Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Planteringskärl

Planteringskärl och blomlådor

Planteringskärl - Planteringslåda & Stora krukor

Citypro erbjuder ett brett sortiment av riktigt snygga & stora planteringskärl offentlig miljö. Stora krukor kan även var ett bra farthinder där man vill begränsa trafik. Så söker ni en rejäl & prisvärd planteringslåda till er BRF eller till det kommunala uterummet så har ni kommit rätt. Vi erbjuder ett brett sortiment som står emot tuffa tag och gör er plantering vacker och hållbar. Har ni frågor angående planteringskärl så kontakta vår kundtjänst så hjälper vi er.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Produktfilter
  • Storlek (liter)
  • Material
  • Vikt
  • Kulör
  • Form
Rensa

Skapa en trevlig utemiljö med våra stora planteringskrukor

Alla tycker vi det är trevligt att spendera tid utomhus och därför är det viktigt att vi bygger oss en trevlig utomhusmiljö. Det är här våra fantastiska odlingsbänkar och blomlådor kommer in i bilden. Det finns flera olika sätt att odla och de har alla sina både för och nackdelar. Men att odla i upphöjda odlingsbäddar eller planteringskärl har många fördelar.

Blomlådor för stadsmiljö och parker

Är det bättre att odla i stora krukor eller planteringskärl?

Om vi ser till hur skillnaden är odlingsmässigt så är fördelarna med att odla grönsaker, bärbuskar, sommarblommor eller kanske tom ett stort hundraårigt olivträd i ett planteringskärl överlägset. Krukan gör att jorden blir varm och det ökar plantans trivsel och gör att den kommer växa bättre och att även skörden blir mycket större. Sen är ju fördelen att man kan under den kallare årstiden flytta in krukan i ett förråd, växthus eller annan vinterförvaring. Om man gör på detta sätt så kan man odla väldigt många växter som annars skulle dö under den kalla och framförallt våta perioden vi har i detta land. Så fördelen med att köpa en stor betongkruka är många.

Men om man har ett fikonträd i en stor betongkruka eller liknande så kan man efter första höstfrosten och trädet tappat sina blad ställa in krukan med fikonträdet eller fikonbusken i ett kallförråd utan belysning för vinterförvaring. Sen i April så är det dags att ta fram krukan och ställa ute den på sin plats där den skall få bo under det varma halvåret. Detta är en väldigt trevlig lösning och man kan skänka besökare i kommunal miljö mycket glädje genom att ställa ut stora betongkrukor eller liknande med dessa stora medelhavsväxter.
 

Blomlåda för stadsmiljö

Det är även väldigt bra att odla i dessa typer av blomlådor och odlingsbänkar för det är mycket svårare för ogräsfrön att gro i dessa blomlådor. Det finns heller inte någon markkontakt så man slipper rotogräset som kan komma underifrån och göra livet jobbigt för odlarna. Då vi erbjuder ett så brett sortiment av snygga krukor så kommer ni garanterat att finna något som passar er stil och just er tilltänkta plantering. Vi har även lite mindre krukor som skulle passa på en balkong eller på den mindre altanen vid sommarstugan. Hos oss får du råd och tips till hur du kan använda din stora kruka eller planteringslåda på bästa sätt.

Så piffa gärna upp er innergård i er BRF med flera stora planteringskärl utomhus eller andra typer av utekrukor. Tänk brett när ni planerar er utemiljö och kombinera gärna flera olika typer så i en del av er utemiljö kanske ni har placerat flera planteringskärl i betong och i en annan del av er utemiljö finner besökarna flera olika varianter av stor självvattnande kruka eller liknande. Bara fantasin sätter gränserna.

 

Kan jag ställa en stor betongkruka på min privata uteplats hemma vid villan?

 

Det är supertrendigt att idag använda sig av stora betongkärl och betongkrukor för plantering hemma som blomlåda på villatomten. Många villaägare och framför allt nybyggare väljer bort gräsmattorna och ersätter dessa men snygga stenläggningar och olika typer av grus och stenmaterial. När man gjort en markbädd av sten eller grus så kan det passa utmärkt med stora planteringskärl utomhus. Då det finns så många olika stora krukor för plantering i vårt breda sortiment så kan man göra olika kombinationer och på detta vis skapa olika rum i sin trädgård.

Har man sen tillgång och möjlighet att flytta in krukorna inomhus under den kallare delen av året så kan man odla apelsiner, fikon, persikor och andra växter som kräver frostfri övervintring. Tänk själv ett stort apelsinträd med dinglande apelsiner på uteplatsen i en snygg stor blomlåda. Sen med en underbelysning så kommer hela grannskapet stå med gapande munnar och spana in er fina plantering. Stora planteringskrukor i glasfiber säljer vi massor av och då är det främst kommuner och bostadsrättsföreningar som är våra kunder på dessa. Även restauranger gillar våra stora glasfiberkrukor för sina planteringar.

Moms visas:
Filter