Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Cykelpollare

Pollare för cykel med markmontering

Cykelpollare för säker cykelparkering

Stölder av cyklar blir allt vanligare och det är verkligen viktigt att tänka på vilka möjligheter till fastlåsning som erbjuds till cykelägarna. En prisvärd och väldigt bra lösning är att montera cykelpollare i sin cykelparkering. Citypro erbjuder ett brett sortiment av marknadens mest efterfrågade cykelpollare för säker cykelparkering.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Säkra cykelparkeringar - cykelpollare

I vårt trevliga samhälle så väljer allt fler att ta cykeln framför att starta en bil för att transportera sig. Det är i dessa tider viktigt för företagare, kommuner, fastighetsägare och andra aktörer att underlätta livet för cyklisten. Vi på Citypro har som mål att erbjuda kostnadseffektiva lösningar samtidigt som dem skall utnyttja ytan på ett så bra sätt som möjligt.En cykelpollare utgör den säkraste parkeringen för cyklar tack vare den erbjuder fastlåsning i cykelns ram vilket idag är ett måste. Dagens moderna cyklar är ofta utrustade med snabbkopplingar till framhjulet vilket i parkeringssäkerhet är helidiotiskt. Tjuven kan bara vrida på snabbkopplingen så är framhjulet löst och om man endast låst fast cykelstället tillsammans med framhjulet så är detta helt meningslöst. Då är det viktigt att erbjuda cykelpollare där cykelägaren har möjlighet att låsa fast metallramen på cykeln i pollaren. Detta gör parkeringen mycket mer säker då tjuven har ett mycket större arbeta för att utföra en cykelstöld.Att cykelpollaren även gjuts ner i backen i de flesta fall gör även detta att parkeringen blir säkrare. De flesta cykelpollarna är dubbelsidiga och då kan med enkelhet två st cyklar använda samma pollare och detta gör att denna lösning blir kostnadseffektiv och även utrymmessnål. Vi på Citypro erbjuder flera modeller av cykelpollare och genomgående är dessa i yppersta kvalité och vi har flera olika modeller och även i en mängd olika RAL färger. Flera av våra kunder kombinerar olika färger i sin cykelparkering för en väldigt effektfull och stilfull cykelpark. Har ni ytterligare frågor om dessa cykelställ eller andra uteprodukter så kontakta vår kundtjänst så får ni hjälp.

 

Flera användningsområden

Pollare används inte bara för parkering av cyklar, de används också i trafikmiljön till separera vägar från trottoarer. Dessutom installeras ofta olika pollare i närhet och liknar varandra. Detta kan förvirra användare och göra det mindre tydligt var det finns en avsedd plats för cykelparkering.

Pollare erbjuder låsning av cykelramen och är en mycket flexibel lösning som passar en stort utbud av cykeltyper. De ger en mer öppen lösning jämfört med framhjulsställ och två golvlösningar. Parkeringsområden som använder pollare har dock en tendens att se oroliga ut. Tydliga indikationer på hur man använder denna typ av lösning saknas ofta. Majoriteten av pollare på marknaden erbjuder lågt sidostöd om ett externt lås inte används. En ny typ av pollare kommer inte att utvecklas i detta projekt. En sådan lösning kommer dock att vara rekommenderas och området kommer att utformas så att pollare fungerar på ett mer ordnat sätt.

 

Moms visas: