Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Gatupratare

köpa gatupratare

Gatupratare utanför butiken

Trottoarpratare måste vara den enskilda produkt som på enklast och billigast sätt ökat försäljning i butiker och besökare till restauranger mest av allt. Skyltstället som står utanför restaurangen informerar ofta om vilken meny som gäller och gatupratare utanför butiken informerar om vilka erbjudanden som är aktuella.

Vi har ett stort sortiment av trottoarpratare, ca 5000 skyltställ på eget lager, och erbjuder även tryck på de gatupratare som har plats för logotryck. Finner ni inte det ni söker så kontakta oss så hjälper vi er!

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité

 

 

köpa gatupratare

 

Gatupratare utanför butiken

Trottoarpratare måste vara den enskilda produkt som på enklast och billigast sätt ökat försäljning i butiker och besökare till restauranger mest av allt. Skyltstället som står utanför restaurangen och informerar om vilken meny som gäller eller utanför butiken och informerar om vilka erbjudanden som är aktuella. Vi har ca 5000 skyltställ på eget lager och vi har även tryckeri så vi kan trycka er logotype på gatuprataren. Finner ni inte det ni söker så kontakta oss så hjälper vi er!

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Störst sortiment

 

 

Produktfilter
  • Storlek
  • Färg
  • Övriga egenskaper
  • Tillbehör
Rensa

Exponering med gatupratare

En gatupratare för att göra reklam för butiken är ett givet val. Det är den perfekta mobila reklampelaren! Citypro kan ge dig precis det gatuställ du behöver då vi tillverkar många gatupratare vilket också gör att vi kan ge dig det absolut lägsta priserna samtidigt ge dig hög kvalité! Vi lovar också snabba leveranser.

 

Vi kan också specialanpassa skyltstället till din verksamhet och med din logotyp. Du kan även beställa tryck av affischer hos oss. Beställ ditt gatuställ från Citypro, vi har det största lagret och kan lova de snabbaste leveranserna. Vill du beställa ett större antal kontakta oss för offert!

 

Favorit hos fastighetsmäklarna är vårt gatuställ minisign

En mindre, bärbar gatupratare som enkelt kan tas med till visningar gör att vår minisign eller gatupratare mini eller mini sign är mäklarens favorit. De kan förvara den i bilen för att ställa upp inför visningar av hus eller lägenheter. Trots mindre storlek så är skyltarna stabila, kan stå emot vinden vid gatuplacering och den håller länge. Den är lackad med pulver som gör den extra tålig. Gatustället mini tar en affisch eller utskrift av storlek A3 format, som är det format som används inom fastighetsmäkleri.

 

På båda sidorna förekommer en genomskinlig PET magnetplast som gör det smidigt att byta affisch. Skulle magnetplasten slitas ut har vi extra att köpa till. Inför en visning kan en skylt printas både hemma eller på kontoret.

 

Förutom inom fastighetsbranschen förekommer minisign hos hårfrisörer eller i verksamheter som då och då ger tillfälliga erbjudanden. Välj en mäklarskylt som antingen är i liggande format eller stående. Skyltarna kan beställas i färgerna; svart, rött och vitt.

 

Bästsäljaren är av färgen röd och är i liggande format. Oavsett vilken du väljer har du din mini gatupratare snabbast i Sverige. Du går online och lägger din beställning i vår webbshop och vi levererar till hela Sverige, inte bara till de största städerna i Sverige; Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala och Västerås. Gatupratare Alu - Smidig & lätt vikt!Vår mest sålda gatupratare är Alu sign och den har väldigt många fördelar. Den låga vikten är för att den är tillverkad av aluminium, som är ett hållbart material och ger ett snyggt utseende. Materialet rostar inte och är suveränt för att pulverlacka på. Ramen är tillverkad av fyrkantsrör och aluminiumet ger den bästa finishen. Gatupratare alu är tillverkad av natureloxerad aluminium i stommen där man sen har popnitat fast snäppramar för säker exponering av affischen med tillhörande budskap.En affischram med snäppram är fyra lister med snäppfunktion eller där sidorna ”snäppa” upp för att få loss en skyddplast som finns mot bakstycket av skylten. Materialet på listerna är aluminum som är rostfritt och ett väldigt passande material för utomhusanvändning. Den låga vikten på aluminiumet bidrar till att skylten är lätt och ett bra material när man öppnar och stänger ramarna. När man lyft bort plasten på fronten, placerar man affischen eller postern bakom och sedan snäpper tillbaka sidolisterna. Affischen är skyddad och sitter still. Frontplasten är av antireflex typ som förklaras genom att de har en ”ruggig” finnish som undviker solblänk och sken från starka lampor. Givetvis finns det möjlighet att köpa extra plast till gatustället och de säljs i pack om 5 st.

Den vanligaste storlekarna av vår billiga gatupratare som heter alu-line, A-bock eller A-ställ är 50x70 och 70 x100. De mest förekommande storlekarna är svart och silver men vi kan erbjuda mer ovanliga färger så som orange, röd och blå.

Inomhus är aluminium stället snyggt och ett vådligt bra val på grund av den lätta vikten. Ska du använda den utomhus där vinden blåser, rekommenderar vi att istället välja ett ställ gjort och stål eller fjäderställ som modell wind eller windsign.

 

Logotype på din trottoarpratare

Du kan likna en gatupratare med en inkastare! Den ska förmedla ett budskap som lockar in kunderna till affären, butiken eller kaffet. Av största vikt är affischer med säljande argument och som ger utrymme för logo överst. Ett skyltställ ger ett mer proffsigare intryck om logan är tryckt på trottoarprataren och vår erfarenhet är att de ger en större inverkan på kunden. Fördelaktigt är att trycka sin logo högst upp på skyltarna för att få mer utrymme för sitt budskap. En logo minskar även eventuell stöldrisk. Vi kan säga att vi är proffs på att branda skyltställ, och det vanligaste sätter vi gör det på är att vi trycker ett klistermärke med logotypen på som täcker skyltens toppyta och som vidare monteras på båda sidorna av skylen. Laminering av dekalerna görs innan de skärs ut i vår laserskärare för att få exakt passform, som också ger bästa hållbarhet och äkta färgintryck. När bakgrundsfärgen är vit återges logotypens färger på bästa sätt. Gatupratare toppställ ( även kallad tops sign) & gatupratare city (som vissa återförsäljare kallar city sign) har denna populära plats för logotype. Årligen beställs skyltar, topsigns, citysigns från stora svenska företag där vi har monterat logotyperna, du har med all säkerhet sett dessa skyltar i deras affärer och butiker. Varmt välkommen att kontakta oss för att våra grafiker ska hjälpa er med era frågor kring logotype innan ni lägger er beställning.

 

För områden med mycket blåst är fjäderstället Wind sign det bästa

Det finns blåsiga platser där man behöver visa upp sin verksamhet, då är vårt bästa tips är Trottoarpratare wind eller som den även kallas wind sign. Det är ett skyltställ med fjädrar som klarar hård blåst och som gör att skylten vippar från och tillbaka på grund av sina fjädrar. Citypro rekommenderar denna variant i blåshål! Olika varianter förekommer av wind signs så som swing master, storm master men vi slår ett slag för en enklaste och äldsta modellen, trottoarpratare wind, som är en klassiker med 30 år på nacken som den främsta inom affischering i Sverige. Den nedre delen, den själva foten är utformad som bokstaven H, vilket gör att den står stadigt på marken. Tyngdpunkten blir då väldigt låg som gör att wind sign kan klara starka vindare som annars hade blåst omkull vanliga gatuskyltar.

Citypro saluför också en modell där den H formade foten bytts ut mot en plastbalja. Plastbaljan har hjul och gör att det går att dra och rulla fram skylten dit den ska exponeras vilket är supersmart. I plastbaljan på denna variant av wind sign fylls sand eller grus. Vissa återförsäljare tipsar om att fylla baljan med vatten, det tycker vi på Citypro inte är en bra idé eftersom vattnet kan frysa, och då vatten fryser expanderar det och då kan plasten på baljan spricka och kan inte användas mer. Vår kundtjänst hjälper dig gärna med dina frågor om vilken vippskylt som är den som passar era behov som bäst!

