Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Utegym

köp utegym produkter

Träningsredskap till utegym & hinderbana!

Hälsotrenden har aldrig varit större än vad den är nu så passa på investera i något av våra prisvärda, funktionella utegym till bra priser! Gör som många andra och skapa en träningsyta som en samlingspunkt antingen i parken eller på er BRF´s innergård. Stärk upp din kropp och utmana dig själv äldre som yngre. Vi har något som passar alla! Det är aldrig försent att börja träna och i dessa tider vi lever i nu så är ett utegym helt grymt att investera i!

 

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

Utegym - produkter för gym utomhus

Populärt med träning!

Att röra på sig blir mer och mer attraktivt och har blivit ett starkt intresse för många som vill bli mer hälsosamma. Vi på Citypro har som mål att, oavsett ålder och träningsnivå skapa funktionella, bekväma och gästvänliga utomhusmiljöer för utegym. Att röra på sig bidrar inte endast med att du blir starkare, piggare och mår bättre i både knopp och kropp utan skapar även möjligheter att öppna upp en mötesplats för alla. Oavsett om målet är att blir starkare eller få socialt umgänge så är ett utegym fantastisk sätt att vistas i. Tillgängligheten är stor och du behöver inte planera så mycket innan du ska träna utan gör det när det passar dig, under dygnets alla timmar. Sluta trängas inne på gymmet och behöva anpassa dig efter tider, här får du frisk luft samtidigt som du kan träna hela kroppen i en härlig miljö.

 

Varför utegym?

Varför bygga ett utegym kanske du undrar? Det finns många fördelar med att bygga ett utomhusgym i närområdet, där de spontana träningspassen bjuds in från en promenad i förbifarten. Detta skulle förmodligen inte ske om alla skulle planera ett besök till gymmet varje gång de vill träna. Många känner nog igen sig med att tiden inte räcker till för allt och nöjer sig med en promenad istället. Av en tillfällighet går du förbi ett utegym och passar då på att träna lite. Kombinera styrketräning med din löpträning, eller annan konditionsform som du lätt kan få till när du passerar ett utegym. Varför inte ta med bästa kompisen eller grannen och gör nåt kul ihop! Ta med fotbollslaget på ett träningspass och ge kroppen en ordentlig genomgång med olika stationer eller bara utmana dig själv! Med flera träningsstationer i olika utförande och svårighetsgrader skapar man en träningsplats för alla. Med vårt sortiment finns det träningsstationer och maskiner som går att nyttja efter allas förmåga och individuella nivå.

 

snygga utegym produkter

Hur vi ser på det…

Designen på våra uteprodukter för utegym har ett modernt utseende som är både lätta att använda året runt och ser dessutom snygga ut. På Citypro värderar vi kvalité och därför är det viktigt för oss att våra produkter håller måttet för både materialval, säkerhet och längden på hållbarheten. Därför är vi stolta över att presentera uteprodukter av hög kvalité med lång hållbarhet och bidrar till att träningsutrustningen får en lång framtid framför sig med många års användning och uppfyller standarden för säkerheten.


Bästa platsen?

Vart är den bästa placeringen av ett utegym kanske du funderar? Ett utomhusgym passar alldeles utmärkt att bygga intill olika träningsanläggningar som fotbollsplanen eller längs motionsspåret, där många går förbi och kan spontanträna. Men det går även att bygga invid en bostadsrättsförening i både stads och parkmiljö. Visste du även att utegym som monteras ytligt även kan skapa möjligheten att flytta gymmet om det skulle behövas.

Skapa en lättillgänglig och rolig miljö för utomhusträning som blir en naturlig mötesplats för alla träningsintresserade. Övningarna är många och det finns inga begränsningar för vilken träningsnivå man skulle vara på, det finns alltid enkla sätt att göra övningen mer utmanande eller lättare. Investera i ett utegym skulle innebära möjligheten för många människor att kunna få ut någonting mer än bara att promenera och det bästa av allt kanske du möter nya människor som du inte hade träffat annars!

 

Våga höra av dig!

Går du i tanker på ett utegym? Vi har ett brett utbud av utegym i olika prisklasser och olika ändamål, tveka därför inte att höra av dig om du har minsta lilla fundering, oavsett om du bara har funderaringar på ett utegym eller om du tänker köpa ett utegym.

Vår kundtjänst hjälper dig att planera och rita upp ett utegym för att locka och attrahera så många som möjligt i närområdet. Vi vet att ibland är det svårt och därför finns vi här för att hjälper dig bygga upp en träningsstation efter dina önskemål och om det gäller några stycken maskiner eller en anläggning av träningsmaskiner så hjälper vi dig!

Har ni större förfrågningar så hör av er till oss för offert eller ring vår kundtjänst på tel: 08-777 77 82.

Moms visas: