Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Grillar

Stationära grillar

Grillar

Vi erbjuder ett brett sortiment av grillar för offentlig utemiljö. Våra produkter är optimerade och anpassade för att passa bra in i den offentliga miljön där det krävs rejäla produkter av bästa material för att garantera lång livslängd. Våra grillar brukar vara monterade på campingplatsen, slalombacken, idrottsplatsen, restaurangen, utegården i bostadsområdet, utanför företaget och anslutning till badplatser.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

Underhållsfria grillar

Det är viktigt att produkter i det offentliga rummet är av absolut högsta kvalité då man måste kunna lite på att dessa uteprodukter håller under långt tid framöver och med minsta möjliga underhåll. Därför har vi valt ut det bästa av det bästa från landets bästa tillverkare för att kunna erbjuda ett prisvärt och väl fungerande sortiment. All heder åt Weber, Landmann, Klikk, Tenneker, Napoleon, Kamado mfl men vi har valt att erbjuda produkter som är lite mer anpassade för fast installation och enkel användning.


 

grillar för offentlig miljö

Grillar för offentlig miljö

Det finns väl knappt något som är så förknippat med sommaren som att tända eld på grillkolen eller varför inte grillbriketterna. Att få möjligheten att samlas kompisar, bekanta, släkt och vänner eller varför inte med sina grannar till en härlig BBQ måltid. Bara doften av nygrillat får snålvattnet att rinna till och grillat kött eller grönsaker hör till våra absoluta favoritmaträtter.  Det som är viktigt när an jämför en grill för offentligt bruk och en som är avsedd att användas för hemmabruk är att en hemmagrill ofta är smidig att förflytta och oftast har lösa delar som om dessa används i offentlig utemiljö kan försvinna. Det är också att produkterna för privat användande sällan är försedda med möjlighet till fast installation och detta är något som i de flesta fall är ett måste för offentlig miljö. Därför så har vi grillar med  flera olika monteringsalternativ (se respektive produkt) för att ni enkelt skall kunna få en lösning som passar just er miljö. På vissa ställen fungerar det att ha en ovan marklösning där helt enkelt grillen ställs direkt på mark och andra väljer att montera ovan en markplatta eller kanske en gjuten platta. Vi har lösningar för alla miljöer och typer av monteringar.
 

 

 

grillar för offentlig miljö

 

Grillar för offentlig miljö

Det finns väl knappt något som är så förknippat med sommaren som att tända eld på grillkolen eller varför inte grillbriketterna. Att få möjligheten att samlas kompisar, bekanta, släkt och vänner eller varför inte med sina grannar till en härlig BBQ måltid. Det som är viktigt när man jämför en grill för offentligt bruk och en som är avsedd att användas för hemmabruk är att en hemmagrill ofta är smidig att förflytta och oftast har lösa delar som om dessa används i offentlig utemiljö kan försvinna. Det är också att produkterna för privat användande sällan är försedda med möjlighet till fast installation och detta är något som i de flesta fall är ett måste för offentlig miljö. Därför så har vi grillar med  flera olika monteringsalternativ (se respektive produkt) för att ni enkelt skall kunna få en lösning som passar just er miljö. På vissa ställen fungerar det att ha en ovan marklösning där helt enkelt grillen ställs direkt på mark och andra väljer att montera ovan en markplatta eller kanske en gjuten platta. Vi har lösningar för alla miljöer och typer av monteringar.
 

 


Att tänka på

Det kan vara bra att även ha en plåttunna i anslutning till grillplatsen där användarna kan tömma askan samt de kolrester som blir efter en grillning. Det kan även vara bra att ha grillborste för att borsta av grillgallret samt nån form av skyffel/spade så de glada hobbykockarna kan göra rent grillen efter användandet eller innan den nya grillningen tar vid. Utöver detta kan det vara utmärkt att investera i grillspett och givetvis så att det finns en brandsläckare och brandfilt i direkt närhet.

 

Sen är det väldigt trevligt om man tänker igenom sin sociala yta med vad som kan tänkas behövs runtikring. Det kan vara bra att kombinera med en parksoffa och såklart ett picknickbord eller två. Tänk även att det måste finnas papperskorgar och skräpkorgar för enkel hantering av avfall och sopor. Det är väldigt modernt att kombinera en lekplats tillsammans med en grillavdelning. Här skall man alltid se till att man har hög säkerhet så inte barn kommer i närheten av en het grill. Kontakta gärna vår kundtjänst för tips till hur ni kan kombinera ihop er optimala grillplats.

 

Engångsgrillar skall man försöka hålla sig ifrån och det är av flera anledningar. Om vi börjar med den viktigaste anledningen att hålla sig ifrån engångsgrillar så är det för att maten blir inte bra på en engångsgrill. Visst kan en grillkorv fungera men skall man grilla en köttbit eller om man skall grilla vad som helst indirekt så kan man inte få ett vettigt resultat om man grillar på en sådan produkt. Idag när det är på modet att grilla och ofta grilla BBQ style så är det viktigt att kunna justera temperatur och då är det nödvändigt att det finns ett lock som kan sluta tätt till en viss del. Sen är det både brandfarligt och helkass ur miljösynpunkt. Så skippa engångsgrillar och köp riktiga grejer.

Moms visas: