Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Skyltskåp

Skyltskåp

Skyltskåp & informationstavlor med fri frakt!

Citypro är marknadsledande när det kommer till skyltskåp, informationstavlor & våningsregister. 1000-tals låsbara skyltskåp på eget lager för omgående leverans. Om ni har specialmått som ni önskar så kan vi även lösa detta. Snabba leveranser & lägsta pris på våra produkter. Vi säljer till 100-tals bostadsrättsföreningar årligen!

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

Informationstavlor utomhus

 

Skyltskåp & informationstavlor med fri frakt!

Citypro är marknadsledande när det kommer till skyltskåp, informationstavlor & våningsregister. 1000-tals låsbara skyltskåp på eget lager för omgående leverans. Om ni har specialmått som ni önskar så kan vi även lösa detta. Snabba leveranser & lägsta pris på våra produkter.

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

Produktfilter
  • Storlek
  • Färg
  • Montering
  • Användningsområde
  • Övriga egenskaper
  • Tillbehör
Rensa

Skyltskåp med lås = Säkert förvar av budskap

Med våra anslagsskåp / informationstavlor med dess höga kvalité sitter ditt budskap snyggt och säkert på plats. Fönsterglasen är tillverkat av säkerhetsglas (safety glass) eller Plexichoc och är näst intill okrossbara. Skulle det ändå gå sönder blir det inga vassa skärvor som ett vanligt glasfönster för att hindra personskador.

 

Skyltskåp i olika färger och modeller

Vi har hyresgästregister för både inomhusbruk såväl som utomhusbruk. Utomhusvarianterna finns även dessa i två olika klasser. Den ena klassningen är för utomhusbruk under tak och den andra är klassad för att klara rakt upp och ner utomhusanvändning. När dem är för rent utomhusanvändande så har man använt sig av extra åtgärder för att täta mot regn och i vissa skåp har man även förborrat kondenshål så risken för kondens skall minska. Denna information står beskriven på respektive produkt och har ni frågor om detta så ringer ni till vår kundtjänst. Citypro får mycket beröm för sin kunniga kundtjänst.

 

Vi säljer skyltskåpen online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Skyltskåp för utomhus

Informationstavlor och låsbara skyltskåp

Har du ett budskap du vill sätta upp utomhus på en smart informationstavla? Då rekommenderar vi att du införskaffar någon av våra produkter som är anpassade för detta. Här hos oss på Citypro kan du hitta informationstavlor och anslagsskåp som gör att du kan vara säker på att ditt budskap syns på samt får sitta kvar. De låsbara skyltskåp för utomhus har fönsterglas som är tillverkade i säkerhetsglas eller i materialet plexichoc. Detta innebär att alla våra skyltskåp som är låsbara är nästintill okrossbara. Skulle det av någon anledning ändå gå sönder så blir det inte en massa vassa bitar eller skärvor av detta och man riskerar inte att skära sig på dem.
 

Stort utbud av informationstavlor och skyltning

Här hos oss på Citypro så erbjuder vi ett stort utbud av olika sorters informationstavla för utomhusbruk samt hyresgästregister som passar olika sorters behov. Alla våra skåp och tavlor är av högsta kvalitén och du kan enkelt beställa utifrån egna mått som du behöver. De skåp som är låsbara levereras med ett lås och två nycklar. Vi har även skyltskåp med belysning här hos oss på Citypro. Dessa är utrustade med ledljus samt lås och kan få med en sida eller två. Det finns flera användningsområden för ett låsbart skyltskåp, dels kan de användas som våningsregister eller namnregister. Våra affischskåp kan monteras både liggande och stående. Dessa skåp som är låsbara finns i flera storlekar. Vill man inte ha ett skyltskåp så kanske det kan vara en bra lösning att kika på våra affischramar & snäppramar.

 

Våra informationstavlor går att få med eller utan belysning samt med och utan lås. De kan användas för att göra reklam med eller om det är information du vill få ut till många på en gång. Du kan få dessa som enkelsidiga eller som dubbelsidiga. De står stadigt på robusta stolpar och är vattentäta. Låsbart anslagsskåp passar dig som vill att din information eller reklam ska sitta säkert samt även vara skyddad från väder och vind. Vissa av de hyresgästregister vi har kan sättas upp fristående eller med ett stolpset i aluminium. Du kan även sammanlänka dem med hjälp av stolpset. Dörren på våra enkelsidiga informationstavlor är anpassad för att det ska vara enkelt att byta ut informationen. Tavlan har dessutom ett kondensskydd så det passar för att stå utomhus.

 

Vi på Citypro har även lite skojigare och roligare varianter av låsbart skyltskåp och informationstavlor. De tillhör serien school fun skåp och det är en traditionstavla som man monterar på olika sorters djur som sköldpadda, kanin, fjäril och många mer. Alla våra skåp och tavlor passar dig som vill få upp information på ett bra sätt, samt ha den skyddad från åverkan. Vi har ett stort sortiment så du bör hitta ett som passar dig väl. Hittar du inte passande mått i vårt lager så är det mycket enkelt att måttbeställa efter hur du vill att det ska vara för ibland behöver man ju en måttanpassad anslagstavla.

 

Flera av våra skyltskåp kan även fås med LED belysning. Då kommer det ett LED belysningskit som elektrikern enkelt monterar i skåpet. Tack vare sin belysning så får man en extra effekt i affischskåpen som gör att betraktaren även ser affischerna tydligt när det är mörkt ute. Alla våra skyltskåp har ett bakstycke av pulverlackerad stålplåt så man kan med fördel använda våra informationstavlor som en whiteboard och skriva med whiteboardpennor i div kulörer.

 

Om du har några frågor eller funderingar kring våra skåp eller tavlor så kan du kontakta oss på Citypro. Vi har kundtjänst tillgänglig via chatt och telefon. Vi svarar på dina frågor eller hjälper dig att genomföra en beställning.

Moms visas:
Filter