Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Farthinder

farthinder pigge och polly

Farthinder - Väghinder - Avgränsare

Det kan ofta vara nödvändigt att begränsa trafik, få trafikanterna att sänka farten eller helt enkelt vägleda dem i rådande trafiksituation och då är farthinder en enkel och smart lösning. Det blir allt viktigare att hindra obehörig trafik samt göra centrummiljön för gångtrafikanter och andra människor säkrare. Vi måste måna om en trygg och säker miljö även i de mer tätbebyggda områdena och då är vår tunga farthinder och väghinder en väldigt bra lösning. Har ni frågor om våra avgränsare så är ni välkomna att kontakta vår kundservice på telefon, mail eller chat.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Farthinder är ur säkerhetssynpunkt ett måste i flera trafiksituationer

Det finns väldigt många situationer i trafiken och i vårt samhälle som behöver begränsa trafik vid genomfartsleder, citykärnor och såklart vi gågator och torg. Det finns flera sätt att förhindra trafik och obehöriga bilister och andra trafikanter. Vi på Citypro har ett brett och modernt sortiment av fartgupp och andra typer av väghinder. Ofta kan det vara en bra idé att kombinera flera olika typer av väghinder men användningen av våra stora planteringskärl i betong eller i glasfiber ökar nått oerhört då fler och fler ser fördelarna med att kunna använda farthindret till ett planteringskärl samtidigt som den stoppar eller hänvisar trafiken.

 

 

Vid skolor är det extra viktigt att placera ut stora farthinder.

Stressade föräldrar samt barn och ungdomar som springer ute utan reflexer under den mörkare tiden på året kan sluta i katastrof. Att vid platser där det rör sig mycket barn och ungdomar så skall man tänka över sin trafiksituation extra noga och placera ut några väghinder eller fartgupp som gör att trafikanterna håller nere på hastigheten i sina bilar eller i andra motorfordon. Man kan välja rena farthinder eller välja våra bilhinder som är som stora planteringskrukor där man kan antingen plantera vackra växter eller göra andra arrangemang som passar in på platsen där de kommer placeras.

 

 

Utanför småskolor och förskolor är våra farthinder Pigge mycket uppskattade då är utformade som en igelkott och barnen tycker det är väldigt roligt att sitta på Pigge och med sina 300 KG så fyller den sin funktion på ett utmärkt sätt. Även i bostadsområden och utanför lekplatser så ser vi ofta väghinder Pigge göra sitt jobb med att göra trafiken lite säkrare.