Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Busskurer & Väntkurer

busskur köp

Busskur och väderskydd med fri frakt!

Våra väderskydd eller busskurer som de även kallas är en riktigt bra investering för att göra väntandet på bussar, spårvagnar eller liknande mer trevligt för resenären. Hög kvalité och extremt låga priser finner ni här hos oss på Citypro. OBS! FRAKTFRI LEVERANS PÅ DESSA!

 

Vid större antal kontakta oss för offert. Länk till produktkatalog hittar du här.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

busskur köp

 

Busskur och väderskydd med fri frakt!

Våra väderskydd eller busskurer som de även kallas är en riktigt bra investering för att göra väntandet på bussar, spårvagnar eller liknande mer trevligt för resenären. Hög kvalité och extremt låga priser finner ni här hos oss på citypro.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Länk till produktkatalog hittar du här.

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

Busskurer från vår franska tillverkare

En busskur eller ett väderskydd från citypro är en investering för lång tid framöver. Kvalitèn på våra busskurer är superb och enkel att montera. Vi har modeller för att tillgodose kundens höga förväntningar och krav. Flera modeller är med sidoväggar och eller ljuslådor för reklamaffischering. En stor fördel är att vi erbjuder flera olika kulörer på dessa och ni väljer utan extra kostnad vilken färg som passar er bäst. Precis som det skall vara! Kika även på fler väderskydd som kan användas som busskur under vår kategori rökkurer.

 

Har ni frågor om våra busskurer så är ni välkomna att antingen maila, chatta med vår kundservice eller att slå oss en signal så skall vi hjälpa er med era funderingar inför köp!

 

fördelar med en modern busskur av högsta kvalitet

Att vänta på bussen en kylslagen Januarimorgon är ingen höjdare om man står ute i blåsten. Förr i tiden så var det ovanligt att man stod och väntade på bussen i en busskur. Då var det öppna busshållplatser som gällde. Tidigt sjuttiotal så installerades tusentals busskurer i grönmålat trä runt om i Sverige. Problemet med dessa var att busschauffören hade det svårt att se om någon stod i kuren och väntade på att få åka med i bussen. Varpå det ofta blev tvärnitar på busschauffören eller att den väntade rent av missade bussen. Dagens väntkurer är moderna och tillverkade av glaspaneler runt om som gör att synligheten är mycket bra i dessa. En annan fördel är att dessa glaspartier är av härdat glas vilket gör att de är väldigt hållbara mot sabotage. Graffiti kommer vi nog aldrig ifrån men om det målas på glasrutorna så är det en mycket enklare process att rengöra glasrutorna i jämförelse mot träpaneler.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas: