Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Våningsregister

köpa våningsregister - namntavla trapphus

Våningsregister & namntavla trapphus

Våningsregister, trapphustavla, namntavla trapphus, informationstavla trapphus, anslagstavla eller låsbart skyltskåp är egentligen samma produkt fast med olika namn. Våra absolut mest sålda våningsregister är vår Europatillverkade Pro-serie. Dessa namntavlor håller absolut högsta kvalité och dessutom till ett riktigt lågt pris. Man använder magneter för att fästa sina namnregister. Snabbt, snyggt och modernt!

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

Produktfilter
  • Placering
  • Storlek
  • Storlek
  • Färg
  • Användningsområde
  • Övriga egenskaper
  • Tillbehör
Rensa

informationstavla trapphus till våningsregister

Våningsregister - namntavla & informationstavla till trapphus

Med våra praktiska våningsregister och namntavlor skapar du en tydlig och informativ skyltning redan i entrén eller trapphuset.  Ett låsbart skyltskåp är utformat för att erbjuda en informativ skyltning i olika miljöer som till exempel kontorsbyggnader, bostadsrättföreningar, bostadshus, hotell och offentliga platser. Med en informationstavla kan du skapa en välorganiserad och informativ miljö för att underlätta för besökare och anställda.

 

Utforska vårt utbud av låsbara skyltskåp. Med hög kvalitet och snabba leveranser är dessa skåp en perfekt kombination av design, praktisk användning och säkerhet. Våra Pro-modeller, tillgängliga i olika storlekar och färger, är mycket bra som namntavla eller boenderegister. Skapa en tydlig och säker informationstavla med våra låsbara skyltskåp Pro. Oavsett om du vill ha en namntavla trapphus eller om du vill ha ett informationstavla i entrén så har vi modeller som passar.

 

 

 

Moms visas:
Filter