Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Cykelställ platsgjutning

Cykelställ med enkel markmontering

Cykelställ för platsgjutning & nedgjutning

Cykelställ för platsgjutning & Cykelpollare för platsgjutning är produkter som verkligen säljs mer och mer av till våra kunder runt om i landet. Att montera ett nedgjutet cykelställ är en väldigt säker parkeringslösning för cyklar och väljs därför ofta inom det kommunala. Vi måste idag kunna erbjuda en säker, smidig och utseendemässigt trevlig cykelparkering till cyklisterna som där ute blir fler och fler. Då är platsgjutna cykelställ en väldig kostnadseffektiv och säker lösning. Har ni frågor om hur ni kan utforma er cykelparkering så kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper dem er med detta.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

Information om cykelställ för platsgjutning & markförankring

Vid nybygge av cykelparkering är det väldigt bra om man i ett tidigt skede funderar över hur man vill ha sin cykelparkering. Det är väldigt vanligt att man vid nybygge väljer att planera in cykelställ för ingjutning i mark. Det kan vara bra att ligga bra i fas med dessa så man slipper att göra om markarbete med tillhörande asfaltering och liknande. Det är dock ofta inga problem att i efterhand montera cykelställ för platsgjutning i mark men man sparar ofta markarbete om man gör det i rätt ordning.

 

Varför vill man installera cykelställ för nedgjutning? Behövs verkligen det?
Detta är en bra fråga men likväl väldigt viktig fråga och vi på Citypro får ofta den ställd till oss. Vill man ha ett cykelställ eller en cykelpollare som skall vara fast monterad och verkligen stå emot tuffa tag så skall man välja nån form av markmontage. Många använder fristående cykelställ men kommer ibland på att det hade lämpat sig bättre med ingjutna cykelställ då man ser att miljön som ställen är monterade i är tuff och att det kan flyttas runt cykelställ under kvällar, helger och liknande. Tänker man att man gjuter fast cykelställ för att minska stölder av cyklar så är det en klok tanke.

Vad skall man mer tänka på när man planerar sin cykelparkering?
Man skall tänka på att placera cykelparkeringen i en ljus och så öppen miljö som möjligt om man ser till att minska stölderna av cyklar. Att placera sina cykelpollare för nergjutning i en miljö med belysning som tänds på nätterna så kommer stölderna av cyklar vara färre än om man har en cykelparkering som är placerat i en mörk och dunkel utemiljö. Sen är det viktigt att man väljer en plats där besökarna eller cykelägarna verkligen vill parkera. Det skall alltså vara nära till entreér, lektionssalar eller direkt utanför idrottsanläggningen. Man får sätta sig in i användaren av cykel och tänka sig var man hade velat parkera sin cykel själv om man var cyklist. Sen kan det vara väldigt bra att tänka på att cykelställ med ramlås (alltså en bygel eller ögla där cykelägaren kan med ett lås förankra ramen till cykeln i stället). Kontakta vår kunniga kundtjänst på Citypro om ni har fler frågor om cykelpollare för markmontage eller cykelställ för nergjutning.