Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Parkmöbler barn

Parkmöbler för dagis och barn

Parkbänkar - Parkbord & bänkbord för barn

Parkmöbler för barn är väldigt viktigt i barnens utemiljö så som på förskola, skola och i andra miljöer där barn vistas utomhus. Vi har ett brett sortiment av utemöbler för just barn som är anpassade för att stå emot tuffa tag och mycket lek under många år.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Gör barnens utemiljö trivsam

Vi måste satsa på barnens utemiljö tillsammans och främja utevistelse med tillhörande utelek. Idag när det blir mycket stillasittande och inomhusarbete för både barn och vuxna så är det viktigt att när väl barnen är ute så kan vi förlänga tiden som de är på utsidan och erbjuda ex. ett bänkbord där det kan dukas upp mellanmål eller varför inte erbjuda en pysselstund? Många förskolor och andra barnverksamheter för de små barnen står utan möbelgrupper för utomhusbruk till barn och det kan ju kännas helt tokigt. Det är ju just barnen som dessa verksamheter är uppbyggda för. Så vi på Citypro har länge försökt påverka våra tillverkare att satsa mer på parkbänkar för offentlig miljö till barn och de har så smått börjat vakna och det planeras flera parkmöbler för barn inom kort.

Vilka parkmöbler skall man satsa på?
Detta beror såklart på rådande situation och hur det ser ut på just er lekplats, förskola eller på er BRF innergård. Bänkbord hallon är den parkmöbel för barn som vi på Citypro sålt mest av genom tiderna men det är också det picknickbordet som funnits längst på marknaden. På senare år så har det kommit nya modeller med färgglada och lekfulla kombinationer som verkligen passar bra in i barnens miljö. Så söker ni hållbara, säkra och framförallt prisvärda utemöbler för barn så kontakta oss på Citypro.se så hjälper vi er om ni har frågor om utformandet av just er lekplats eller utemiljö.

Moms visas: