Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Avspärrningsstolpar

köstolpar

Avspärrningssystem

Avspärrningssystem och kösystem med avspärrningsstolpar. Köstolpe och avspärrningsstolpe med färgat band i t.ex svart är den produkt som vi säljer mest av och de finns i andra färger på avspärrningsbanden. Genomgående på alla våra kösystem system är att det är en tung fot där en stilren stolpe har försetts med ett avspärrningssystem med en bandkassett.

Vid större antal kontakta oss för offert.

När skall man använda köstolpar?

Användningen av kösystem ökar hela tiden och efter att Coronan gjorde sitt inträde i världen så har användandet av avspärrningsstolpar ökat med flera tusen procent och idag ser man att dessa används på fler ställen än innan Coronan. Det som man framför allt använder dessa kösystem till är att begränsa framkomlighet eller att styra besökare eller väntande gäster så som passar de uppsatta målen där säkerhetssystemet skall sättas upp. Vi har väl alla sett dessa kösystem på flygplatser, utanför krogar samt vid entreer vid mässor och nöjesfält.

På platser där det idag genomförs personkontroll är det även vanligt att man använder köstolpe från Citypro. Då kan det underlätta för de köande besökarna då de lättare finner sin plats och detta gör även det enklare för personalen. Vi har flera olika modeller och färger på avspärrningsbanden till avspärrningssystemen och detta gör att de flesta kunder finner hos oss det dem söker för just sina behov.

Är det så att ni driver en nattklubb, restaurang eller har verksamhet i en annan lyxig miljö så kanske ni skall spana in våra avspärrningssystem i guld. Självklart är det inte tillverkade i rent guld men hela systemet är guldfärgat och detta är verkligen nått som skickar ut signaler till besökarna att det är en lyxig miljö de köar för att besöka.
 

Produkter för din entré

Här finner du även entrémattor. Som den klassiska "röda mattan" i standardmåttet 200 x 90 cm som passar bra på golvet framför alla dörrar och butiksentréer. Mattan finns även i svart och dessa passar utmärkt ihop med våra svarta och röda avspärrningsstolpar och kösystem.
Moms visas: