Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Parkbord platsgjutning

Parkmöbler för dagis och barn

Parkbord för nedgjutning

Parkbord för nergjutning är perfekt om ni på ert företag eller i er BRF vill skapa en stabil och säker möbelgrupps installation. Förutom parkbord för nedgjutning så säljer vi även parkbänkar och bänkbord. Har ni frågor angående möbelgrupper för utomhusbruk eller om andra produkter för utemiljö så kontakta vår kundtjänst för hjälp.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Parkbord för platsgjutning för en stabil utemiljö

Att platsgjuta sina parkbord ger verkligen en stabil och säker montering. Då är det inte möjligt att flytta runt på utemöblerna utan dessa är fast monterade i marken. Men brukar gjuta fast dessa parkbord i gjutrör fyllda med betong alternativt att montera dem i redan färdiga betongfundament. Vill man däremot ställa ut parkbord under säsong för att sen ta in dem under vinterhalvåret så rekommenderar vi på Citypro att ni istället köper våra fristående parkbord då dessa enkelt plockas in under den kallare årstiden för att sen åter ställas ut i det offentliga uterummet på våren igen.

I tuffa offentliga utomhusmiljöer så som i skolor, vid idrottsanläggningar och liknande så bör alla möbelgrupper för utomhusbruk, parksoffor och andra tillhörande uteprodukter gjutas ner så det blir en fast installation. Då slipper man problem med att ungdomar flyttar runt utemöblerna och detta sparar mycket tid och arbetskraft. Så se över ert område innan ni köper in parkbord och andra uteprodukter så det blir rätt ifrån början. Vår kundtjänst på Citypro är alltid behjälplig och hjälper gärna till med frågor inför köp. Välkommen till oss på Citypro!

Moms visas: