Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Cykelställ Snedställda

Cykelställ sneställda

Cykelställ på sned för att spara utrymme

I vissa lägen och situationer så kan snedställda cykelställ vara den enda lösningen för att få till en fungerande parkering för cyklar. Dessas snedställda cykelparkeringar efterfrågas allt som oftast där trånga utrymmen ställer krav på att minska cykelställens utrymme. Då passar ett snedställt cykelställ från Citypro utmärkt.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Den vanligaste lösningen för en cykelparkering när det kommer till väldigt trånga och begränsade utrymmen är att använda sig av snedställda eller som de även kallas vinklade cykelställ. Då tar man hjälp av ställ med vinklade hjulhållare vilket på detta sätt tvingar att cyklarna står parkerade i vinkel vilket då också sparar mycket plats och utrymme och dessa ynka futtiga dm kan vara helt avgörande om man kan använda den tilltänka platsen som en cykelparkering eller inte. Det är inte ovanligt att man i samma cykelparkering använder sig av både cykelställ med inkörning från vänster samtidigt använder cykelställ med inkörning från höger för att skapa sin egna och optimala cykelparkering. Vi på Citypro.se har sålt 1000 tals cykelställ till just sådana här lite mer kluriga parkeringar för cyklar. Vi på Citypro är alltid behjälpliga med att svara på era frågor samt bolla ideér inför er planering av ert cykelställ eller cykelgarage.

Vägghängda snedställda cykelställ eller snedställda cykelställ som skall platsgjutas? Detta beror helt på era specifika önskemål och rådande markplan där ni tänker er cykelparkering. Oftast är det bra att arbeta med väggar för att spara utrymme samtidigt som man får en parkering för cyklar som är enkel att städa. Dock så är det inte alla hyresvärdar och fastighetsägare som tycker denna idé är den bästa och då kanske det enda alternativet är att montera de snedställda ställen i marken eller på golvet i vissa fall. Vi hjälper gärna till med er planering av cykelparkeringen så kontakta hjärna oss på Citypro så hjälper vi er.

Moms visas: