Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Eldstad för offentlig miljö

köpa eldstäder

 

Eldstad

 

Eld är nått som vi alla älskar att samlas kring. Mysfaktorn och glädjen av en sprakande eld är svårslagen. Eldstäder är nått som blivit väldigt populärt att samlas kring de senaste åren och vi anser att det finns inget som skänker en sån glädje som en öppen spis för utomhusbruk. Så vill ni imponera på grannarna så bjud över dem på myskväll runt er nya braskamin. Våra eldstäder passar lika bra hemma på uteplatsen som på utegården vid bostadsrättsföreningen eller varför inte nere vid strandkanten vid sjön? Köp er Eldstad utomhus av oss till fabrikspris redan idag!

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

Eldstad - Vi har snygga eldstäder

 

Eldstad

Eld är nått som vi alla älskar att samlas kring. Mysfaktorn och glädjen av en sprakande eld är svårslagen. Eldstäder är nått som blivit väldigt populärt att samlas kring de senaste åren och vi anser att det finns inget som skänker en sån glädje som en öppen spis för utomhusbruk. Så vill ni imponera på grannarna så bjud över dem på myskväll runt er nya braskamin. Våra eldstäder passar lika bra hemma på uteplatsen som på utegården vid bostadsrättsföreningen eller varför inte nere vid strandkanten vid sjön? Köp er Eldstad av oss till fabrikspris redan idag!

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

 

 

köp snygga eldstäder

Eldstäder för uteplats eller offentlig miljö

 

Vi på Citypro erbjuder ett brett sortiment till hög kvalité och på våra eldstäder. Så passa på att inleda stundande höstkvällar med att tända upp en brasa i någon av Citypros stilrena eldstäder som både är stadiga och praktiska för många att slutas upp kring. Lägg i ved och njut av en eldplats utomhus som ger skön stämning och trivsel för kommande höst och vinter. Våra eldstäder passar perfekt hemma på uteplatsen, altanen eller varför inte på er restaurangen där människor kan samlas och gotta sig i värmen och ljuset som breder ut sig i skymningen samtidigt man tar något gott att dricka till. Eller varför inte skapa en unik mötesplats för ert arbetslag där teambuilidning och andra roliga aktiviteter kan ske i anslutning till eldstaden.

Våra eldstäder på Citypro är både lättskötta och har en tidlös design i sina former där intrycket av elden blir en tilldragelse att betrakta för både stora och små. Ni behöver inte tänka på att ni blir kalla då värmen sprider sig som en varm yllekofta runt er. Bjud in era vänner och grannar för en minnesvärd kväll i vinterns mörker, finns det nåt mer ljuvligt än att fastna med blicken i en sprakande eld? Den känslan är ibland obeskrivlig. En eldstad utomhus är perfekt då den skänker både värme och glädje.

Eldstaden från Citypro klarar alla prövningar som vårt väder kan ge oss så tro inte att den är till för att klara av detta för det är den med råge. Samtidigt som det är en stor fördel så är den också otroligt lättskött och kräver minimalt med ansträngning. Det ska bara vara en stund av total avslappning när det kommer till våra eldstäder. Placeringen kan ske i stort sett var som helst men se till att underlaget är kraftfullt och inte skulle riskera ta eld. Så ställ den på en väl synlig plats med någon säkerhetsåtgärd som tex brandsläckare i närheten och skapa magi med spraket, ljuset och värmen och vi garanterar att alla vill hänga hos just er. Köp eldstad utomhus online av oss idag!

 

Moms visas: