Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Papperskorg för vägg

Papperskorgar utomhus för vägg

Papperskorg för väggmontering

Papperskorgar för väggmontage är en självklarhet i den offentliga utemiljön. Vi på citypro erbjuder ett fullsortiment av skräpkorgar för vägg till den kommunala och offentliga sektorn. Genomgående för alla våra soptunnor är att de är i rejäla material som tillverkas för att stå emot tuffa tag. Kontakta oss gärna om ni inte finner vad ni söker.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
Rensa

Väggmonterade papperskorgar

​Citypro har sen 2009 försett alla Sveriges kommuner, BRF, föreningar och företag med papperskorgar för montering på vägg. Under alla våra år i branschen så har vi sålt många uteprodukter och vi vet vad som fungerar i respektive utemiljö. Fråga gärna oss om vad som passar i just er offentliga miljö om ni är osäker inför köp. Många av de modeller vi säljer fungerar för vägg, stolpe eller som platsgjuten papperskorg. Vårt papperskorg Parken har ett smart fäste vilket gör att man kan montera den på antingen en vägg eller en befintlig stolpe som antingen står i ett fundament eller som är platsgjuten med en fast installation. Papperskorg Classic är en annan storsäljare som passar utmärkt monterad på en vägg. Vår Svenska tillverkare Lappset har även flera skräpkorgar väggmodeller som vi har stort förtroende för när det kommer till hållbarhet och livslängd.
 

En renare miljö

Som vanligt så måste man se till undersökningar och vilket resultat de visar. Man har gjort flera tester i olika parkmiljöer och gång på gång visar resultaten att på platser där det finns mycket papperskorgar på vägg eller mark och att dessa är av hög kvalité så minskar nedskräpningen markant. Blir det skräp liggandes på marken och ger er utemiljö ett skräpigt utseende så kan skadegörelse och klotter även förekomma i större utsträckning. Det visas även i dessa undersökningar att rena och städa platser upplevs som tryggare än skräpiga nersölade platser med skräp och grafitti. Generellt så visar kommunerna en positiv trend i nerskräpning på gator och torg. Detta är inte för att det rör sig färre människor utan för att man tagit ett annat grepp om att sätta upp papperskorgar på väggar och på stolpar. Så gör en bra investering och köp en papperskorg vägg av oss på Citypro.se

Moms visas:
Filter