Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Cykelställ vägg

Cykelställ med enkel markmontering

Cykelställ väggmonterat

Cykelställ för vägg är utmärkt om man har möjlighet till detta. Det tar vara på utrymmet på ett maximalt sätt och man slipper den krångliga städningen som kan ske om man har cykelställ på mark. Att montera vägghängda cykelställ är också väldigt stilrent och snyggt. Självklart finns det låsbara cykelställ för vägg. Det vill säga cykelställ vägg med låsbågar för att låsa fast cykelns ram.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Cykelställ med förankring i vägg

Cykelhållare vägg är smart i flera olika avseenden. Det tar lite plats och är alltså väldigt platseffektivt. Detta är viktigt i dagens läge när det cyklas mer och mer och användandet av cyklar ser inte ut att minska utan öka nått oerhört inom de kommande åren. Vi på Citypro har under flera år sett en ökning i användandet av cyklar och då även vår försäljning av cykelhållare och cykelparkeringar. Det är viktigt att cykelanvändarna har bra cykelparkering så det inte blir stående massa cyklar som står i vägen för gångtrafikanter och står framför utrymningsvägar mm. Citypro är Sverigeledande när det kommer till vägghängda cykelhållare med ramlås. Alltså cykelhållare med låsbygel för att låsa fast cykelns ram i cykelstället.


Kombinera flera modeller av cykelställ

Cykelställ mot vägg kan även kombineras med flera av våra cykelgarage eller cykelhus. Det är även då en utmärkt lösning för att spar plats och för att slippa kostsamt markmontage av cykelställen. Så vill ni spara plats men ändå ha en rejäl och stilfull cykelparkering så rekommenderar vi på Citypro cykelställ väggmonterat. Kontakta vår kundtjänst om ni har mer frågor om våra produkter så skall ni få proffshjälp av våra kunniga medarbetare. Så söker ni kraftiga rejäla lösningar för er cykelparkering? -Välja då ett cykelställ väggmonterat.

Moms visas: