Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Karuseller

Karuseller för lekparken

Karuseller för lekplatsen

Karuseller & snurrleksaker är väldigt omtyckta lekredskap till lekplatsen eller till de allmänna ytorna där det vistas barn. Vi på Citypro har arbetat flera år med att designa lekplatser och hjälpa kommuner, fastighetsägare och föreningar till att få till en lekmiljö som passar de flesta barn och för barn i varierande åldrar. Går ni i tankar om att bygga er en lekplats och söker snurrlek & snurrutrustning så är ni välkomna att höra av er till vår kundtjänst som hjälper er med detta.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Karuseller och snurrkaruseller är väldigt viktigt när det kommer till att bygga sin egna lekplats. Snurrning är en av de viktiga grundläggande rörelserna för barn och att leka på karuseller och med snurrlekar är viktigt för barns motorik. Det är även viktigt för barn att samarbeta och genom detta samarbete så får man fart på karusellen och snurrutrustningen och detta. Vi säljer endast karuseller från kända stora tillverkare som vi vet producerar säker och prisvärd snurrutrustning för lekparker runt om i Sverige och Europa.


Det finns såklart olika karuseller och för olika många barn. Så här bör man fundera på vilken typ av lekutrustning man skall välja till sitt lekområde. Självklart finns det även karuseller som passar även de minsta barnen och då brukar dessa ha extra skydd för de snurrande barnen. Så förutom gungor, gungbräddor och sandlådor så är snurrlek och karuseller ett måste för den där spännande och framföra allt roliga lekplatsen. Så satsa på en spännande och rolig lekplats för era barn.

 

Människor är flockdjur och trivs bäst med att göra saker tillsammans. Detta gäller alla särskilt våra små. Barn har en naturlig inbyggd drivkraft att utforska och utvecklas hela tiden. I en lekmiljö får fantasin sätta fart och samspelet med andra barn stimulerar barnens tillväxt. Centrifugalkraften i en karusell på lekplatsen är tillräcklig för att skapa en spännande upplevelse för barnen. Där kan de hjälpa varandra att hålla sig fast när det går undan, men också sakta ner i solidaritet för den som tycker det känns läskigt. I gemensamma spänningsupplevelser formar barnen vänskapsband till varandra som kan hålla länge. 

 

På Citypro är vi stolta över vårt urval av karuseller, gungställningar och annan lekplatsutrustning då de håller måtten för de säkerhetsföreskrifter som tagits fram i EU där regelverk finns för skydd mot olyckor vid lekredskap. Vi ställer alltid höga krav på våra leverantörer att följa detta regelverk. Vi har bilagor tillgängliga för dig som kund att följa när du ska anlägga i lekpark. Vi erbjuder självklart de mjuka fallskyddsmattor som rekommenderas som skydd för barnen när leken snurrar iväg i hög fart. 

 

En trivsam utemiljö avnjuts gemensamt av många olika människor vid olika tidpunkter på dygnet. Då är det viktigt att ha skapat förutsättningar för att hålla ordning och reda runt om lekparker där barn uppehåller sig. Skräp och ciggfimpar från nattliga besökare vore ej att föredra i en lekmiljö, så därför erbjuder citypro ett brett sortiment av papperskorgar, förvaringslådor, informationsskåp m.m. Vi kan erbjuda många lösningar för att ni ska kunna anlägga en rolig, vacker och ordnad utemiljö. 

 

Har du några fler funderingar kring vilken karusell som passar just din lekpark så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst. Handla online i vår webbutik till bra pris eller kontakta oss för offert. Vi levererar till hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg eller Malmö. 

 

Moms visas: