Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Lekplats & Lekmiljö

lekparksutrustning-lekplats

Lekplats & Lekutrustning

Söker ni utrustning till er lekplats så har ni kommit rätt. Vi är specialister på utrustning till lekplatser och älskar att göra barn & föräldrar glada genom lek på lekplatser runt om i Sverige. Vi säljer endast godkänd lekutrustning från ledande tillverkare runt om i Europa som kan garantera säkra produkter med lång hållbarhet och generös prislapp. Söker ni nån leksak och inte finner den här på vår sida så kontakta oss så skall vi försöka hjälpa er!

 

PARKUTRUSTNING FÖR DE YNGRE

Våra uteprodukter för park och lekplats är tillverkade i högsta kvalitet för bästa möjliga hållbarhet. Lekutrustning kan ibland bli ovarsamt behandlat, och därför kan det vara värt att utrusta parken med rejäla produkter som både håller ihop efter slitage men som också är tåligt i vårt nordiska klimat året om. Söker ni en leverantör av lekplatsutrusning och leksystem så har ni kommit rätt!

Klicka här för att komma till vår sida med detaljerad information om montering och användning av lekplatsutrustning.
 

 

Lekplats ger bara fördelar

Vi måste ge barn förutsättningar för lek och kroppslig rörelse och framförallt i dessa dagar när stillasittandet ökar och barn är mindre aktiva under sina vakna timmar. Därför måste vi se till att det finns förutsättningar till aktivitet nära bostadsområden, parker, skolor, förskolor och liknande områden där barn och vårdnadshavare vistas.

Det är inte bara på skolgården och i kommunala parker som behovet för lekutrustning och lekställningar finns utan dessa lekmiljöer behöver även finnas i anslutning till BRF, villaområden och andra platser där det bor familjer med barn. Satsa därför på lekutrustning och lekplatsutrustning från kända tillverkare som tillverkar sina lekplatsprodukter efter de gällande regler och föreskrifter som ligger till grund för produkter avsedda för barnlek i offentliga miljöer. Vi hjälper er att finna rätt lekutrustning till er aktiva lekmiljö.
köpa lekparksutrustning

Gungställning med gungor

En gungställning med tillhörande gungor där barnen kan gunga är vad vi på CityPro.se tycker en av de absolut bästa lekutrustningarna man kan tänka sig och man skall givetvis planera in en gungställning till sin lekplats. Föräldrar älskar att gunga barn i en barngunga eller varför inte i en av de fina nya populära fågelbogungorna ( även kallad kompisgunga ). Barnen älskar att bli gungade och det finns få saker som är så glädjande för en förälder att se motoriken hos sitt barn när de tar sina första egna gungningar helt själv. Det finns såklart olika gungsitsar att köpa till sin gungställning så man bör först se över sina behov på vad för slags gungsitsar som kan tänka användas. Man bör räkna in minst en säkerhetsgungsits som är för de minsta barnen och som gör gungning för riktigt små barn säker.

Klassikern bildäck är ju en storsäljare och denna typ av gungsits finns i näst intill alla våra levererade gungställningar och är mycket uppskattad bland de lite större barnen. Gungsits av bildäck gör att barnen kan gunga två st på varje gunga och man ser ofta två stående barn på samma gunga och glädjen är optimal. Vi har ett brett sortiment av gungställningar i olika material. Allt ifrån galvat eller pulverlackerat stål. Tryckt virke eller varför inte en i naturträ där gungställningen består av trästockar vilket ger ett mycket rustikt och mysigt intryck. köpa gungor på nätet Fågelbogunga eller kompisgunga är en riktig storsäljare och kanske den roligaste nyheten till lekplatser de senaste tio åren. Fågelbogungan har plats för flera gungande barn som tillsammans får gungan att röra sig och gunga. I en kompisgunga får barn lära sig samarbete och delad glädje är dubbel glädje. Denna typ av gunga har blivit väldigt uppskattad på skolgårdar och i andra dagverksamheter för barn och ungdomar. Fågelbogungan är även ett mycket hållbart gungsäte och det är även populärt bland ungdomar och de lite större barnen som kan ligga och chilla i gungan som de beskriver det :)

