Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Parkbänk platsgjutning

Fristående parkbänkar

Parkbänkar & Parksoffor med platsgjutning

Parkbänkar för platsgjutning är det mest vanliga i kommunal miljö så som på skolor, i allmänna parker och såklart i stadskärnan. Att markgjuta en parksoffa ger en väldigt bra montering och detta är att föredra i det offentliga uterummet. Söker ni mer information om platsgjutna parkbänkar så kontakt vår kundtjänst på Citypro.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Varje park kräver ett stort antal parksoffor

När man planerar en park så skall man rita med ett stort antal parksoffor och möbelgrupper för utomhusbruk. Det är bra för arkitekter att redan på planeringsstadiet rita in uteprodukter som har som uppgift att göra utevistelsen mer bekväm för besökarna och detta kan vara avgörande för om parken eller liknande kommer vara välbesökt eller inte. Man måste utgå ifrån att det kommer röra sig gamla människor samt människor med funktionsnedsättning som kommer behöva vila benen med jämna mellanrum och då passar en parkbänk för nergjutning utmärkt. Man kan även sätta ut bänkbord med ryggstöd samt andra bänkset och picknickbord. Glöm heller inte att kombinera dessa möbelgrupper med en stort antal papperskorgar så man tänker hela vägen redan i under planeringen.

En platsgjuten parkbänk är det bästa när det kommer till en installation på en skolgård eller liknande där det ställs höga krav på markmonteringen p.g.a ungdomar och deras beteende under tonåren. Satsa på rejäla parkmöbler och se till att platsgjuta parkbänkarna och parkborden för en maximal hållbarhet och för en säker installation som inte rör på sig om besökarna hittar på dumheter.

Vi på Citypro erbjuder ett brett sortiment av uteprodukter och kompletta möbelgrupper för utomhusbruk och har ni funderingar angående produkter för er utemiljö inför köp så hjälper vår kundtjänst gärna er på vägen. Välkommen som kund hos Citypro.

Moms visas: