Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Rutschkanor

Rutschkanor för lekparken

Rutschkanor

Rutschkana för utomhusbruk är ett självklart val när det kommer till vilka utelekställningar och uteleksaker man skall välja till sin lekplats. Vi på Citypro säljer endast godkända rutschkanor i underhållsfria material som kommer ha en lång livslängd och skänka mycket glädje till barn och vårdnadshavare. Rutchkanor utsätts för mycket hårt användande så därför är det av yppersta vikt att dessa tillverkas av rejäla och hållbara material för att garantera lång livslängd. Är ni en förskola, skola, BRF eller kommun och vill ha hjälp med er planering av lekplatsen eller skolgårdens utelek så kontakta oss på Citypro för hjälp.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Citypro.se är proffs på produkter för offentlig utemiljö och såklart har vi ett fullsortiment av uteprodukter till lekplatser också. Vi säljer lekutrustning och rutschbanor från de ledande tillverkarna som producerar lekutrustning för skola, kommun och förskolor och använder endast material av högsta kvalité för optimal hållbarhet och säkerhet. Alla våra tillverkare följer strikta riktlinjer i sin produktion av alla produkter avsedda för lekplatser och miljöer där barn vistas. Man skall känna sig trygg som köpare och därför säljer vi bara lekutrustning från de största och tryggaste tillverkarna.
 

Det finns ett väldigt brett sortiment av olika typer av rutschkanor. Funktionen är ju densamma men storleken och utseendet skiljer sig mycket åt. Det finns rutschkanor som kombineras ihop med klätterställningar, stegar eller klätterväggar och blir som en liten minilekplats i sig. Vi erbjuder även släntrutschkanor, rutschkana som ser ut som en nyckelpiga eller varför inte som en dinosaur? Här lär alla hitta sin egna favorit vare sig ni är privatperson som vill överraska barnen med den häftigaste bakgården eller ni arbetar inom skolvärlden eller annan barnverksamhet och vill piffa upp lekplatsen.
 

När man planerar sin lekplats med lekutrustning så är det extra viktigt när man kommer till placeringen av rutschkanor. Här skall man tänka användarvänlighet samt även på säkerhet. Man skall alltid tänka säkerhet när det kommer till lekplatser och andra miljöer där det vistas mycket barn. Man måste säkerställa att det inte förekommer hårda markmaterial där det finns fallrisk. Man skall även tänka på hur solen ligger på en rutschkana så inte solen ligger rakt på men en oerhörd värmeutveckling som följd. Så tänk till så åkytan inte ligger i direkt söderläge och gör lite besök på vald plats innan montering och installation sker. Vi ser på många lekplatser att man har placerat rutschkanan i en sandlåda och då blir det naturligt lite mjukare landningsyta för de lekande barnen.

 

Om ni ska anlägga en lekplats kan man se området som en offentlig utemiljö. Gör man ett gediget arbete så kan man anpassa platsen till att välkomna många människor under olika tidpunkter på dygnet. Även äldre ungdomar kan gilla att ta tillbaka barnasinnet för en stund och leka av sig när ingen tittar. Det finns alltid nattugglor som gillar att ha en trevlig parkbänk att vila benen på en stund i nattens tystnad. Det blir då viktigt att det är enkelt att hålla ordningen och reda på lekplatsen för skräp, cigarettfimpar och annat inte är att föredra när barnen kommer tillbaka på morgonen. På Citypro har vi ett brett sortiment av papperskorgar,  informationsskåp och annat som både tål väderväxlingar och ger förutsättningar för att lekparken kan hållas fräsch länge. 

 

Många av våra rutschbanor är underhållsfria och håller god kvalitet mot slitage, väder och vind. Dock behöver anläggare och ägare ta ansvar för att montage och kontinuerlig tillsyn sker på ett säkert sätt. Barn gillar att klättra och busa. Ibland kan leken snurra iväg i hög fart och då är det viktigt att fast utrustning hålls efter väl för att undvika olyckor. Vi har flera bilagor tillgängliga för er med anvisningar för att er utomhusmiljö ska räcka till att underhålla barn i flera generationer. 

 

På Citypro har vi hjälpt kommun, BRF, företag och privatpersoner hitta lekplatsutrustning till sin trivsamma utemiljö sedan 2009. Vi har samlat på oss en stor kunskap och passion för ämnet och rådgör gärna med er för att hitta den bästa lösningen hos just er lekplats. Det går att handla online i vår webbutik till bra pris, eller höra av er till vår kundtjänst för offert. 

 

Varmt välkommen in med er order!

Moms visas: