Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Dubbelsidiga cykelställ

Cykelställ med dubbla sidor

Cykelställ med dubbla sidor

Dubbelsidiga cykelställ är en perfekt lösning om det inte är väggar eller liknande i vägen och man vill maximera antalet cykelparkeringar på en yta. Ett dubbelsidigt cykelställ från Citypro är en bra investering som uppskattas av cyklisterna. Vi erbjuder flera olika modeller av dessa dubbelsidiga varianter. Vi har fristående, nedgjutningsbara, ställ med ramlåsning samt såklart dubbelsidig cykelpollare.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Dubbelsidiga cykelparkeringar

När man planerar sin cykelparkering så är det viktigt att man utgår ifrån vad man har för yta och vilken utformning man vill ha på sin cykelparkering. Om väggar inte ställer kraven så tycker vi på citypro att en dubbelsidig cykelparkering är en väldigt bra idé med tanke på hur plats effektiv den blir. Sen blir kostnaden per parkering såklart lägre samtidigt som markarbetets kostnader minskar. Det är vanligt med denna typen av parkeringar på innergårdar på BRF samt även på skolor och i den offentliga stadsmiljön. Det blir allt vanligare att cyklisterna efterfrågar möjlighet till att låsa fast cykelns ram då att endast låsa fast framhjulet inte räcker för att stöldsäkra cykeln på ett vettigt sätt. Vi har flera olika modeller av dubbelsidiga cykelställ med ramlås. Alltså ställ där man kan låsa fast metallramen på cykeln vilket gör den mycket svårare för tjuven att stjäla. Dyk ner i vårt breda sortiment så kommer ni finna flera olika modeller med denna låsbygeln påmonterad så man enkelt kan erbjuda cykelägarna detta alternativ.

Cykelpollare för två cyklar
Nästa alla cykelpollarna är dubbelsidiga vilket gör att man kan parkera och låsa fast två cyklar samtidigt utan att vara i vägen för varandra. En dubbelsidig cykelpollare är en perfekt lösning för en säker dubbelsidig cykelparkering. Då cykelpollaren är nedgjuten i marken så är detta en extremt säker cykelparkering och man kan enkelt utforma en egen design på sin cykelparkering som designmässigt kan bli väldigt modern. Citypro erbjuder flera olika cykelpollare allt ifrån cykelbågar , raka standardpollare med låsögla till ultramoderna futuristiskt designade cykelpollare.

Var skal man placera sin cykelparkering?
Man skall tänka på att placera sin cykelparkering nära den naturliga placeringen av en cykel. Alltså -Vart skulle jag vilja ställa min cykel när jag skall in i ex. idrottsanläggningen, skolbyggnaden eller utanför jobbet? Men detta i tanken kommer man få en väl använd cykelparkering. Sen är det viktigt att det finns ett bra utrymme för detta samt en väldigt viktig faktor när det kommer till stöldsäkerhet är att det skall finnas bra belysning på cykelparkering. Det har i undersökningar visat upp till 90% högre risk för stöld av cyklar på en mörk och dunkel plats i jämförelse med en väl upplyst och välplanerade cykelparkering.

Moms visas: