet är om man tänker sig en boll som man delar på mitten. Det finns kupolspeglar för både takmontering samt väggmontering. Kika noggrant vid beställning så ni får rätt spegel direkt. Kupolspeglar finns ofta monterade på stora varuhus och snabbköp där det är enkelt att få en överblick mellan hyllraderna vid stängning så de inte är folk kvar i butiken när det är dags för hemgång. En kupolspegel avskräcker såklart även för snatteri och stölder av varor i butikerna. Även sjukhus är stora kunder av just kupolspeglar då det ofta körs patientsängar och man inte vill krocka i alla krångliga korridorer som återfinns på sjukhusen.

Köp speglar för övervakning

Inspektionsspeglar vid besiktningar och tullar

Det har tyvärr blivit nödvändigt att kontrollera undersidan av bilar, lastbilar och andra fordon efter förbjudna föremål. Påhittigheten bland terrorister och andra människor som vill ont och därför är det viktigt med hög säkerhet. I dessa fall så är våra inspektionsspeglar ett väldigt bra hjälpmedel. Det finns speglar med både hjul och med belysning. Dessa speglar används även av besiktningspersonal vid bilbesiktningar och verkstäder för att kontrollera undersidan av bilen.

 

Trafikspeglar & vägspeglar för att säkra utfarter och farliga kurvor och backkrön

En trafikspegel är kanske den billigaste livförsäkringen man kan skaffa sig. Ett väldigt enkelt sätt att säkra upp utfarter med dold sikt och backkrön som kan vara riktigt farliga. En vägspegel monteras med fördel på ett monteringsrör och kan placeras precis där spegeln gör sig bäst. Vi brukar förespråka ett gott förarbete innan man monterar sin vägspegel. Ta hjälp av en granne eller kompis och ställ en gubbe där utfarten är och be den andre ta med sig en spegel så ni får "trimma in" rätt placering innan man gjuter fast monteringsrör eller liknande. Vi har två olika material av spegelyta i våra trafikspeglar. Akryl är ett väldigt bra plastmaterial som är 80 gånger starkare än glas och passar därför väldigt bra till just speglar i trafikmiljö. I centrummiljöer och andra utsatta områden råder vi till trafikspeglar i polykarbonat som även kallas okrossbara speglar. Polykarbonat är ett väldigt segt plastmaterial som gör att det blir omöjligt att krossa spegel vilket i utsatta miljöer är ett måste.

Citypro är proffs på speglar och säljer bara sikt speglar tillverkade i Skandinavien. Då vi sålt speglar sen 2009 så har vi ett oerhört kunnande om just säkerhetsspeglar. Så har ni funderingar kring vilken typ av spegel som passar just er situation eller har funderingar på vilken storlek eller vad för materialval som ni skall välja. Kontakta oss om ni har frågor angående speglar så hjälper vår kunniga kundtjänst er.

 

Vi säljer utomhus-speglar och trafikspeglar online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas:
Filter