Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Cykelställ med ramlås

Cykelställ med enkel markmontering

Cykelställ med ramlås för en säkrare cykelparkering!

Att kunna parkera sin cykel säkert är en förutsättning för att detta fantastiska transportmedel kommer att öka i användning i framtiden. Citypro som är i branschen har länge känt av att cyklar stjäls i större utsträckning nu än för några år sedan. Värdet på cyklarna ökar samtidigt som att antalet tjuvar ökar. Detta blir till en ond spiral och därför efterfrågas cykelställ med låsbygel för att fästa lås i cykelns ram mer och mer. Därför har vi på citypro.se tagit in fler cykelställ med ramlåsning från flera olika leverantörer för att kunna tillgodose marknadens efterfrågan på dessa.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

Lås fast din cykel i ett cykelställ med låsbågar

För att minska risken för stöld är ett cykelställ med låsbåge ett rekommenderat alternativ. Idag är det i stort sett meningslöst att låsa fast sin cykel i ett ställ där man endast låser fast framhjulet då detta väldigt enkelt och ofta med hjälp av snabbkopplingar som gör det blixtsnabbt att lossa just framhjulet med tillhörande lås. Därför väljer vi på citypro att rekommendera säkra cykelställ med låsbygel för att låsa fast cykelramen. Citypro erbjuder flera olika modeller både av typen som är fristående och självklart även för vägg och som kräver nedgjutning i marken. Skall man vara på den riktigt säkra sidan så är ju alltid ställ som man gjuter fast i mark det absolut säkraste men även de fristående hjälper till att minska cykelstölderna enormt. Flera av våra produkter finns lackade i olika färger och är ni osäker på vad som passar in i just er miljö så är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vår kundtjänst er med detta.

Vilken typ av lås skall användas till dessa ställ med stödbygel? Generellt så säger man att U-lås eller bygellås av försäkringsbolagen godkända modeller är det bästa men självklart är en ordentlig kätting en bra lösning. Ta god tid på er när ni väljer lås så ni får ett som passar just er situation och era önskemål. Låset skall ju även vara enkelt att ta med sig under cykelturen. Men det finns flera modeller som sitter fast i cykelns ram på ett smidigt sätt under färden och som enkelt lossas för att slutligen användas för att låsa fast cykelns ram i stället eller cykelpollaren.

Ytterligare några saker att tänka på för säker cykelparkering. * Undvik helst att placera cykelställen på undanskymda mörka platser där tjuvar kan finna trygghet för att genomföra stölder av cyklar. Upplysta platser har mycket färre cykelstölder. * Uppmana cykelägare att ta med sadeln in över natten då detta gör cykeln obrukbar för den som endast skall "spontanlåna" en cykel. * Är cykeln av ett exklusivt märke så klistra gärna över märket på den för att inte skylta med att det är en cykel av ett exklusivt och dyrt märke.

 

Moms visas: