Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Parkbänk fristående

Fristående parkbänkar

Fristående Parkbänkar & Parksoffor till låga priser!

Visst finns det flera projekt där en fristående parkbänk är det bästa alternativet. Enkelheten med en fristående parksoffa som bara är att placera på marken är slående och väldigt ekonomisk då man slipper fördyrande markarbete. Vi på citypro har sålt uteprodukter till den Svenska marknaden sen 2009. Välkommen att köpa parkmöbler av oss med FRAKTFRI LEVERANS!

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Varje park kräver ett antal parkmöbler

Möbelgrupper för utomhusbruk är nått som vi på Citypro brinner för. Varje gång vi får förtroendet att leverera en parksoffa eller kanske ett bänkbord med ryggstöd så vet vi att våran kund kommer ha nytta av dessa parkmöbler under lång tid framöver.Vissa av våra kunder som ofta är BRF eller kommuner kan ibland önska ett bänkbord allt i ett och vad menas då med detta? Jo då kan det vara en, två eller ibland flera utebänkar som säljs tillsammans med ett picknickbord. Alltså så är detta ett bänkset som är en möbelgrupp för utomhusbruk. Vi har flera olika serier av parkbänkar och det finns allt som oftast parkbord i samma serie och utseende så man håller en design linje och inte blandar färger och träslag hej vilt. Det vanligaste är att man väljer sin fristående parkbänk efter tycke och smak och där efter väljer ett tillhörande picknickbord till den valda typen av fristående parkbänk. Då får man en enhetlig möbelgrupp för utomhusbruk som är anpassad till de olika detaljerna.När skall man välja en fristående parkbänk?
Vi brukar säja att en fristående parksoffa fungerar bra på de flesta platser. Utanför ålderdomshem, vårdcentraler, på innergårdar i BRF, kommunhus och andra offentliga miljöer. På de flesta fristående utebänkar så finns det monteringshål där man kan göra fast den fristående parkbänken i marken om man önskar detta. Man bör undvika fristående parkmöbler i skolmiljöer där det allt som oftast krävs att man gör fast bänkarna i marken p.g.a att de annars med största säkerhet kommer flyttas runt, vältas och annat otyg.

Vilka fristående parkbänkar säljer ni på Citypro.se?
Vi har valt ut de bästa parkmöblerna från de mest seriösa tillverkarna i Sverige och ifrån Europa. Det som vi har kikat på när vi omsorgsfullt valt ut dessa parkmöbler från våra leverantörer är att de skall vara snygga och rejäla parkmöbler samt tåla väder & vind i många år och såklart ha ett fördelaktigt pris. Man måste kunna lite på sina möbelgrupper och veta att de kommer stå pall väder och vind i många år framöver. Det är väldigt sällan som våra produkter inte klara våra högt uppsatta hållbarhetsmål. Detta känner vi på Citypro är skönt då vi kan koncentrera oss på försäljning och slipper jobbiga och tidskrävande returarbeten och reklamationer. Flera av våra fristående parkbänkar kan kombineras tillsammans med parkbord för att få ett komplett möbelgrupp för utomhusbruk. Flera av våra möbelgrupper kan utan extra kostnad tillverkas i flertalet olika färger på både metallramen och på sittbrädor och liknande. Allt för att ni skall få en parkmiljö som passar just ert projekt. Söker ni något som ni inte hittat här på sidan så kontakta vår kundtjänst så hjälper dem er med detta.

Hur skall man tänka på när man planerar en park?
När man planerar en park så skall man tänka på att det skall finnas både parksoffor, parkfåtöljer, cykelställ och såklart även ett stort antal papperskorgar så det inte sker onödig nerskräpning p.g.a att det saknas papperskorgar. Självklart kan man även använda våra planteringskärl för snygga planteringar och för att stoppa trafik där man vill ha bilfritt. Flera av våra kunder köper även staket och stamskydd för att skydda sin dyra och nyplanterade träd. 

Moms visas: