Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Inkluderande Produkter

STIMULERANDE LEK FÖR ALLA

Med inkluderande produkter menas att lekparksutrustning och allmänna utomhusmöbler håller en hög nivå av tillgänglighet för alla oavsett vilka fysiska funktioner en individ besitter. Tröskeln för att använda våra produkter i denna kategori är låg och bjuder in till en mer inkluderande lek för alla. På Citypro är vi proffs på utomhusprodukter för offentlig miljö och ser starka fördelar med att kunna erbjuda gungor, parkbänkar och annan lekplatsutrustning som är tillgänglighetsanpassad för en bred publik. 

 

Säkerhet är för oss på Citypro viktigt. Därför har vi skapat en sida med information om vad ni behöver känna till när det kommer till att anlägga lekplats eller för bruk av lekplatsutrustning. Dessa riktlinjer måste följas. Klicka här för att komma till vår informationssida om riktlinjer & regler för lekplatser och lekredskap. Kontakta vår kundtjänst vid frågor.

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

Kommuner och landsting får allt oftare krav på sig att erbjuda miljöer som är skapade med handikappsanpassning i åtanke. Därför är vi stolta över vår katalog med tillgänglighetsanpassad lekplats utrustning som är lätt för alla att röra sig i och använda. Vi vill att våra produkter ska uppmuntra barn och vuxna i alla åldrar att leka tillsammans. Design för dessa produkter har noggrant tillämpats för att passa så många barn som möjligt, oavsett vilka funktionsvariationer som finns. Målet är att både erbjuda en balans mellan lekutrustning som har låg tröskel, men samtidigt ger en fysisk utmaning och kan stimulera till att lära sig något nytt. 

Moms visas: