Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Bollspel

sport och bollsport

Bollspel & bollsporter

Bollsport och bollspel skall vi göra allt för att främja och få barn & ungdomar att idrotta mer och då är bollsport ett mycket bra alternativ till aktivitet. Vi på Citypro har sen 2009 sålt uteprodukter för offentlig miljö och här i denna kategorin finner ni vår mycket eftertraktade utrustning för bollsport och spel. Så söker ni fotbollsmål, basketkorgar eller kanske ett pingisbord så har ni kommit rätt. Samtliga produkter är tillverkade efter de högt ställda kvalitetskraven och föreskrifterna som gäller för sportutrustning för offentlig utemiljö.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

 

 

 

Bollsport och sportutrusning utomhus

Barn och ungdomar som idrottar skall vi värna om och det är just därför vi skall ta vare chans vi kan få med att servera barn och ungdomar med bollsportsutrustning och annan utrustning för utomhusaktivitet som innefattar lek och rörelse. Då vårt liv mer och mer präglas av stillasittande aktiviteter och skärmtid så är utevistelse samt lek och rörelse väldigt viktigt. Vi måste tillsammans hjälpa barn med att komma igång med rörelse och lekaktiviteter och då kan vår utrustning för bollsport vara utmärkt.
 

Vad skall jag välja för bollsport till vår skolmiljö?

Vi tycker att man skall involvera barnen / ungdomarna / studenterna / besökarna så gott det går i sådana frågor. Vilken sport gillar de bäst och skall man försöka introducera nån annan idrott för dem? Man kanske skall ha en omröstning i skolrådet om det är i skolmiljö som man skall köpa produkterna till. Vår mest sålda produkt till skolmiljö är skolgårdsmål (passar till fotboll, handboll och andra sporter. På delad andraplats så kommer pingisbord för skolgård och basketkorg - Basketmål.
 

Bordtennisbord

Få saker får igång pulsen så som några omgångar rundpingis. Bordtennisbord för utomhus eller pingisbord ute är ett mycket bra sätt att aktivera skolungdomar eller varför inte campinggästerna eller liknande? Utomhus pingisbord är både roligt och pulshöjande och många skratt brukar komma från platser där våra ping pong bord är uppställda. Våra utomhus bordtennisbord är tillverkade av material som står emot vädrets makter på bästa sätt
 

Basketkorg

En basketkorg på ett basketstativ kan på ett enkelt sätt glädja väldigt många människor i varierande åldrar. Våra basketkorgar är väldigt populära på skolgårdar, vid idrottsplatser och såklart på BRF bakgård. Det är ofta lite äldre barn och ungdomar som gillar att spela basket mot våra basketkorgar. Men när ni planerar era uteplatser och lekplatser glöm då inte av de äldre barnen och basketutrustning kan vara ett mycket bra alternativ för att öka aktiviteten bland denna grupp individer.
 

Fotbollsmål

Fotbollsmål eller skolgårdsmål som de också kallas är precis som det låter ett mål som det går att spela flera olika sporter emot så som fotboll, handboll och andra roliga idrotter som spelas av barn, ungdomar och vuxna. Dessa mål är den typ av bollspels utrustning som har störst användande av alla de olika sportartiklar vi säljer. Köp ett par sådana här mål så har en stor skala skolbarn fullt upp under rasten och kommer tillbaka in på lektionen med ett leende på läpparna och springet i benen är puts väck.
 

Volleybollnät

Har man en gräsplan eller varför inte en plan av sand likt en sandlåda eller liknande så är volleybollnät och en volleybollplan väldigt roligt. Beachvolleyboll har blivit en stor sport och ett volleybollnät på stranden är klockrent. Volleyboll är en ganska ny sport men fler och fler upptäcker dess fördelar och får ut mycket glädje av sporten.

 

Vi ställer höga krav på våra leverantörer och tillverkare att ge oss de produkter som håller bäst kvalitét enligt de lagar och regler som finns. På sidan om säkerhet och montering hittar du anvisningar, tips och tricks för hur du ska få din bollspelsutrustning att hålla länge. I sport- & lek sammanhang är det lätt att det går fort och en olycka kan infinna sig. Därför är det extra viktigt för oss att erbjuda utrustning som håller måttet! 

 

Barn som idrottar mår bättre. Hälsan får bättre förutsättningar, de övar sociala färdigheter med andra och man kan testa vad man går för! Som ung har man en inneboende drivkraft att ständigt utvecklas och utforska. Då är det tacksamt att ha olika alternativ att välja på så man kan testa sig fram till vad som känns roligt. 

 

På Citypro tycker vi det är roligt med sport och lek och det har givit oss en passion för kategorin att ungdomar ska ha tillgång till bra sportutrustning! Tveka inte att höra av er till oss för att svara på frågor om vilken bollsportsutrustning som passar just ditt sammanhang! Beställ direkt online i vår webbutik eller kontakta oss för offert. Vi hjälper dig hitta bästa pris på bollspel vare sig du är privatperson, sportklubb, kommun eller BRF. Snabb leverans i hela Sverige är självklarhet för oss och inte bara i Göteborg , Stockholm eller Malmö. 

 

Moms visas: