Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Tidningshållare

Köpa Tidningshållare

Tidningshållare & Tidningsklämmor

Vi på citypro erbjuder ett brett sortiment av tidningshållare och tidningsklämmor till de som får sin morgontidning levererad till sin dörr. En tidningshållare gör fortfarande bekvämligheten med en färsk tidning levererad till dörren möjlig och denna uppskattas av hyresgästen som inväntar sin morgontidning. Din box tillverkar flera olika tidningshållare och tidningsklämmor och många ser det som en självklarhet att få sin morgontidning levererad till sin dörr och inte ner till porten på entreplan. Vi ser bara fördelar med våra produkter och är ett måste om man har installerat fastighetsbox för brevutdelning!

 

Vid större antal så kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

Köpa Tidningshållare

 

Tidningshållare & Tidningsklämmor

Köp tidningshållare eller tidningsklämma till de som får sin post till en fastighetsbox i markplan. En tidningshållare gör fortfarande bekvämligheten med en färsk morgontidning levererad till dörren möjlig och uppskattas av de som bor i fastigheten. Din box saluför flera olika tidningshållare och tidningsklämmor och många ser det som en självklarhet att få sin morgontidning levererad till sin dörr.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Tidningshållare till trapphus i fastighet och BRF

Tidningsklämmor & tidningshållare

Att få sin morgontidning levererad till sin dörr tycker vi är en självklarhet. Det är inget roligt att en mörk vintermorgon trippa ner för flera trappor för att hämta sin rykande heta morgontidning liggandes på golvet i hyreshusets entré. En dagstidning levereras med fördel till en av våra tidningsklämmor som enkelt monteras utanför varje lägenhetsdörr. Då kan hyresgästen endast öppna sin lägenhetsdörr och sträcka ut sin hand för att hämta in sin morgontidning.

Vi på citypro erbjuder ett brett sortiment av tidningshållare i flera olika färger och utseende. De digitala dagstidningarna är ju såklart något som finns och inte kommer att minska i omfång. Men en tidning levererad till tidningshållaren utanför dörren lagom till morgonkaffet är något speciellt som fortfarande önskas av flertalet hyrestagare. Så satsa på en förhöjd boendeupplevelse genom att investera i tidningsklämmor till era hyresgäster.

 

Vi säljer våra hållare för tidningar online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas: