Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Papperskorg med askkopp

Papperskorgar med askopp

Papperskorgar med askkopp

Det blir svårare och svårare för rökarna att stilla sina begär. Våra papperskorgar med inbyggd askkoppar är supersmart då man med hjälp av dessa kan styra rökarna till platser där man anser att rökning får förekomma. Vi på Citypro har sålt papperskorgar med askfat sen 2009 så vi kan med gott samvete kalla oss för proffs. Kontakta gärna vår kundservice om ni har frågor kring sophantering.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
Rensa

Papperskorgar försedda med askkoppar

Rökarna har det inte allt för enkelt i dagens mer och mer rökfria samhälle. Förr kunde rökarna röka inomhus och i alla lokaler även då offentliga sådana. Nu ser vi farorna med passiv rökning samt att arbetsmiljön och vistelsemiljön höjs samtidigt som rökarna får ta en mer avskild plats utomhus för att njuta av sina rökverk. Då är det utmärkt att märka upp platser där det är tillåtet att röka cigaretter samt att vapea e-cigaretter (eller stavar man det vejpa?) samt att även ställa dit en papperskorg med inbyggd askkopp. Detta blir då en tydlig signal om att det är ok att röka och vejpa på anvisad plats. En soptunna med inbyggt askfat är alltid enkel att tömma på fimpar och cigaretter och det finns olika tömningssystem men genomgående är att de alla har en smart funktion som gör askkopparna enkla och säkra att tömma.

Det har i alla år funnits askkoppar utanför restauranger, caféer och andra ställen där mat och dryck kan förtäras men det blir med tiden större ansvar på att även kommunerna måste stävja rökningen och styra rökarna till platser där andra människor inte blir på tvingade att stå i rök från rökande medborgare och gäster. Det finns alla typer av papperskorgar med tillhörande askkopp. Vi på Citypro säljer papperskorg vägg med askkopp till många platser där det inte blir så mycket skräp i rökarnas närhet samt då det såklart även finns en vägg att använda för att montera sopkorgen på. En annan typ av papperskorg med integrerad askkopp är de fristående modellerna. Dessa är oftast av lite större varianter och där det finns mer utrymme för både sopor och oftast även för en större mängd fimpar. Här kan ni klicka om ni endast vill se vårt breda sortiment av askkoppar.

Så vill ni göra er närmiljö mer trivsam för de medmänniskor som besöker er servering, ert event eller ert företag så skall ni investera i papperskorgar med inbyggda askkoppar med fimphantering. Rökarna blir nöjda samtidigt som deras icke rökande vänner slipper störande rök från cigaretter och e-cigaretter.

Moms visas:
Filter