Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Papperskorg inomhus

Papperskorgar inomhus

Papperskorg inomhus

Citypro erbjuder papperskorgar och sophanteringsutrustning som riktar sig mot den kommunala sektorn, företag, föreningar och annan offentlig miljö. Allt ifrån återvinningsvagnar till vägghängda papperskorgar, fristående för golv samt såklart olika varianter av pedalhinkar. Kontakta oss gärna om ni inte finner de soptunnor som ni söker.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
Rensa

Papperskorgar för inomhusmiljö

Det finns papperskorgar överallt i vår närliggande inomhusmiljö. Vid de flesta entreér, väntrum, toaletter, kontor och såklart även vid kaffeautomaten. Det är viktigt att det finns många soptunnor på ex. en arbetsplats så det inte bildas en stökig innermiljö med missnöjda medarbetare och kunder som följd. Det är därför viktigt att tidigt planera placeringarna av även vilka modeller av papperskorgar man tror sig behöva.
 

Vad skall man välja för avfallstunnor?

På många platser så är det uteslutande vår papperskorg Safe som gäller. Denna modell är av metall och har ett självstängande lock vilket gör att om någon slänger ett brinnande papper eller en cigarett som glöder så kan brand uppstå. Men med papperskorg Safe så minskar uppkomsten av brand markant då locket stänger sig automatiskt och minskar syretillförseln och kväver ev. brand eller glöd.

Pedalhinkar används också flitigt och har ett klassiskt pedallock som gör att man måste trampa på en pedal på skräpkorgen för att locket skall öppna sig. När foten försvinner från pedalen så stängs locket och nästa gäst slipper se skräpet/avfallet som slängts i hinken. Smart, säkert och en klassiker när det kommer till papperskorg inomhus.

Öppna papperskorgar är mycket bra att ställa ut där det passerar mycket folk och där det är ett krav på snabb avfallshantering. Dessa skräpbingar är ofta större i volym varefter de även sväljer mer avfall och sopor.

Moms visas:
Filter