 

Griffelställ är en gatupratare med griffelskivor

Du kan skapa unika signaler som Inget sänder ut sådana genuina signaler som ett griffelställ utanför restaurangen, puben eller utanför den lilla butiken.

Citypro tillhandahåller griffeltavlor och griffelställ och sedan vi startade vår webbshop har sortimentet vuxit med ställ, gatupratare, trätavlor med griffel. På griffeltavlor av olika slag kan du skapa och sända ut unika erbjudanden till kunder som passerar. Du kan använda ett griffelställ både utanför din butik, café och restaurang och inne. Vi våra grifflar är anpassade både för utomhus och inomhus bruk. Vi har mött den stora efterfrågan på olika varianter griffeltavlor och har med våra Europeiska fabriker tagit fram modeller, ett griffelställ som blivit väldigt populärt är de med vändbara skivor. Främst för restauranger för att underlätta för dem med deras planering inför veckans lunchmenyer, då kan man ta fram en för varje dag och även använda extra skivor med olika erbjudanden som kan vara för frukost, lunch eller middag. Vi vill hela tiden utvecklas och möta efterfrågan på våra kunders önskemål. Har du en tanke, kontakta vår kundtjänst på Citypro.

Materialet på gatupratarna med griffel är vanligtvis gjort med behandlat trä för att kunna tåla vädret, men med tiden kan de ge ett snyggt utseende. Om du vet med dig att stället endast ska vara utomhus rekommenderar vi att man köpa de griffelställ som är märkta med ”outdoor”. Dessa ställ är ett så kallat A-ställ och är gjort av pulverlackat stål plus HGF laminat som gör att stället klarar av olika typer av väder. Ett läckert och glassigt ställ för glassbarer och kiosker är ett inbjudande ställ som är utformad som en mjukglass! Pennorna som används är av två slag, för utomhus är de bästa pennorna våra vattenfasta griffelpennor som du också hittar under ”outdoor” kategorin. Till tavlor som används inomhus fungera standardpennorna utmärkt. Vi har velat vara en lyhörd aktör på den svenska marknaden för griffelstavlor och därför har vi sedan vi började tagit fram nya modeller. Efterfrågan är stor på griffelställ av olika modeller. En serie som blivit populär är väggramar med griffelskivor där materialet i träet runt ramen är slitet återbrukat trä. Dessa griffeltavlor används flitigt av hantverksbutiker, restauranger och är ett givet val på caféer som vill hänga med i trenden av hemmakänsla.

Den snyggaste gatuprataren som vi har i vårt sortiment är utformad som en smidesskylt och ger ett antikt intryck. Vi kallar den Old English eftersom den ger en känsla av en engelsk pub. Vill man ha antika inslag och förmedla en miljö med äldre anor satsa på detta ställ med smidesdetaljer både ovanpå och undertill. Materialet på A-bocken är pulverlackerat stål och har magnetplast för att ge skydd åt poster och affischer. Skyltstället kommer högst upp på försäljningsstatistiken gång på gång. Det går också att ta bort magnetplasten för att skriva direkt med griffelpennor direkt på den pulverlackade stålplåten. Det blir ett robust griffelställ som klarar sig utmärkt i miljöer utomhus. Vill man använda OId English i utemiljö kom ihåg att köpa till de vattenfasta griffelpennorna, viktigt är att även köpa med spray som gör rent grifflet och tar bort texten från den vattensäkra pennorna på bästa sätt.

Vi som grossist vill tiden utöka vårt utbud av skyltställ. Ett stormsäkert alternativ är en gatupratare med betongfot men som då kräver en större insats vid förflyttning. Detta skyltställ är så stabilt så att vid flytt måste det flyttas med en pallyftare eller en truck. Vikten är mellan 140-230 kg, och ramarna är säkrade för inbrott, så då medföljer speciella verktyg för att spänna upp ramarna. Måtten på affischen på dessa tungviktare till gatupratare är 70 x100 cm, A0 samt 100x140 cm. Dessa slags ställ är vanligt förekommande på bensinstationer; mellan bensinpumparna eller i närheten för att visa olika erbjudanden som de har på stationen. Behöver ditt företag ett alternativ som både är stöldsäkert och stabilt?

 

Gatupratare för synskadade

En modell som vi tog fram för att underlätta för synskadade som rör sig i olika miljöer är modell city. Denna modell undviker problemet att blindas blindkäpp kommer mellan utrymmen på gaturprataren och ge fel signaler till den synskadade att det är fritt fram. Foten är istället är rund metallring där man fäster skylten. Ringen gör att käppen inte kan hamna mellan och lura personer med nedsatt syn som har en käpp för att visa att kusten är klar. Det är väldigt bra att flera av våra svenska kommuner kräver gatupratare med en rund ring som fot för att skapa ett tryggt centrum för alla människor.

Färgerna som man kan beställa gatustället är svart, vit och röd färg. Måtten på affischerna är 50 x70 och 70 x100. Det går att välja till en skylt att sätta på toppen för att visa upp sin logotyp. Du kan beställa loggan direkt av oss med ditt trottoarställ för att få en helt färdig produkt med företagets logotype på. Vid leverans kan du bara ta upp den ur förpackningen och ställa fram med en gång. Beställ även tryck av de affischer som du vill ska visa upp det du erbjuder vid beställning av gatuprataren.

 

Vad behöver du till en gatupratare?

Precis som vill vill erbjuda bästa kvalité till billiga priser ser vi även till att man kan beställa tillbehör till låga priser. De tillbehör som vanligast beställs till är magnetplast och frontplast som är nödvändigt. Beställ gärna flera stycken då plasten blir sliten efter hand, helst om stället används utomhus. Då har du en ny och fräsch att byta ut till, om inte så får du nya inom bara någon dag från oss på Citypro.

Vattentålig affischficka är en plastficka som håller bort vatten och kan återanvändas. Ett mycket användbart tillbehör. På en sidan av plastfickan finns det antireflexsida vilket ger en effekt att den tar bort solblänk som kan uppstå när solen skiner och som försämrar att man ser budskapet på trottoarprataren. Den vattentäta affischfickan kommer i två storlekar, 50x70 cm och 70x100 cm och säljs styckvis. Alternativet till gatupratare med snäppramar är posterfickorna.

Skrivkartong eller textpapper erbjuder vi sju olika färger och kommer i två storlekar. 50x70 cm & 70x100 cm. På papperskartongen kan man skriva egna budskap för att snabbt och enkelt kunna ändra erbjudanden. Vårt tips är att kompletterad egenkomponerade posters med vattenfickorna som håller vatten borta.

Något vi alltid säger till om, gällande affischer som ska vara utomhus, är att man ska använda vattentåliga, vattentäta eller affischer som stöter bort vatten. När stället står utanför butiken, café restaurangen och det både regnar och blåser, så kan dessvärre vätan krypa in under plasten som kan förstöra budskapen. Kondensen som blir kan också påverka texten och man når inte fram till de förbipasserande personerna som man hoppas komma in på bit mat, te eller kaffe eller handla något i butiken. Färgen kan släppa från affischen tyvärr fastna på skyddplasten. Vår starka rekommendation är att alltid använda affischer som tål vatten i gatuprataren. Materialet vi trycker på som tål vatten är ett banderoll material, vilket ger både ett super bra tryck med lång hållbarhet. Kom ihåg att beställa en affisch till varje sida på skyltstället, så ni ger ut budskapet på båda sidorna. Gatupratare & gatuställ är perfekt som skyltställ!

I vårt breda sortiment av skyltställ kan vi erbjuda det som kunde vill ha. Hos mäklare är minisign en vinnare och vi har ett brett utbud från just dessa mindre skyltar till tunga gatupratare med betongfot eller lite lyxigare ”antik”. De sk A skyltarna visar snyggt och smidigt upp det som ni vill sprida till potentiella kunder. Vi tycker faktiskt att både ett ställ utomhus och sedan ett ställ inomhus förstärker försäljningen väsentligt. Ju mer du visar vad du erbjuder ju mer försäljning blir det! Gatuställ och skyltställ är den perfekta displayprodukten. Satsa på ett införskaffa en helt nytt gatuställ istället för att tro att man ska spara in på att köpa ett begagnat, på en redan använd modell behövs plasten som skyddar bytas ut. Med tiden kommer ändå skyddsplasten eller magnetplasten bli slitna och försämra resultatet, och då kan du alltid enkelt beställa den separat hos Citypro. Kommer ett ställ med en så kallad toppskskylt kan vi färdigtryckt ert logotyp underlag.

 

Ovanliga mått på skyltställ

Det vanligast förekommande måtten gatupratare är måtten 50x70 cm , 70x100 cm och i A3. Man skulle kunna önska att det skulle finnas samma standardmått som var gemensamt för allt butiker, restaurangkedjor och utländska affärer men så är det inte. A0 har ett mått om 1189 x 841 mm eller 46,8 x 33,1 tum. Vårt utbud av gatupratare med dessa mått är något begränsat men vår modell ”Wind Wheel” som är tålig för vind är en modell. En annan modell är A-stället med aluminium. Vi har även den kraftiga modellen som förekommer på bensinmackar som har den tunga betongfoten som gör att det krävs en truck eller palllyftare för att förflytta den. Den här tunga och stadiga modellen finns också för verksamheter som ligger nära en väg, exempelvis matställen, vägkrogar, verkstäder, biltvättar och ställen där man kan fixa däck.

A1 har ett mått om 841 x 594 mm eller motsvarande i tum är 33,1 x 23,4 tum. Dessa mått är det många utländska butikskedjor som har som finns belägna i gallerior eller större köpcentrum. Storleken har vi även på vårt vindtåliga ställ ”Wind Wheel” och A-stället. Skyltstället som har namnet ”Easy” kommer i flera olika färger och i A1 storlek och är ett A-ställ.

A2 har ett mått om 594 x 420 mm eller 23,4 x 16,5 tum. Detta format speglar återigen att butikskedjan har utländska ägare där man väljer en storlek som profilering på sina posters och affischer utanför butikerna. Formatet ger ett begränsat utbud till ett färre antal färger och endast A-stället Easy finns i utformade i A2 måttet.

 

Gatupratare med logotype

Vid alla tillfällen som man bara kan som aktör, där köpsugna människor befinner sig, måste man ha med sig att stärka sitt varumärke. Om och om igen ska företagets logo synas! Vi har sedan starten 2009 satt varumärken och logotyp på tusentals skyltställ och andra typer av ställ till Sveriges största företagskedjor inom många branscher. Du har med att säkerhet passerat förbi och lagt märke till våra skyltar utanför mataffärer, nöjesparker, klädkedjor, apoteksbutiker, café och restauranger, bensinstationer och flera flera andra platser. Vi rekommenderar alltid att trycka er logotyp som ni har för er verksamhet direkt på den gatuskylt ni beställer för att öka kundomsättningen och ge ett proffsigt intryck.Är det svårt att få till min logotyp på en trottoarpratare?


Det är verkligen busenkelt och kräver inget extra jobb för er förutom att sända med logotyp i ett högupplöst format. Vi på Citypro fixar resten. Vanligast förekommande är ett tryck på en dekal med vit bakgrund och att er logo placeras på den vita bakgrunden. Ert budskap blir tryckt på ett klistermärke eller dekal i vår moderna skrivare. Därefter laminerar vi dekalen och skärs ut med laser till en perfekt passform. Vår kunniga monteringspersonal sätter säkert fast dekalerna på båda sidorna på skylten. När det är klart läggs stället tillbaks i originalkartongen och packas säkert ihop. Ni som kund kan bara ta ur den ur den säkra förpackningen och börja använda prataren på direkten. Vi på Citypro hoppas att stället ska ge er en försäljning som bara ökar och ökar!

 

Gatupratare

Gatupratare eller trottoarpratare som det också heter är en självklar produkt hos många företag såsom butiker, restauranger, kaféer mm. Vill man kunna förmedla ett budskap eller göra reklam för sina produkter är ett skyltställ att rekommendera. Vi har många modeller och storlekar att välja på. De vanligaste färgerna är silver och svart men vi har även vita och röda trottoarpratare för beställning.

Moms visas:
Filter