Fjädergunga är en annan typ av gunga som är mycket uppskattad av de lite mindre barnen på lekplatser runt om i landet. Fjädergungan består av en gungsits där barnet sitter samt ett par handtag där barnen kan hålla sig i medans de gungar på fjädergungan. En fjäderlek eller två är nästan ett måste till den tilltänkta lekplatsen. Vissa tillverkare kallar dessa gungställningar för gungdjur och liknande. Detta namn kommer sig troligtvis från att många av våra fjädergungor är i form av olika djur. Fjädergungor brukar monteras på ett betongfundament eller gjutas fast direkt i marken. Nedgrävning är även förekommande på vissa modeller.

Gungbräda för två eller fyra personer

Gungbrädor är en annan typ av lekutrustning som aldrig går ur tiden. Vi erbjuder flera modeller och det finns med ett handtag på varje sida av brädan eller om man vill anpassa gungbrädan för flera personer så finns det modeller med två handtag per sida för att fler barn skall kunna få chansen att gunga och glädjas åt gungans funktioner.

Gungbrädor är väldigt givande för barn och för att träna upp deras motorik och balansförmåga. En gungbräda skänker glädje i många år framöver. En gungbräda kräver minst två deltagare för att uppfylla sitt syfte. Denna plats blir en naturlig grogrund för de sociala färdigheter som barn lära sig på lekplats i utomhusmiljö. Man turas om att vara högst upp och delar spänningen med en annan som man kanske inte haft en relation till tidigare. Kanske läggs här grunden för en livslång vänskap?
köpa gungbräda på nätet

Karusell Snurrleksak

En karusell glädjer även den många barn och uppmanar till samarbete mellan barnen för att med hjälp av centrifugalkraften få olika hastigheter och effekter. Våra snurrleksaker används flitigt i parker och det kan vara bra att ställa ett par parkbänkar i närheten av karuseller så man kan hålla lite ordning på barnen om de lyckas snurra för fort och för länge så man kan påminna om en liten rast för att undvika snurriga barn.
 

Grävskopa för sandlåda

Detta är en av småttingarnas favoriter. En grävskopa som är perfekt att gräva med i sandlådan. En riktig höjdare som skapar glädje bland barnen. Om barnen vill gräva till andra sidan jorden genom planetens inre eller konstruera ett invecklat slott så är grävskopan det givna verktyget på lekparken. Här lär sig barnen använda ett komplicerat verktyg där händerna arbetar med olika uppgifter samtidigt, vilket ökar deras motorik och problemlösningsförmåga. 

 

Allt för din lekplats - Hos Citypro


CityPro erbjuder ett brett sortiment från de ledande Svenska tillverkarna av lekutrustning, leksaker och parkmöbler som passar till aktivitetsområden för barn. Är det nått ni söker som ni inte finner här i vårt onlinesortiment så kontaktar ni oss så skall vi hjälpa er med vad ni efterfrågar. CityPro erbjuder ett brett sortiment från de ledande europeiska tillverkarna av lekutrustning, leksaker och parkmöbler som passar till aktivitetsområden för barn. Är det nått ni söker som ni inte finner här i vårt onlinesortiment så kontaktar ni oss så skall vi hjälpa er med vad ni efterfrågar. Sedan 2009 har vi hjälpt bostadsrättsföreningar , kommuner och företag anlägga sina utomhusmiljöer. Om syftet så vore rekreation & lek, umgänge eller funktion så har vi länge haft produkter redo att levereras till kanonpris! Ordning och reda går hand i hand med trivsel så naturligtvis erbjuder vi en papperskorgar, förvaringsboxar, kurer, informationsskåp m.m för att säkerställa en ren och välorganiserad lekplats / utemiljö. Vi arbetar nära våra produkter och skapar på så vis en kompetens och passion som lägger oss långt fram i branschen. Våra kunniga medarbetare finns redo vid kundtjänst för att svara på frågor om din utemiljö.

Moms visas: