Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Trafikpollare

Trafikpollare - köp vägpollare för utomhusbruk

TRAFIKPOLLARE SOM ÄR TILLVERKADE FÖR ATT STÅ EMOT TUFFA TAG

Vi har vägpollare för både fast montering samt för situationer som kräver att pollaren tillfälligt kan demonteras. Vi har flera olika lösningar för detta. I vårt sortiment finns även våra populära anti-terror pollare som är marknadens kraftigaste pollare. Dessa säljs ofta till platser där högsta säkerhet önskas så som framför polisstationer, gågator, banker och exklusiva butiker.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

köpa pollare utomhus

 

POLLARE SOM ÄR TILLVERKADE FÖR ATT STÅ EMOT TUFFA TAG

Vi har pollare för både fast montering samt för situationer som kräver att pollaren kan tillfälligt demonteras. Vi har flera olika lösningar för detta. I vårt sortiment finns även våra populära anti-terror pollare som är marknadens kraftigaste pollare. Dessa säljs ofta till platser där högsta säkerhet önskas så som framför polisstationer, gågator, banker och exklusiva butiker.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

Pollare och stolpar för offentlig miljö

Dessa finns i omgivningen utan att vi lägger större märke till dem när vi vandrar runt i städer och parker. Dess syfte är däremot större och mer betydande. Pollare och stolpar kan används till personsäkerhet och som avgränsning mellan fotgängare och trafik, de kan placeras ut som pakeringsstop, runt om parker, för att avgränsa ett område eller för utsmyckning. Vi har ett brett sortiment av pollare och stolpar samt tillbehör så som fästen och kedjor.

 

Pollare - för effektivt trafikflöde

En pollare i stål är en konstruktion som man fäster permanent i marken(vi har även tillfälliga pollare i vårt sortiment). Man kan använda pollare till lite olika sker och vanliga användningsområden är att använda den som ett slags väghinder. Man kan även ha pollare ombord på själva fartygen för att använda till att sätta fast förtöjningstrossen och annat grövre tågvirke. Det finns stål pollare och det finns pollare som är tillverkade i plast eller trä. De två sistnämnda kan man placera vid övergångsställen och de kan även markeras med så kallade taktila symboler som ger synskadade information om vilken sida om själva pollaren de ska gå samt i vilken riktning. Ofta så står det stålpollare lite varstans i den offentliga miljön utan att vi lägger märke till dem. De kan finnas i både städer och parkmiljö. De är bra för att avgränsa områden mellan gångtrafikanter och trafik samt att de även kan användas som ett parkeringsstopp för att undvika stöld av privat parkeringsplats. Andra områden att använda pollare på är att sätta dem runt parker för att avgränsa vissa områden eller för att ha dem som en del i utsmyckningen.

 

Stort utbud av vägavskiljare

Hos Citypro hittar du ett stort utbud av diverse pollare, stolpar och staket. Dessutom erbjuder vi tillbehör så som fästen och kedjor som passar bra att användas tillsammans med alla våra pollare. Bland annat har vi i vårt sortiment pollare för vägkorsningar samt en så kallad anti-terror pollare. Den sistnämnda är en pollare som hindrar att obehörig trafik att ta sig fram och den är även ämnad för att avskräcka och stoppa olika sorters fordon. Att placera dessa framför banker, köpcenter och flygplatser är bra då de förhindrar att et kan komma förbi flyktfordon eller liknande.

 

Extra stabila och starka vägpollare

Vår anti-terror pollare är en riktig storsäljare och vi har sålt dessa till bla. nybyggda polisstationer, pengadepåer, gågator och till köpcentra med exklusiva butiker. Vår antiterror pollare är tillverkad av mycket kraftigt material och står emot oerhörda krafter varvid vi rekommenderar dessa till platser som är extra utsatta eller som kräver högsta personskydd eller stöld/sabotage skydd. Vi har även pollare med smarta fästöglor som passar bra att komplettera med kedjor. Dessa går att få i flera olika modeller och färger. De är tillverkade i zinkplätterat stål och sedan lackerade i olika RAL-färger. Dessa har även väldigt dekorativa toppkåpor som är svetsade i gjutet stål.

 

Behöver man att de pollare man ställer ut ska synas väl så är våra pollare med hög synlighet något för dig. Dessa har en speciell färgkontrast samt en specialstorlek som gör att de enkelt syns och då även för de personer som har en nedsatt syn. Pollaren är ytbehandlad med galvanisering samt lackade i svart. Dess toppkåpa är vitlackerad och tillverkad i aluminium. De kedjor som finns som tillbehör kommer i antingen galvaniserat format eller så är de lackerade. Likaså med de fästen som kan köpas till.

 

Våra pollare är tillverkade i ett material som tål väder och vind på ett mycket bra sätt. De rostar inte och kommer att hålla i många år framöver. En perfekt väg-avgränsare. Löstagbar pollare eller Lockblocks pollare är en pollare som enkelt kan demonteras med medföljande nyckel. Det kan vara en rad pollare som hindrar trafik som man väljer att även komplettera med en lockblocks hylsa som gör att man kan öppna upp för trafik på tex. marknadsdagar eller om utryckningsfordon behöver tillträde. En mycket smart och smidig lösning för att hindra men ändå kunna styra trafik i citymiljö.

 

Vägpollare - förbättra tryggheten i trafiken med vägavskiljare

 

Trafikpollare - vägpollare i stad

 

I strävan att stärka tryggheten för gångtrafik vid våra vägar och för att effektivisera trafikflödet har implementeringen av vägavskiljare ofta kallade pollare, trafikpollare eller vägpollare blivit en mycket populär lösning och spelar en central roll i att skapa en säkrare och mer organiserad stadsmiljö. Genom att tydligt markera körfält för fordon och gångvägar minskar dessa avskiljare förvirring och skapar ett mer förutsägbart trafikmönster. Denna ökade struktur främjar en säkrare och smidigare trafikupplevelse för alla.

 

Vägpollare erbjuder en flexibilitet i design som gör dem anpassningsbara till olika miljöer. De finns i flera olika utförande, färg och form. Oavsett om det är framför en butik eller vid en strand, kan dessa pollare utformas för att komplettera den omgivande arkitekturen och samtidigt upprätthålla sin funktion som trafikhinder. Vi ser dem också i andra miljöer som shoppingcenter, gallerior, tågstationer, allmänna platser, parker, evenemangsplatser, skolor, sjukhus och hotell.

 

Är du osäker på vad för slags pollare du behöver så kan du kontakta oss på Citypro. Vi finns tillgängliga via chatt eller så slår du oss en signal på telefonen. Vi svarar på dina frågor och kan även hjälpa dig att lägga en beställning av rätt sorts pollare. Vi säljer våra pollare för utomhus online över hela Sverige och inte bara till Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

 

Moms visas: