Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Cykelgarage

cykelgarage utomhus

Cykelhus & cykelgarage med fri frakt!

Citypro erbjuder rejäla cykelgarage och cykeltak för cykelställ till låga priser med kostnadsfri leverans och är en mycket bra lösning om cyklar förvaras utomhus. Slitaget på cyklarna med denna typ av väderskydd minskar samt att trivseln ökar för de som har sina dyrgripar parkerade under ett cykelskärmtak. Har ni frågor angående våra produkter så kontakta vår kundtjänst som hjälper er.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

cykelgarage utomhus

 

Cykelhus med fri frakt!

Citypro erbjuder rejäla cykelgarage och cykeltak för cykelställ till låga priser med kostnadsfri leverans. Ett cykelgarage, cykelhus eller cykelskjul som det även kallas är en mycket bra lösning om cyklar förvaras utomhus. Slitaget på cyklarna minskar drastiskt med dessa väderskydd samt att trivseln ökar för de som har sina cyklar parkerade under ett cykelskärmtak. Har ni frågor angående våra cykelgarage så kontakta vår kundtjänst som hjälper er.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

Cykelhus i flera storlekar och utformning efter behov.

Här har ni utöver de standardutformade cykelgarage som finns möjlighet att välja mellan flera färger, kåpor, sido och takpaneler osv.  Våra produkter skyddar delvis cykeln emot regn och vind för att slippa våta sadlar eller att cykeln blåser omkull. Om underhåll så skulle behövas, står du skyddad från regn under tak. En del av våra utvalda produkter så medföljer parkeringsbågar som är speciellt anpassade för dessa modeller. Många väljer cykelgarage och cykelskärmtak som väderskydd för cyklarna och dess cykelställ som annars täcker fasader på fastigheter eller står i vägen för genomfart.

 

Cykelgarage ger en säker parkering

Vi på Citypro erbjuder flera olika modeller av cykelställ med tak som passar de allra flesta modeller som finns på marknaden. Med ett cykelskjul placerat på ett bra ställe så undviker man att folk parkerar överallt där det finns plats och i stället kan de parkeras ordentligt i en cykelparkering. Så det är en bra investering om man är ute efter ordning och reda på gårdsplanen eller utanför företagets entrè. 

 

Idag är det väldigt många som väljer att ta cykeln dit de ska i stället för att köra bil och detta främjas av kommuner och även på riksdagsnivå. Det är många som använder sig av tåg eller buss när de pendlar till jobbet eller skolan och väljer då att cykla till stationen. Att kunna parkera i ett cykelgarage är smidigt och det gör att man känner en trygghet. Om man parkerar direkt på gatan så ökar risken för skadegörelse eller att någon stjäl andras egendom. Genom att det finns bra cykelställ med tak så undviker man detta till en viss del.

 

Hos oss hittar ni flera olika modeller av lösningar när det gäller cykelparkering. Väljer ni att investera i cykelskydd så skyddar de väl mot väder och vind. De som parkerar i ett cykelhus undviker våt sadel och det är mindre risk att cykeln blåser omkull.

 

Våra cykelskydd har en smidig design och de flesta väljer att köpa ställ med hög/låg parkering då man kan få en lite tajtare parkering. Detta gör att det sparar plats och utrymme samt att det får plats med ett större antal i dem. Dessutom går det att sammankoppla flera ställ så att det blir som en stor enhet i stället för att endast ha en. Våra produkter är av god kvalitet och håller bra för alla sorter väder tack vara sin ytbehandling som gör att produkterna tål uteväder i många år utan att ta skada av väder och vind. De är tillverkade i material som är tåligt och de håller bra i många år.

 

Parkeringssituationen för de som bor i städer och cyklar är idag under all kritik. Alla cykelturer börjar och slutar med en stillastående cykel vilket innebär att fler lösningar för parkering behövs i det offentliga rummet och vad kan bli bättre än ett cykelskydd från citypro.

 

Alla våra produkter för väderskydd och cykelparkeringar är av den allra bästa kvalitén och står emot alla sorters väder. I Sverige är det ju väldigt växlande årstider med både slask och snö, regn, blåst och heta sommardagar. Detta är något som våra produkter står emot. Ett cykelskärmtak från citypro har en mycket lång livstid då de är varmgalvaniserade och det gör att de håller sig i ett bra skick i flera år. De står emot både väder och vind och tuffa miljöer.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas: