Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Affischramar & Snäppramar

köpa affischramar

Affischramar på eget lager! GRATIS FRAKT!

Citypro har Sveriges kanske största sortiment av affischramar. Vi erbjuder såklart även magnetramar, affischlister och flera olika varianter av vattentäta affischhållare. Önskar ni lägga stororder så kontaktar ni oss för offert. Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité

 

 

köpa affischramar

 

Affischramar på eget lager! GRATIS FRAKT!

Citypro har Sveriges kanske största sortiment av affischramar. Vi erbjuder såklart även magnetramar, affischlister och flera olika varianter av vattentäta affischhållare. Önskar ni lägga stororder så kontaktar ni oss för offert.Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Produktfilter
  • Placering
  • Storlek
  • Färg
  • Tillbehör
Rensa

 

Affischramar och snäppramar i standardstorlekar

Vi har affischramar för inomhus och utomhus, standardramar med smidig snäppfunktion samt affischhållare. Vi har standardmåtten A4(21x29,7cm), A3(29,7x42cm), 50x70 cm, 70x100 cm samt 100x140 cm. Levereras utan tryck.

snäppramar online

Affischramar gör att du syns

Snäppramar & Affischramar är egentligen två namn på samma produkt. En snäppram är en affischram för posters eller affischer där man inte behöver montera isär hela ramen för att montera sitt budskap. Man snäpper helt enkelt upp de fyra snäpplisterna som sitter runt affischen, placerar sin poster bakom den medföljande frontplasten och snäpper tillbaka ramsidorna. Så detta är ett supersmidigt sätt att exponera sina affischer. Affischramen skruvas fast i väggen genom de förborrade hålen i alurambakstycket så affischramen blir säkert monterat. Detta gör att man inte behöver tavelkrokar för att hänga upp den vilket gör att när de väl är monterade så klassas det som en fast installation och den stannar på sin plats vilket är ett måste i offentliga miljöer.

 

Våra ramar tillverkas av råmaterial av högsta kvalité och det finns inga delar på ramarna som kan rosta. Detta gör att alla ramar (om man har affischer som är tryckta på vattentåligt material) funkar för utomhusbruk. Dock så har vi speciella ramar som är extra kraftiga och med zinkbakstycke som passar väldigt bra om ramen skall monteras på ex. en befintlig konstruktion så som ett staket eller liknande där metallbakstycket ger extra stabilitet och hållbarhet åt affischramen. Våra ramar finns i flertalet färger varvid de vanligaste är Natureloxerat (silver), Svart, Vit & Röd men även flera andra färger finns i vårt grundsortiment.

 

I Europa används A-formaten på affischramar. Det vill säga A5, A4, A3, A2, A1, 50x70 cm, 70x100 cm samt 100x140. Dessa är i Skandinavien väldigt vanliga till skillnad från andra delar av världen där B- Formaten är vanligt förekommande. Vi kan dock alltid tillverka ramar med specialmått om det blir en större serie.

 

Självklart så har vi extra frontplast till våra ramar som man kan köpa till som tillval för att byta ut när den gamla plasten blir sliten. Om affischramarna sitter utomhus så brukar det vara läge att byta frontplasten var 6:e månad ungefär beroende på väder och vind och hur utsatt affischmaterialet varit.

 

Specialramar: Vi har även fönsterramar som är dubbelsidiga och passar utmärkt  för affischering på fönster där dubbelsidigt budskap även kan användas till fördel. Även slide in ramar där affischen eller budskapet trycks in från sidan och även där ger ett dubbelsidigt budskap. Dessa slide-in ramar finns för både upphängning och för bordsdisplay. Så söker ni en hängande affischram så är detta vad ni skall köpa.

 

Affischlister: Vi har en serie av affischlister vilket vi även kallar för memorail och dessa finns i flera bredder. Dessa affischlister används ofta som ritningslister eller ritningshängare. Listen består av en inkapslad list med glaskulor vilket man enkelt sticker upp sitt budskap som då fastnar mellan glaskulorna och alulisten. När man sen skall ta bort sin trycksak så lyfter man budskapet framåt/utåt så lossar affischen snabbt och lätt. Dessa används även ofta som anslagstavlor i trappuppgångar bla.

 

Vattentäta affischramar: Alla våra affischramar passar utmärkt för utomhusbruk men man skall dock med fördel använda trycksaker tryckt på vattentåligt material för kondens kommer man ju aldrig ifrån. Dessa vattentäta snäppramar har en gummilist på insidan av snäpp profilen som tätar mot att vatten skall tränga in i ramens inre delar där affischen är placerad. Dessa ramar är väldigt lämpade för konstant utomhusbruk där samma budskap skall sitta väldigt länge utan att bytas ut. En mycket bra affischhållare!

 

Låsbara affischramar: I vissa fall kan man behöva en snäppram med lås. En sådan ram låser på ett enkelt och säkert sätt fast budskapet vilket gör att det är näst intill omöjligt att knycka affischen eller trycksaken som sitter i ramen. Dessa används ofta på skolor och offentliga platser där det kan tänkas att klåfingriga ungdomar vill skoja till det.

 

Även affischramar i akryl med sugproppar samt posterlister finner ni i vårt breda sortiment.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas:
Filter