Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Bänkbord

Fristående bänkbord och picknickbord

Bänkbord och picknickbord

Bänkbord är den kompletta lösningen för utemiljön på er BRF eller i det kommunala utemiljön. Söker ni en komplett möbelgrupp för utomhusbruk så är detta ett smidigt alternativ då hela möbeln sitter ihop.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Varje rastplats kräver flera bänkbord!

Vi har alla suttit och ätit vår medhavda matsäck eller kanske en halv special med tillhörande pucko på ortens korvmoj. Då har ni garanterat suttit vid ett bänkbord som egentligen är ett parkbord med tillhörande parksoffa. Det är väldigt smidigt att både parkbänk och parkbord sitter ihop i ett och inte flyttas runt som gästerna behagar utan som stannar kvar tillsammans som det var tänkt från början. Detta sparar mycket tid och underlättar det dagliga arbetet.

Vi har flera varianter av bänkbord och även bänkbord som är anpassat för personer som sitter i rullstol. Denna variant gör att den rullstolsburna personen kommer intill bänkskivan på parkbordet och inte känner sig utanför. På senare tid har det även kommit flera bänkbord för barn vilket som tydligt framgår är just en möbelgrupp anpassad för barn. Dessa bänkbord säljer vi mycket till förskolor odyl. Välkommen som kund till oss på Citypro.se