Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Vägbommar

köpa vägspärrar

Vägbommar och trafikspärrar

Våra vägbommar är perfekta för att begränsa framfarten av framförallt motorfordon och liknande. Vi säljer även vändkors och vajeravspärrningar. Ofta används våra avspärrningsprodukter för att begränsa framfarten från motorfordon på innergårdar och på gångbanor. Alla våra produkter skickas FRAKTFRITT inom Sverige!
 

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

köpa vägspärrar

 

Vägbommar och trafikspärrar

Våra vägbommar är perfekta för att begränsa framfarten av framförallt motorfordon och liknande. Vi säljer även vändkors och vajeravspärrningar. Alla våra produkter skickas FRAKTFRITT inom Sverige!
 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

Vägbommar, trafikbommar och passersystem i olika färger.

En vägbom för att begränsa trafik på privata vägar eller en praktisk parkeringsbom som enkelt förhindrar obehöriga bilar att parkera på er privata parkering. Citypro.se är proffs på vägbommar En vägbom är perfekt för begränsning, kontroll eller som hinder för viss typ av trafik. Vi har allt ifrån avspärrning till passagesluss och höjdbegränsare. Vägbommar används t.ex. på in och utfarter, begränsning av viss trafik, P-hus samt för privata vägar och områden. Söker du en vägbom, parkeringsbom eller ett passersystem av hög kvalité som kommer stå emot väder & vid i flera år så skall du kika på våra produkter nedan. OBS! Dessa produkter är av högsta kvalité och skall inte förväxlas med billiga kopior.

trafikhinder och vägbommar

Vägbommar för begränsningar

En vägbom kan man använda när man behöver avgränsa ett område eller en väg från obehörig trafik. Vägbommar ses ofta på privata vägar för att inte vem som helst ska kunna använda den. En parkeringsbom ser man som mest på just parkeringar av olika slag. Dels på privata parkeringar för att inte obehöriga ska kunna använda den eller så använder man parkeringsbommar ihop med passersystem på de parkeringar som tar avgift. Vill man begränsa eller kontrollera framkomligheten för trafik så är en vägbom ett ypperligt val att sätta upp. Den utgör ett hinder för viss trafik att vistas på just den vägen eller på just det området. Vägbommar kan även användas på infarter eller utfarter av olika slag eller i passagen till ett parkeringshus.

Om du har frågor kring våra olika modeller och varianter så kan du enkelt kontakta oss. Vi finns tillgängliga via telefon men du kan även starta upp en chatt med oss. Vi svarar gärna på dina frågor eller hjälper dig att beställa de produkter du vill ha.
 

Passersystem och handikappvänliga trafikbommar

Passersystem är smidigt då det inte är en fast bom, utan den är öppningsbar på ett enkelt sätt- Passersystem kan användas för både biltrafik och gångtrafikanter. Hos oss hittar du även smarta vändkors som är till för att stanna upp och hindra passerande från att komma fram för snabbt. Detta kan vara bra på utsatta platser. Vi på Citypro har ett stort utbud av trafikbommar och olika varianter av passersystem. Alla är tillverkade i ett hållbart material som håller en mycket hög kvalitet. Våra produkter är dessutom gjorda för att hålla i många år framöver och för att klara av det tuffa väderklimat som vi har här i Sverige. Våra trafikbommar och vägbommar håller för det mesta och kommer att kunna användas länge. På marknaden idag finns det många billiga kopior av vägbommar och trafikbommar. Dessa ska inte förväxlas med de du köper hos oss. Våra är av högsta kvalité och håller mycket bättre än de billigare varianter du kan hitta på andra ställen.

Våra produkter inom parkeringsbommar och vägbommar är tillverkade i material som gör att de inte rostar. Antingen är de galvaniserade eller så har det lackats med RAL-färg. Detta gör dem tåliga för vädret men även för annan yttre påverkan.

När det kommer till vad du ska använda dig av för variant så beror det givetvis på vart du ska placera den och vad den ska hindra. Är det trafik i allmänhet, vissa bilar eller gångtrafikanter? Det finns de bommar med fasta bommar, med lås och de som är öppningsbara. Vi har även avspärrning med vajer samt hjulförsedda vridbommar. Vi erbjuder även höjdbegränsare som är lämpliga att placera på platser där man inte vill att fordon över en viss höjd ska kunna passera in.

Smarta parkeringsbommar som hindrar andra från att ta just din parkeringsruta är något vi också har hos oss på Citypro. Den levereras med antingen två identiska nycklar för upplåsning eller två olika eller en trekantsnyckel.

 

Vi säljer våra vägbommar online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas: