Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Trädskydd

köpa stamskydd

Trädskydd och stamskydd

Våra trädskydd och stamskydd är en billig livförsäkring för det nyplanterade trädet. Rekommenderas även där betesskador från vilt kan förekomma. Vi ser ofta vår stamskydd och omslutande skydd skydda annat än trä och planteringar. Det kan vara en smart och billig lösning att använda bla våra omslutande skydd för att skydda belysningsstolpar på parkeringsplatser mm. Trädskyddsprodukterna levereras fraktfritt över hela Sverige.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

köpa trädskydd

 

Trädskydd och stamskydd

Våra trädskydd och stamskydd är en billig livförsäkring för det nyplanterade trädet. Rekommenderas även där betesskador från vilt kan förekomma. Trädskyddsprodukterna levereras fraktfritt över hela Sverige.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

Trädskydd och Stamskydd för unga som gamla träd

För unga som gamla träd kan ett trädskydd vara en bra idé. För unga träd då dess rötter inte har fått stadigt grepp om

marken och stammen ännu är skör. För det gamla låter stamskyddet trädet att få växa ifred, samtidigt som ett trädskydd

eller stamskydd kan vara ett dekorativ.

Ett trädskydd kan likväl skydda ett objekt eller annat föremål med hjälp av ett omslutande skydd.

Som dekorativ har vi exempelvis det eleganta trädskyddet Deco med tillhörande markgaller/trädgaller att erbjuda.

Har du ytterligare frågor om stamskydd eller trädskydd så ta kontakt med vår kundtjänst!
 

Trädskydd och stamskydd för gamla och unga träd

Visst är det vackert när det finns träd utplacerade i parker eller i staden? Träd förhöjer den offentliga miljön och gör det trivsammare att vistas i de områden som de är placerade. Dock är det så att ofta är dessa träd är utsatta på ett vis som de inte är i sin naturliga miljö. De står oskyddade och kan ha svårt att växa som de ska. Unga träd kan behöva ha trädskydd eftersom deras rötter ännu inte fått ett bra fäste i marken eller för att deras stammar kan vara sköra och gå av lätt. När det gäller gamla eller äldre träd så kan dessa behöva ha ett stamskydd som låter trädet växa helt i fred från yttre påverkan. Dessutom kan både stamskyddet och trädskyddet vara dekorativa och fungera som en dekoration. Du kan även använda dem till att skydda andra sorters objekt om det behovet finns.

Hos oss på Citypro har vi flera varianter av trädskydd och stamskydd med tillhörande markgaller att erbjuda. Ett markgaller ligger direkt på marken kring trädets rötter och ger det ett bra skydd. Ett markskydd levereras i fyra delar som man sedan kopplar samman med bultar som är rostfria.

Vi på Citypro har även lägre varianter av trädskydd som är mer som en skyddsbom. Dessa är lämpliga att använda vid parkeringar, rabatter eller kring träd. De kan även avgränsa egendom. Dessa ska gjutas fast på plats och direkt i marken.

Ett omslutande skydd är en lägre variant av trädskydd som omsluter hela trädet eller andra objekt som behöver skyddas. Dessa är tillverkade i galvaniserade stålrör eller lackade i RAL-färg vilket ökar hållbarheten.

Unga träd behöver ha ett omslutande stamskydd som täcker hela vägen upp. Hos oss på Citypro har vi flera varianter av dessa och de levereras i ett stycke om 3 bågar som hålls fast med tre runda plattjärn samt fästs med tre låsmuttrar. Även denna är galvaniserad samt att lackade modeller finns.

Alla de produkter som är till för att skydda träden på bästa sätt är tillverkade i material som tål at stå utomhus i flera år utan att de påverkas nämnvärt. Dels har de galvaniserats eller lackats så att de inte ska rosta och dels är materialet i sig mycket tåligt.

Eftersom våra trädskydd kan användas till att skydda träd med även andra objekt så är det mycket prisvärt att investera i dessa. De har flera användningsområden samt håller i många år framöver. Så investera inte bara i snygga och utsmyckande träd till er park och centrummiljö utan se till att investera i markgaller och stamskydd så inte era fina träd efter plantering blir skadade av djur, vind eller saboterande personer.

Det finns trädskydd och stamskydd i flera olika varianter och färger här hos oss på Citypro för dig att välja mellan. Vad just du behöver beror på vart du tänkt placera den samt vad du har tänkt skydda. Är det ett träd eller ett annat objekt? Har du frågor kring våra olika modeller och vad som kan passa bäst för dina behov så kan du enkelt kontakta oss. Vi finns tillgängliga via telefon men du kan även starta en chatt med oss om du vill.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas: