Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Pergola/Paviljong

Köp paviljong i hög kvailté

Paviljong & pergola till park i hög kvailté!

Paviljonger är väldigt vackra och trevliga att sitta i tillsammans med sina vänner en varm härlig sommardag. Skydd från solen starka strålar och regniga dagar men njut ändå av det underbara vädret! Vanligt att kommunala miljöer utrustar sina skolor, i allmänna parker och såklart i stadskärnan med vackra paviljonger. Söker ni mer information om paviljonger så kontakta vår kundtjänst på Citypro.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

 

 

Känns vädret osäkert?

Känner du regn i luften? Ser du moln som närmar sig eller är det bara kyligt för att det blåser? Eller är det en sån dag där solens strålar är extra farliga men på samma gång njutbara? O visst vill man ändå passa på att vara utomhus när solen hållit sig borta under sån lång tid! Att investera i en paviljong kommer göra din sommar ännu mer fulländad.
Ett lusthus eller en paviljong är en utmärkt lösning för kommande säsong och passar in i flera utomhusmiljöer som i en trädgård, lekpark eller på innergården på en BRF. Vare sig det är molnigt eller soligt så kan du alltid ta vara på sommaren men hålla dig skyddad.
Att bygga en paviljong är en investering som är väl värd att göra. Den skyddar mot den stekande solen och det duggande regnet samtidigt som den tillför en känsla av lyx till uteplatsen. Med en av våra fina paviljonger så kommer släkt och vänner omedelbart att komma i feststämning. Men även till vardags är en paviljong något som man kan njuta av och ha användning för under sommaren.


 

Fördelar med paviljonger?

På Citypro hittar du lusthus med vackra detaljer och som påminner om dem som har ett mer traditionellt utseende. Med öppna väggar blockera huset inte utsikten runt om och med en bänk eller parksoffa kan det vara uppskattat att se världen från en annan vinkel. Dessa lusthus har ett slitstarkt tak som erbjuder skugga från solen ultravioletta strålar eller en oväntad regnskur. Med en robusta design och kvalitetsmaterial är de fint utformade för att hålla i flera år och klara sig i ur och skur.

Paviljonger skyddar både mot regn, sol och blåst. En paviljong kan användas på otaliga sätt vilket gör det enklare för dig att avnjuta sommaren i trädgården, oberoende av vädret. Med en paviljong kan du skapa en fridsam och vindstilla oas även under en blåsig sommardag. När solens strålar blir alltför krävande kan en paviljong också vara till glädje tack vare den svalkande skugga som paviljongtaket kan skänka. Paviljonger kan dessutom skydda mot kvällsdaggen och lättare regnbyar. Ta en titt bland vårt utbud och välj en som passar dig och dina behov.


 

Vi har något för alla ändamål!

Beroende på vad du söker efter har vi paviljonger i flera olika storlekar och utföranden. Kanske räcker ett enkelt tak utan väggar för dig? Eller är du ute efter en stor paviljong för sommarens festligheter? Här hittar du paviljonger som passar alla ändamål, vare sig det är offentliga parker eller på innergården på bostadsföreningen.

Med en av våra paviljonger kommer din sommar att bli ännu mer fulländad. En paviljong på exempelvis din trädgård, skyddar inte bara när solen steker som allra mest, utan den håller regn och blåsten borta. Med andra ord gör den så att du kan njuta av utelivet under sommaren ännu mer med hjälp av paviljonger. 

 

pergola paviljong lusthus paviljong pergola uteprodukter pergola parkutrustning

 

 

Pergola, paviljong eller lusthus?

Ett lusthus har oftast en sexhörning design och är en perfekt detalj utomhus som utgör en alldeles speciell plats på kvällen där du kan sitta väl skyddad mot fallande dagg eller från den svala kvällsluften. Upptäck våra lusthus som har en tidlösa design som kan placeras vid uteplatsen eller i parken. Tillsammans med växter och en ljusslinga blir lusthuset helt plötsligt en plats för kvällens festligheter.

 

En pergola paviljonger har ett halvtäckande tak och är uppställt med pelare. Designen är för att kunna släppa in så mycket ljus som möjligt och erbjuda skugga och ett enklare skydd mot duggregn. Det finns oändliga möjligheter och användningsområden av pergola paviljonger och olika sätt att dekorera med växter, parksoffor och parkbord. Detta kommer bli en naturlig samlingsplats att slappna av och njuta av vädret utan att skada sig från solens starka strålar.
 

En paviljong har öppna sidor som innebär att det inte finns några fasta väggar och skymmer inte ljusinsläppet. Passar utmärkt på innergården i ett bostadsområde, i parken där många kan samlas och njuta av en fika eller annan festlighet. Placera paviljongen på ett ställe där du kan njuta av vår, sommar och höst oavsett väder och vind. Till föreningen, friluftsområdet eller bara hemma i trädgården.

 

 

Ökar trivsel och stil med en pergola?

En snygg och stadig paviljong förbättrar inte bara komforten på din uteplats, den höjer även stilfaktorn. Vi har ett brett utbud av paviljonger, i olika varianter och stilar. Riktigt snygga paviljonger passar lite överallt i trädgården, uteplatsen, parken eller annan offentlig miljö. Våra populära paviljonger finns i flera utföranden beroende på vilken stil du är ute efter. Vi har parkmöbler, solfåtöljer och bänkar för utomhusbruk som går att komplettera pergolan eller paviljongen med. Ett väldigt bra alternativ när det finns plats att sitta och några av modellerna har redan färdigmonterade sittbänkar.  

Vid placering i stadsparken eller i centrum kommer den ge efter en skön skugga. En paviljong blir en härlig uteplats där man kan samlas för lunch, fika eller annan festlighet. Paviljonger med tak skyddar dig mot sol och regn, medan vissa modeller med väggar ger ett bättre skydd mot vind och regn.

 

 

Fristående paviljonger!

Vi har även fina fristående paviljonger i vårt sortiment. En paviljong passar in i de flesta utomhusmiljöer som trädgårdar, lekparker, innergårdar, skolgårdar. De är i robust design och materialet är väldigt slitstarkt. Våra paviljonger finns i olika storlekar och är enkla att montera. Vare det sig är sommar eller en trist grå dag så kan du vistas ute med en liten innekänsla. Skydda er från regnet och blåsten med en varm kopp the i pergolan och varför inte skaffa en av våra eldstäder inför vintern och njut av både skydd och värme från vinters snålblåst. Detta kan bli en härlig plats i trädgården och kan hålla solen ifrån en varm sommardag. 

 

 

 

 

Moms visas: