Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Staket

köpa pollare utomhus

Staket i stadsmiljö och park

Citypro har ett brett sortiment av staket och avspärrningsskydd. De flesta av våra staket levereras som färdiga sektioner och är enkla att montera. Alla våra skyddsprodukter tillverkas för att stå emot tufft väder och för att ha så lång livslängd som möjligt. Vi erbjuder dessutom fri frakt på alla våra staket, avspärrningsskydd och stängsel.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

köpa pollare utomhus

 

staket i stadsmiljö och park

Citypro har ett brett sortiment av staket och avspärrningsskydd. De flesta av våra staket levereras som färdiga sektioner och är enkla att montera. Alla våra skyddsprodukter tillverkas för att stå emot tufft väder och för att ha så lång livslängd som möjligt. Vi erbjuder dessutom fri frakt på alla våra staket, avspärrningsskydd och stängsel.
 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

Staket, stängsel och gränsskydd

Staket för offentlig miljö av högsta kvalité. Våra moderna staket harmoniserar med omgivningen i såväl city som parkmiljö.

Skyddsstaketen bidrar även till högre trafiksäkerhet och är ett måste runt skolar och daghem. Säkerhetsstaket,Modulstaket

med eller utan grind. Vi säljer även modeller med ledstång.
 

Staket och räcken för stadsmiljö

Staket är något som finns på många ställen och det är ofta man inte tänker på att de står där. Skyddsstaket och stängsel fungerar som avgränsningsskydd eller som ett skyddsräcke på visa platser. Ett staket kan även sättas upp för att göra det snyggt kring planteringar, parker eller andra offentliga miljöer. Det kan även vara en bra lösning att kombinera dessa med någon eller några av våra pollare.

Staket är även bra att sätta upp på platser där man vill ha ett avgränsningsskydd, exempelvis på dagis, eller skolor. Detta för att göra det säkrare i trafiksynpunkt. Att se till att barnen är skyddade och inte kan springa direkt ut på gatan är ett måste. Många träd och stolpar kan även de behöva ha stängsel kring sig. Antingen för att skyddas eller för att se till att ingen åker in i dem om de står på utsatta platser.

Vi på Citypro har ett stort utbud av olika sorters staket och stängsel som fungerar bra i offentliga miljöer.

De passar både i parkmiljö likväl som inne i staden.

Kravallstaket är en annan typ av staket som vi erbjuder. Dessa passar bra om det exempelvis ska ske ett uppträdande på ett torg och man vill avgränsa publiken från att komma för nära scenen eller platsen där artisterna befinner sig. Även på festivaler och liknande ställen fungerar dessa bra på.

Hos oss på Citypro finner du även smarta reklamstaket. Dessa är utformade för att kunna ha två funktioner. Dels avgränsa men även för att kunna förmedla reklam på ett mycket smidigt sätt. Våra reklamstaket har en dubbelsidig affischering och gör att du får ut ditt budskap åt två håll.

Vårt utbud av staket innefattar många olika modeller och färger. Det finns de staket som är låga och de som är av lite högre karaktär. Vilken modell som du ska använda beror på i vilket syfte du ska använda staketet eller stängslet. Det finns även säkerhetsstaket med eller utan grind samt att vi har modeller med och utan ledstång.

Våra staket är moderna men harmoniserar ändå med sin omgivning. Det finns flertalet färger man kan välja och anpassa efter den miljön den ska sitta i.

De flesta av våra staket är för att gjutas fast i marken sån att de står stadigt. Men det finns varianter som är av det mobila slaget och kan därmed placeras och flyttas vid behov. Våra staket är av hög kvalitet och är tillverkade med tanke på att de ska klara av att stå utomhus i alla typer av väder. De håller för regn, snö, vind och sol. Många av staketen är dessutom lackerade med färg för att de ska se snygga ut i flera år framöver.

Oavsett vad för typ av stängsel eller staket som du behöver så kan du hitta det här hos oss på Citypro. Vi är experter när det kommer till olika varianter av staket och om du har några frågor eller funderingar kring våra olika modeller så kan du enkelt kontakta oss via telefon eller varför inte starta en chatt med oss.

 

Vi säljer våra staket för skydd online via nätet över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas: