Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Papperskorg platsgjutning

Papperskorgar utomhus för vägg

Papperskorg för markgjutning

Söker ni en snygg papperskorg till er utemiljö? Citypro erbjuder ett brett sortiment parkmöbler där såklart en papperskorg platsgjutning är väldigt populär. Fördelen med en platsgjuten papperskorg är att det blir en säker och framförallt en stabil montering som kommer var väl fungerande i många många år. Markgjutna parkmöbler är att föredra i den offentliga utemiljön där det samlas mycket folk och parkmöblerna har mycket användare. Kontakta gärna oss på Citypro om ni har frågor kring våra produkter.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
Rensa

Lite allmänt om papperskorgar för utomhusbruk till den offentliga sektorn

Soptunnor står placerade runt om hela vår utemiljö. Det räcker att man tar en skön promenad i vårsolen runt gator och torg så kommer man stöta på flertalet markmonterade skräpkorgar och även såklart fristående och väggmonterade papperskorgar. Det är väldigt viktigt att det finns ett stort antal avfallsuppsamlare runt om i vår miljö. Är avsaknaden av soptunnor påtaglig i er utemiljö så kommer det direkt att leda till nedskräpning. Om detta skräp inte tas om hand så kommer nedskräpningen att öka vilket gör att närmiljön kommer upplevas skräpig, stökig och ofräsch. Skadedjur så som råttor och liknade kommer att öka markant och detta är verkligen något man inte vill behöva handskas med i sin närmiljö. Skadegörelse & klotter ökar även i redan "skitna" och stökiga miljöer med resultatet att dyra saneringskostnader tillkommer. I dessa miljöer så känner även sig medborgarna och besökarna mindre trygga och det kanske resulterar i färre besökare och om det är nått vi behöver värna om idag är det människors utevistelse. Så satsa på snygga papperskorgar för utomhusbruk och gärna papperskorg för platsgjutning.


 

När skall man välja papperskorgar för platsgjutning?

Jag vänder lite på frågan och ställer om den till. - När skall man inte välja en papperskorg för fast markmontage? Många kommuner, företag, campingplatser och BRF har satt i system att inför vintersäsongen hämta in sina parkmöbler och även en hel del av de utställda papperskorgarna då besökarna avtar eller kanske helt faller bort under den kalla delen av året. Då flyttas parkmöbler in för vinterförvaring för att åter komma ut till sina platser på vårkanten igen. I dessa fall kan det vara bra att använda fristående papperskorgar och inte en fast monterad papperskorg. I alla andra fall skulle vi nog rekommendera riktigt bra soptunnor för fast markmontage då dessa får sin fasta plats och säkra installation. Kontakta gärna oss på CityPro om ni har frågor kring våra uteprodukter.

 


OBS! Dessa papperskorgar levereras med stolpar eller fundament men du hittar massor av fler papperskorgar där man kan köpa till stolpe som tillbehör här.

Moms visas:
Filter