Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Sandlådor

Sandlåda för lekparken

Sandlådor

Sandlåda uppskattas av de flesta barn och att leka i en sandlåda väcker barns kreativitet och lusten att skapa och bygga. Vi på Citypro tycker att sandlådan är den bästa uteleken och bör finnas i alla bostadsområden, skolgårdar och BRF utegårdar. En sandlåda är även mycket billig då man bara behöver fylla den med sand en gång och sen kommer sandlådan leverera flera års sandlek till både barn och de vuxna som fortfarande har barnasinnet kvar. Alla våra sandlådor är tillverkade i material av högsta kvalité för att garantera många års lek.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Det finns få saker som är så tillfredsställande som att se sina barn leka i en sandlåda. Barns lek i sandlådan med bilar, krattor, spadar och hinkar främjar barns motorik och fantasi. Det finns flera olika typer av sandlådor så som sandlåda med lock, sandlåda med ryggstöd, stor sandlåda, liten sandlåda, sandlåda som kan bli ett picknickbord och sandlåda med förvaring. Vi på Citypro erbjuder ett brett sortiment av lekutrustning för skolgårdar, förskolor, lekplatser på BRF och andra privata aktörer och vi har valt ut det bästa från de största tillverkarna som har varit i branschen under många många år. Allt för att ni som kund skall få rejäla, stilrena och prisvärda produkter till era lekplatser och lekhörnor.

Var noga när ni köper er sand till sandlådan att ni beställer kakbakar sand. Kakbakar sand är en sammansättning av sandkorn som gör att sanden fungerar bra att baka kaka och torn med och inte faller ihop som annan fin sand kan göra.

Kika extra noga på våra modeller Lekhus Ella som är en sandlåda med tillhörande lekhus. Även lekhus Bruno är väldigt populärt och främst på förskolor.

Efter beställningen av er sandlåda så behöver ni endast tänka på vilka leksaker ni bör komplettera med för att främja barnens lek och kreativitet. Vi säljer en mycket populär grävskopa som passar perfekt till alla våra sandlådor.