Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Papperskorg fristående

Papperskorgar utomhus för vägg

Papperskorg för markplacering

Papperskorgar som står fritt på marken och som inte behöver markmontage är väldigt populärt. Till vissa produkter så kan man välja till betongfundament för att öka stabiliteten och att minska risken för att sopkärlet välter. Kontakta vår kundtjänst om ni har ytterligare frågor angående fristående papperskorgar.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 
 

 

 

 

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
Rensa

Sopkärl och papperskorgar

Citypros försäljning av sopkärl och då framför allt fristående papperskorg samt papperskorg på betongfundament. Dessa modeller är vanligt förekommande i parkmiljö, kommunala citykärnan och såklart utanför restauranger och butiker. Att investera i soptunnor utomhus och i en stor papperskorg som sväljer mycket skräp kan vara väldigt fördelaktigt. Det har gjorts många tester o centrummiljöer som visar att om det finns många sopkärl utomhus så minskar nedskräpningen. Minskar nedskräpningen så minskar även risken för klotter och annan kostsam och förfulande skadegörelse. Denna nerskräpning och skadegörelse gör att besökarna till dessa platser känner sig mer otrygga så detta blir en ond spiral av händelser. Så vårt tips är att se till att det alltid finns en papperskorg fristående eller en stor papperskorg i närheten av gångbanor i parker och i den närliggande utomhusmiljön.

Soptunnor utomhus finns såklart i flera olika modeller, designer och storlekar för att passa just er specifika utemiljö. Det kan vara svårt att välja soptunnor utomhus men kontakta gärna vår kundtjänst här på Citypro.se så skall vi hjälpa er i den trevliga djungeln bland fristående papperskorgar och våra andra produkter.
 

När används betongfundament till papperskorg?

Många av våra fristående papperskorgar har betongfundament som tillbehör vilket en del av våra kunder väljer att köpa till när de beställer sina fristående soptunnor av oss. Vissa modeller har låg grundvikt eller står på platser där det rör sig mycket folk och framförallt ungdomar som kan tycka det är roligt att flytta runt eller välta papperskorgarna. Då kan ett betongfundament vara utmärkt för att minska på dessa otyg. Sen kan det i vindbyar vara riktigt blåsig och har man precis bytt påse så sopkärlet är tomt så kan det vara så att de lättare modellerna blåser omkull om man har riktig otur. Man bör se över sin placering och fundera på om det behövs betongfundament eller inte.

 

Filter