Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Askoppar & papperskorgar för offentlig miljö

köpa askkoppar utomhus

REJÄL ASKKOPP FÖR OFFENTLIG UTEMILJÖ. GRATIS FRAKT!

Citypro har ett brett sortiment av askkoppar för både väggmontering samt för fristående markmontering. En uppsamling för fimpar är en bra investering då nedskräpningen minskar oerhört på platser där askkoppar finns tillgängliga. Vi har även rökkurer & rökbås där rökarna erbjuds en regn & blåsfri miljö. Självklart så har vi även papperskorgar med inbyggda askkoppar. Vid större antal så kontaktar ni oss för offert!

 

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

köpa askkoppar utomhus

 

REJÄLA ASKKOPPAR FÖR OFFENTLIG UTEMILJÖ. GRATIS FRAKT!

Citypro har ett brett sortiment av askkoppar för både väggmontering samt för fristående markmontering. En askkopp är en bra investering då nedskräpningen minskar oerhört på platser där askkoppar finns tillgängliga. Vi har även rökkurer & rökbås där rökarna erbjuds en regn & blåsfri miljö. Självklart så har vi även papperskorgar med inbyggda askkoppar.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

Askkopp och askfat förebygger mot nedskräpning av cigarettfimpar.

 

En askkopp skall inte bara var snygg och hållbar, den skall också vara enkel att tömma samt säker för omgivningen och lämna minimalt med rök från fimpade cigaretter. Citypro är proffs på lösningar för fimpar. Våra produkter är utprovade under lång tid och de flesta modeller av askfat har vi sålt under flera år så dessa är väl utprovade. Något som visar på hög kvalité och superb användarvänlighet av dessa uppsamlare för fimpar.

 

Klicka på bilderna ovan för att få ytterligare information om just den produkt som just Du är intresserad av.

 

Våra produkter behövs på tex på café med uteplats där rökning förekommer. Om man inte har installerat ett utomhusaskfat så kommer det samlas fimpar som skräpar ner vilket ger ett motbjudande intryck för såväl rökare som icke rökare. En utomhus askkopp på rätt plats kan vara lösningen på ditt nedskräpningsproblem. Vi på citypro.se har ett brett sortiment av askfat tillämpad för offentlig miljö. Våra lösningar för rökare säljs över hela Sverige och vi har valt de bästa cigarettuppsamlarna från de ledande tillverkarna. Dessutom har vi papperskorgar med inbyggda askfat.

 

Askkopp för att motverka nedskräpning

 

Att placera ut dessa cigarett papperskorgar i offentliga miljöer är ett bra sätt att motverka att det hamnar fimpar på backen och på andra ställen. Många rökare uppskattar att det finns en ask lösning för vägg att använda sig av när de vill släcka eller fimpa sin cigarett. Är det dessutom en askkopp som pryder sin plats och passar in i miljön så är det ännu bättre. De fimplösningar som vi på Citypro erbjuder är inte bara snygga och hållbara, de är dessutom väldigt enkla att tömma. Att kunna tömma ut dem på ett smart sätt är väldigt viktigt då de ofta fylls på snabbt med cigarettfimpar. Vi har provat ut alla våra produkter under en lång tid för att garantera oss om att dessa är funktionsdugliga och håller att stå utomhus. Vi har även sett till att alla våra askfat har en kvalité som är hög samt att de är användarvänliga, både för rökare och för de som tömmer dem.

 

Dessa lösningar för att fimpa cigaretter kan placeras ut på många ställen i den offentliga miljön. Har du ett café eller en restaurang där man får lov att röka på utsidan så är det en ypperlig idé att ha en askkopp utomhus stående på marken på den plats som är för rökare. Du slipper därmed att plocka fimpar på backen, där de gärna annars hamnar. Att placera ut dem på rätt plats motverkar att det skräpas ner och gör att det hålls rent och snyggt runt omkring. Hos oss på Citypro erbjuder vi askfat för utomhusbruk som är anpassade till att hålla för väder och vind. Sedan rökförbudet inomhus i offentliga miljöer togs i bruk så har antalet personer som rökar utomhus blivit många fler. Det kräver att du har satt ut fimpinsamlare på ställen där de vistas och rökar, men framför allt där de fimpar. Vi har även smarta papperskorgar där det finns askfat i anslutning, vilket är lämpligt att placera ut på flera ställen. Detta motverkar alla sorters nedskräpningar då man dels kan fimpa sin cigarett, men även kunna slänga sitt tomma cigarettpaket eller sitt skräp i papperskorgen. Detta motverkar även att det hamnar andra saker än fimpar i själva behållarna.

 

Vi på Citypro har ett stort utbud av olika modeller när det kommer till askkopp utomhus för cigaretter och fimpar. Du kan välja mellan olika storlekar, former och färger. Vad alla våra askfat har gemensamt är att de håller hög kvalité, de är enkla att tömma och de motverkar nedskräpning. De kommer dessutom från ledande tillverkare av produkter för offentlig utomhusmiljö sk. uteprodukter. Du kan känna att du garanterat får produkter som håller vad de lovar. Om du känner att du har behov av en eller flera askfat så kan du enkelt beställa det från oss här på Citypro. Vi har även smarta rökkurer som du kan placera ut på lämpliga ställen. Om du har några frågor kring våra modeller eller är osäker på hur många du behöver så är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi kan hjälpa er med er beställning samt svara på alla era frågor som rör våra produkter.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas: