Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Piskställningar

Piskställningar för BRF

Piskställningar och torkställningar

Citypro erbjuder rejäla piskställningar för mattor & torkställningar som är anpassade för utomhusbruk. En mattställning från oss är en bra investering för lång tid framöver då vi tillverkar alla våra piskställningar i högsta kvalité och efter modern design. Så söker ni en ny modern torkställning för att erbjuda era hyresgäster att torka sina mattor eller att piska dem så finner ni lämpliga produkter här.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Piskställningar för hem och BRF

Ställningar för att piska mattor

Intresset för piskställningar har det senaste året ökat då många villaägare inser fördelarna med en piskställning för mattor och som även ofta använder den som vädringsställ och mattställning. Idag när det är så modernt att pynta där hemma med textilier i form av kuddar, mattor och väggbonader. Alla dessa textilier är utmärkta att piska eller använda våra produkter som vädringsställ. En torkställning utomhus brukar även vara uppskattat av den bilintresserade som verkligen finner glädje i en torkställning utomhus för torkning av bilmattorna som får hänga på tork på en vädringsställning efter en grundlig rengöring.

 

Piska mattor ställning

Torkställning och mattpiskare

Det finns många fördelar med en snygg torkställning utomhus och det är inte bara att den pryder er utemiljö utanför villan eller lägenheten. Det är bra att det ges möjlighet för boende att kunna använda ett vädringsställ och en piskställning så det inte blir ohyra i fastigheten. Så välkommen in till oss på Citypro och har ni frågor om ställningar för att piska mattor och liknande så är ni välkomna att höra av er till oss så skall vi hjälpa er med de frågor som uppkommit.

 

Ett måste på innergården

Dessa piskställ är mycket uppskattade av boende i BRF och hyreshus där man som hyresgäst kan gå ner till gården med sina mattor och piska dem rena och dammfria. En mattpiskställning är därmed en rekommendation så blir det enklare för dina hyresgäster och grannar att hålla rent från damm och smuts i hemmet.

 

 

Moms visas: