Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Våningsregister

köpa våningsregister

VÅNINGSREGISTER & TRAPPHUSTAVLOR MED FRI FRAKT

Citypro har Sveriges bredaste sortiment av våningsregister och trapphustavlor. Vi är proffs på entreprodukter så som hyresgästregister och fastighetsboxar. Vår populära pro-serie är extra prisvärda och i mycket hög kvalité. Vid större antal så kontakta oss för offert.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

köpa våningsregister

 

VÅNINGSREGISTER & TRAPPHUSTAVLOR MED FRI FRAKT

Citypro har Sveriges bredaste sortiment av våningsregister och trapphustavlor. Vi är proffs på entreprodukter så som namntavlor och fastighetsboxar. Vår populära pro-serie är extra prisvärda och i mycket hög kvalité. Vid större antal så kontakta oss för offert.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

Produktfilter
  • Placering
  • Storlek
  • Storlek
  • Färg
  • Användningsområde
  • Övriga egenskaper
  • Tillbehör
Rensa

Våningsregister & trapphustavlor till trappuppgångar

Det är en självklarhet med ett namnregister innanför dörren i varje trappuppgång. Förr på den gamla goda tiden så satt det en korktavla eller en tavla med variotextbokstäver eller dymoremosor. Nu har dessa gamla krångliga tavlor bytts ut mot nya moderna hyresgästregister med snygga moderna vitpulverlackade bakstycken som är magnetiska. Så då är det enkelt att byta ut färdig tryckta papper med de boendets namn. Denna lösning är både smidig och enkel och ger ett vårdat och modernt intryck. Vi har flera olika hyresgästregister där vissa även är extra tätade för att sitta utomhus där väder och vind kan vara ett bekymmer. 

Vanlig placering på våra namnregister är precis innanför dörren i entréplanet i hyreshuset. 

 

 

Våningsregister i silverfärg

 

 

Förenkla för besökare och tidningsbudet

Det är väldigt smidigt när man kommer som besökare till ett trapphus och man kan se vilka som bor där genom att kika på ett trappregister eller namntavla trapphus. Det är även smidigt för försäljare som söker en viss person i fastigheten då hen snabbt ser på ett trappregister eller på en anslagstavla trapphus där namnet på de boende finns som ett boenderegister. Vi på Citypro har sen 2009 sålt mängder med hyresgästregister och anslagstavlor trapphus till landets BRF och fastighetsägare.

Såklart finns det även flera storlekar på hyresgästregister och trapphustavlor. Vissa vill ju endast ha 1-2 A4 papper med namn och våning på de boende och andra vill ha ytterligare information i dessa namntavlor. Vanligt är att man har ett A4 papper med information om hyresvärden, telefonnummer till kabeltv leverantörer mm. Det kan också vara väldigt bra med en plats för temporär information så som städningsdagar, röjning i cykelförråd mm.

Vår vanligaste storlek när det kommer till fastighetsregister är 4xA4. Denna storlek anses i de flesta fall vara väldigt passande och väl utformad. Då har man plats för två st A4:or med de boendes namn och sen har man gott om plats för två st A4:or till. På dessa återstående A4:orna som finns det ordentligt med plats för information på det ena papperet med protokoll från OVK, information om hyresvärden och kontaktuppgifter till densamma. Sen väljer även många hyresvärdar att ta med information om vald kabeltv leverantör samt ev telefonnummer till vaktbolaget och till skadedjursbekämpare. Den sista pappersarket brukar vara effektiv att använda till ex. korttidsbudskap så som "Städdag på Lördag" eller "Nu tömmer vi cykelförrådet". Så investera inte i ett för litet namnregister till ert trapphus utan tänk hur många A4:or ni kommer behöva använda till övriga anslag.

Flera mindre hyresgäster brukar beställa Låsbart skyltskåp PRO 3x1 A4 där man kan affischera upp 3 st A4 papper i bredd. Även detta skyltskåp är en storsäljare tack vare sin smäckra lösning.

Så har ni gamla system med korktavlor eller kanske namnregister tavlor som kräver Dymo apparat för att stansa ut hyresgästens namn så uppdatera till nya fräscha trapphustavlor av oss på citypro. Har ni frågor om våra produkter eller hur ni kan använda dessa så kontakta vår kunniga kundtjänst som hjälper er med era frågor som är proffs på fastighetsregister och hyresgästregister.

Vi säljer våra våningsregister online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Filter