Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Parkmöbler, parkbänkar & parksoffor

parksoffor och parkmöbler

Brett sortiment av parkmöbler offentlig miljö med fri frakt!

Vi har valt ut parkbänkar & parkmöbler från Europas ledande tillverkare. Kvalitén är genomgående mycket hög på dessa parkmöbler. Söker du parkbänk, parksoffa, parkbord eller picknickbord så har vi ett brett sortiment av parkmöbler offentlig miljö. Beställ i god tid! Ibland kan leveranstiden vara något längre än på andra produkter som vi säljer.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

Parkbänkar och parksoffor är perfekt för en trivsam utemiljö!

En parkbänk skall inte bara vara snygg och bekväm den skall även stå emot hårt väder och tufft användande i många många år framöver. En park behövs underhållas för att hålla sig fräsch och verka inbjudande för besökarna. En bra idé kan vara att införskaffa några nya parkmöbler. Vi har parkbänkar & parksoffor i klassiskt trädesign som passar i tex skogsmiljö, eller mer modern stil som passar bättre ute i stadskärnan eller nybyggda centrummiljöer. Våra parkmöbler går att välja modeller för fastgjutning direkt i marken eller som fristående montering. Här väljer ni det som passar just er utemiljö bäst.

 

För mer information om våra produkter för offentlig utemiljö  -kontakta citypro.se på telefon 0521-599000.

 

Parkbänkar och parksoffor

En parkbänk utemiljö är vanligt att man ser stående i just en park eller på andra offentliga platser där det finns behov av att sätta sig ner för en stunds vila eller för att njuta av en vacker omgivning. Det finns även bänkbord som är utplacerade lägligt på rastplatser längs flertalet vägar och gångstråk där man enkelt kan fika om man har med sig en matsäck. Parksoffor får gärna vara bekväma att sitta på samt vara snygg att se på. Vi erbjuder därför ett brett sortiment av stilfulla och designade parkmöbler för just er. Men en parkbänk måste även kunna stå emot alla slags väder och vi bor och lever i ett land där det är just tuffa väderförhållanden. Allt ifrån snålblåst och hårt regn till solsken och kraftiga vindar. En parksoffa står ute året om och måste tåla att det kommer både regn, snö och sol på dem och därför så har våra parkmöbler testats under flera år och vi har arbetat med våra tillverkare sen 2009 då vi vet att kvalitén är mycket hög. Man måste även ta med i beräkningarna att utemöbler måste kunna stå emot visst sabotage och konstruktionen och designen måste vara mycket hållbar. Så det räcker inte med att skapa en trevlig utemiljö som ger tillfälle för avkoppling och social samvaro.

 

parksoffor

Parksoffor i högsta kvalitet

Att gjuta fast parkbänkar offentlig miljö kan vara bra på de platser där det rör sig väldigt mycket folk. Detta för att ingen ska kunna flytta på dem, bära med sig dem eller på annat sätt göra åverkan på dem. Våra parksoffor finns att få i flera olika färger och former samt att det även går att köpa fristående parkbord som passar till dem. Hos oss på Citypro hittar du även smarta sittbänkar och ståbänkar som passar bra på platser där man väntar på exempelvis tåg eller buss. Du kan även välja att införskaffa dig smarta parkfåtöljer som är en fristående sittplats. Denna variant är för platsgjutning. Många människor uppskattar att det finns parkbänkar offentlig miljö och soffor samt bord utställda i den offentliga miljön. Att kunna ha möjligheten att vila trötta ben när man är ute eller om man bara vill sitta och fika med sina vänner utomhus så är just parksoffor och bänkbord ypperligt för detta ändamål. Genom att placera ut soffor och bänkar på bra ställen så gör man dessutom omgivningen trevligare och folk tenderar att stanna till där det finns en bänk att sitta på.

Parkbänkar för park och offentlig miljö

Alla våra parkbänkar offentlig miljö och soffor håller en hög kvalitet och lämpar sig för att stå utomhus året om. Eftersom vi har flera olika sorters utförande på våra bänkar och soffor så finns det något som säkerligen passar den miljön du har tänkt placera dem i. De finns i naturliga träfärger likaväl som lite modernare färger och former. Vad som passar vart är upp till dig. Vi på Citypro hjälper dig mer än gärna att hitta rätt sorts parkbänk utemiljö som du kan tänkas behöva. Du kan enkelt kontakta vår kundtjänst via telefon eller chatt. Vi svarar på alla dina frågor om parkbänkar och kan ge dig mer information om dem. Vill du ha hjälp med att beställa så går det också bra att göra genom att kontakta oss på Citypro.

 

Uteprodukter till BRF & park

Vi erbjuder även ett stort sortiment av utemöbler som parkbänkar och andra parkmöbler för parker och innergårdar till både bostadsrättsföreningar och hyresrätter. Vi har en serie av olika möbelgrupper som matchar bra ihop och kan köpas set för att fräscha upp t.ex utegård och torg.

 

Vi säljer våra bänkar för park och utemiljö online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas: