Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Fristående cykelställ

Cykelställ med enkel markmontering

Fristående cykelställ

Fristående cykelställ från citypro är en väldigt enkel lösning för att skapa sig en cykelparkering. Vi har flera olika modeller av fristående cykelställ som är både prisvärda och hållbara. De flesta fristående cykelställ går på ett enkelt sätt att förankra i marken. Är ni osäker så kontakta oss så hjälper vi er med att finna rätt produkt för just era behov.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

Information om cykelställ som är fristående

Våra mest sålda ställ för att parkera cykel är våra fristående modeller. De flesta fristånde modeller ställs endast ovan mark utan nån förankring. Detta medför en väldigt enkel, snabb och billig montering. Skall cykelparkeringen varar placerad i offentlig utemiljö så skall ställen helst förankras i mark så dessa inte flyttas runt utan har en fast säker markmontering. Vi tillverkar flera av våra produkter i egen regi och våra storsäljare cykelställ 200, 400 samt 500 med tillhörande tillbehör är våra mest sålda fristående cykelställ.

Dessa modeller är skolornas favorit och även till annan kommunal verksamhet och till BRF är dessa våra mest sålda produkter. Till dessa ställ så kan man använda våra markspik eller jordankare som de även kallas för att montera fast dessa i marken på ett enkelt och smidigt sätt. I vissa fall kan man även behöva göra en fast installation av dessa genom att gjuta två eller flera fundament i marken för att få en stabil och säker fast installation.

 

Är ni osäker på vilken modell av våra fristående cykelställ ni bör välja så kontaktar ni vår kunniga kundtjänst som hjälper er med detta.

Moms visas: