Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Vitrinskåp & Glasskåp

köpa skyltskåp

Vitrinskåp I HÖGSTA KVALITET

Glasvitrin med lås är perfekt för att exponera värdefulla produkter som man vill visa upp för sina kunder och kunna låsa om. Alla våra vitrinskåp är försedda med lås och tillverkade i högsta kvalité och har härdat glas i alla sina glasdetaljer. Modern LED belysning spar ström och ger inte sån värme som traditionella ljuskällor. Det bästa av allt är att ni inte betalar tusentals kronor i frakt samt att glasmontrar kommer till er färdigmonterade.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

köpa skyltskåp

 

Vitrinskåp I HÖGSTA KVALITET

Glasvitrin med lås är perfekt för att exponera värdefulla produkter som man vill visa upp för sina kunder och kunna låsa om. Alla våra vitrinskåp är försedda med lås och tillverkade i högsta kvalité och har härdat glas i alla sina glasdetaljer. Modern LED belysning spar ström och ger inte sån värme som traditionella ljuskällor. Det bästa av allt är att ni inte betalar tusentals kronor i frakt samt att glasmontrar kommer till er färdigmonterade.

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Skåp av glas i högsta kvalitet

Ett glasskåp, som fungerar som en monter, är det perfekta sättet visa sina produkter i butiken, på utställningar och i offentliga miljöer. Det är rejäla och massiva glasskivor som har en stabil konstruktion och kommer med lås. Våra glasmontrar har marknadens bästa kvalité och vi levererar ditt glasskåp monterat och klart, vilket underlättar och gör det enkelt för dig som handlar.
 

Suveränt bra glasmontrar och glasskåp

Vår serie med glasskåp känner vi att vi väldigt stolta över eftersom skåpen håller en väldigt hög standard och att vi kan leverera skåpen färdigmonterad. Det är omständigt och tar en hel del arbetskraft från den andra verksamheten att montera glasmontern på plats själva, så vi erbjuder en stor vinst i både tid och pengar genom att leverera skåpen helt klara att användas direkt.

Vi är mycket stolta över vår serie av glasskåp! Dessa glasmontrar har en oerhörd kvalité och kommer färdigmonterade till er som kund. Fördelen med ett redan färdigmonterat glasskåp är oerhört stor, då man spara många mantimmar på att slippa en trög och kostsam montering. Vi kan också ge ett super bra pris då vi har hittat direkt leverantör som tagit bort onödiga mellanled som lägger på sin vinst.

Kärt barn har många namn. Glasskåpet kan även heta Vitrinskåp med lås, Glasvitrin med lås, showcase, glasmonter med lås eller glasmontrar. Ett vitrinskåp av glas ger ett rent och stiligt intryck. Glassvitrinskåpet kommer med lås så att produkter av med värde kan visas upp utan att stjälas. Det går att placera allt från lättare till tyngre saker på hyllplanen som är gjorda av härdat glas.

På idrottsklubbar och föreningar är våra glasskåp vanliga för att exponera utmärkelser, medaljer, pokaler, priser och diplom. Det kan motivera medlemmarna och andra aktiva inom föreningen att göra bra ifrån sig. Tänk att få ett sådant pris som finns i montern eller att ens eget namn står ingraverat på bucklan, det sporrar både individen och hela laget, samt alla föreningsmedlemmar. Vi vill se till säkerheten på skåpen och därför kommer många skåp med lås och något som gör montern mer effektfull är belysning så föremålen i skåpet kommer i sitt rätta ljus. En riktigt bra sak är att köpa ett skåp med hjul för att kunna flytta runt skåpet och med ett mobilt skåp kan man enkelt möblera om lokalen där skåpet finns. Vi har fått toppen feedback från kunder som valt ett vitrinskåp med både hjul och belysning, där de visat upp exklusiva varor, hur deras försäljning har skjutit i höjden. Valfritt är att endast ha belysning på under öppettider eller oavsett tid på dygnen, har på belysningen för att dygnet runt visa upp produkter. Produkter som förvaras och exponeras i Citypros glasskåp kan vara märkesklockor, juveler, dyrare elektronik varor,.

Glasvitrinerna kan med fördel användas på utställningar. Man kan då göra iordning ett ställ för en iPad eller surfplatta. Du kan beställa ett ipadställ som är utformat för att kunna hålla en surfplatta där det aktuella erbjudandet visas. Kvalité och säkerhet är viktigt för oss för alla våra produkter på Citypro, så gemensamt för samtliga våra skåp och glasmontrar är att de har härdat säkerhetsglas. Förutom säkerhet, ger det även maxad hållbarhet och livslängden blir lång.
 

Glasskåp av högsta kvalitet

Glasskåp för en ökad försäljning

Genom att visa upp sin produkter förekommer det ofta i butiker med elektronik produkter och affärer med inredning, glasskåp för att kunna visa sin exklusiva och dyrare produkter och varor. Varorna förvaras tryggt och säkert innanför stängda och låsta dörrars då flera av våra glasskåp kommer med lås. Svinnet blir minimalt och säljarna kan slappna av och fokusera på försäljning istället för att bevaka eventuella stölder. Produkterna i skåpet upplevs vara dyrare och får ett högre värde när de exponeras med rätt belysning och är inlåsta.

Vi erbjuder varianter av olika slags glasvitriner. Den mest förekommande varianten är tillverkad för golv och finns i både lägre och högre modeller. Vi har även varianter där underdelen fungerar som ett förvaringsskåp med lås. I den nedre delen förvaras förpackningar till skyltexemplaren eller varor som ska fyllas på i skåpet.

Glasskåp för bord är en produkt som förekommer när man vill exponera exklusiva varor, smycken, klockor, medaljer, pokaler och dylikt. Varorna visas upp på med klass och på ett snyggt sätt. Höjden på skåpet gör att kunder eller medlemmar inte råkar gå in i glasvitrinen som de kan göra med ett skåp som har en lägre höjd.

Söker du en maximerad exponering av era dyraste och mest kära varor kan vi erbjuda olika slags hyllor av akryl och piedestaler som gör att produkterna kommer i blickfånget. Kika runt bland våra tillbehör som vi också erbjuder på vår hemsidan. Vi svarar gärna på era frågor kring glasskåp i vår kundtjänst.

Via vår online försäljningen kan du beställa vitrinskåp, display skåp och glasskåp oavsett vart du bor i Sverige och inte bara i våra större städer Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Varmt välkommen med er beställning!

OBS! De flesta glasskåp kommer färdigmonterade och därför har fraktbolaget rätt att ställa leveransen i tomtgräns alt. utanför varumottagning.

Moms visas: