Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Stort urval av cykelställ, cykelgarage & cykelpollare!

cykelställ utomhus

Stort urval av cykelställ, cykelgarage  & cykelpollare!

Alla våra ställ för cyklar tillverkar vi i Europa och arbetar bara med stora producenter som garanterar högsta kvalité. Ni kan välja mellan fristående ställ, för nedgjutning eller väggmontage & självklart säljer vi även cykelgarage och andra uteprodukter. De flesta av våra ställ för cyklar har vi på eget lager och skickas oftast samma dag som vi får beställningen.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Fri frakt     Hög kvalité 

 

 

cykelställ utomhus

 

Cykelställ & cykelpollare!

Alla våra ställ för cyklar tillverkar vi i Europa och arbetar bara med stora producenter som garanterar högsta kvalité. Ni kan välja mellan fristående ställ, för nedjutning eller väggmontage & självklart säljer vi även cykelgarage och andra uteprodukter De flesta av våra cykelställ har vi på eget lager och skickas oftast samma dag som vi får beställningen.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

 

 

cykelställ

Cykelparkering för skolor & offentlig miljö

Modell 200, 400 & 500 är kommunernas klara favorit och har så varit i över trettio år. Dessa ställ är tillverkade i kraftigt stål som är varmgalvat för längst hållbarhet och ett problemfritt användande. Det är väldigt enkelt att montera stället och man behöver inga krångliga verktyg utöver en skiftnyckel eller fast hylsnyckel. Detta består av en basram som är antingen 700 mm (med plats för 2 cyklar) eller 1050 mm (med plats för 3 cyklar). Dessa basramar kombineras ihop till önskad längd på cykelhållaren. Så exempelvis så består ett ställ för 5 cyklar av 1st 700 mm bas & 1 st 1050 mm bas. Till detta exempel medföljer 3 st låga hjulhållare och 2 st höga hjulhållare som enkelt monteras i de förborrade hålen i basarna och dras åt.

Modulbaserade cykelparkeringar är också en fördel om olyckan skulle vara framme och nån del av stället skulle skadas. Då kan man enkelt beställa just den delen och byta ut den defekta delen mot en ny. Detta är omöjligt om man ex. har köpt ett ställ för 6 cyklar som är ihopsvetsat redan ifrån fabrik. Då hade man varit tvungen att först ta bort det redan monterade och installerade stället och sen köpa ett nytt för att sedan göra en ny installation. En lösning som såklart är väldigt tidskrävande och kostsam. En annan fördel med en modulbaserad cykelparkering från citypro är att om man så önskar skulle man kunna flytta stället enkelt eller med väldigt enkla medel till annan del av sin utemiljö. Det är viktigt att man väljer hög kvalité när man köper cykelställ uteprodukter och andra delar till det offentliga uterummet..

Hjulhållarna är varannan låg och varannan hög för att cykelstyrena inte skall komma i samma höjd och krocka med varandra. Det är samtidigt väldigt enkelt att parkera sin cykel i detta ställ.


Cykelställ med låsbyglar

Cykelställ med låsbyglar är den produktkategorin som ökar mest i vår katalog. Cyklar kostar idag mycket mer än de gjorde för tjugo år sedan och användandet av cyklar har även det förändras. Det är viktigt att kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minskar samt att fördröja stölden av dyra cyklar som står parkerade i cykelparkeringar. Citypro har flera olika lösningar på cykelställ med låsbågar och de mest uppskattade och prisvärda är våra modulbaserade ställ där vi helt enkelt gjort extra hål i basramen för att kunna fästa en låsbygel i detta. Låsbygeln går upp snett mot sadeln på cykeln och kan enkelt användas för att fästa ett bygellås, vajerlås eller ett kedjelås mellan cykeln och låsbågen. Bara synen av att cykelstativet har dessa låsbågar brukar avskräcka för cykelstölder. Vårt mest sålda låsbara cykelställ är modell 450 som är försedda med kraftiga låsbyglar där röd skyddstejp monterats för att skydda cykelramar samt för att uppmärksamma om att det finns låsbyglar. Ibland stavar våra kunder fel när de söker i sökmotorer och söker efter billiga cyckelställ men då hoppas vi ändå att de kommer in till vår sida.

Cykelställ med lås

cykelställ

Ställ som gjuts fast i marken

Cykelställsbågar eller cykelpollare som de också kallas kan bestå av en stålpollare som försetts med en låsögla eller låsring. Det kan också vara ett böjt stålrör typ ett uppochnervänt U som man gjuter fast i marken eller monterar i betongfundament eller i sk. lockblocks. Dessa stålrörs cykelpollare blir väldigt rejäla och gör att man kan montera dem lite hur man känner när det kommer till avstånd och placeringar. Så man kan tillverka väldigt häftiga cykelparkeringar på innergårdar, torg odyl. Alla stålrör är såklart varmgalvade och flera av våra modeller pulverlackas i flera olika standardfärger och vi erbjuder även speciallack efter kunds önskemål mot tilläggskostnad.

Två andra populära cykelstativ för fastgjutning är vårt fransktillverkade Mercure som är enastående prisvärt och garanterar många års problemfritt användande. Mercure har markplattor med förborrade hål och kommer med jättelika U-bultar som gjuts ner i betongen så de gängade delarna sticker upp ur betongen för att sedan komma igenom markplattans hål och därefter dras muttrar åt på dessa gängstänger. Då blir monteringen förhållandevis enkel och väldig smart då man kan byta ut stället om olyckan varit framme. Mercure finns för 3 cyklar för 6 cyklar samt även som dubbelsidiga varianter och man kan även förlänga cykelhållarna genom att koppla samman dem väldigt enkelt.

Decorative är en lite mer påkostad variant av den galvaniserade varianten Mercure. Här är dock hela cykelstället pulverlackerat i valfri av våra standardfärger. Sen väljer man vilken toppkåpa som man gillar mest. Så detta stället kan man skräddarsy med färgval samt val av utseende på pollardelen av stället. Ett mycket prisvärt och trevligt alternativ till de övriga galvade ställen. Cykelställ uteprodukter med snabb leverans från oss.


Cykelställ för en cykel på vägg

Ibland så behövs endast cykelparkering för en cykel. Då passar ett väggmonterat cykelställ från citypro perfekt. Detta ställ är för singelparkering och finns antingen som ett fast ställ där inkörningen av cykeln är rakt framifrån eller som en ställbar väggmonterad hjulhållare. Det ställbara stället går att vinkla åt sidan så det är möjligt med inkörning av cykeln från sidan.

En annan fördel är att man själv kan bestämma avståndet mellan cyklarna och man kan även utnyttja delar av väggar som man annars inte skulle kunna utnyttja till cykelparkering då andra ställ kanske är för breda. Självklart är stället galvat och perfekt för utomhusbruk i många år framöver. Hjulhållaren har möjlighet för däck upp till 50 mm så även mountainbikes passar utmärkt i detta ställ. Denna produkt är favoriten när det kommer till privata villor där man enkelt kanske bara behöver ställa ifrån sig en cykel en stund över dagen och bara behöver köpa billigt cykelställ för en eller ett par cyklar och inte vill ha ett ställ av markmodell.

Cykelställ för vägg

Vägg cykelställ

Ställ för flera cyklar för vägg

Storsäljaren bland citypros modeller för väggmontering heter vägghängda cykelställ 500 vägg och finns från 2 platser upp till hur många cykelparkeringar som helst. Då väggstället är modulbaserat så kan man byta ut delar om någon råkat backa på stället med bil eller liknande så man fått hjulhållare förstörda. Då är det enkelt att bara beställa några enstaka hjulhållare och byta ut på plats utan att behöva demontera stället. Då väggstället är modulbaserat så kan man när som helst förlänga stället med fler platser genom att förlänga stället med fler moduler. Självklart så är alla delar varmgalvade för att stå emot det tuffa svenska vädret och det hårda klimatet vi lever i. Modell 500 kommer i rak variant vilket betyder att hjulhållarna står rakt fram och att cykeln då också behöver komma rakt framifrån för att få korrekt parkering. Vi har nu även tagit fram en modell av detta vägghängda ställ med låsbågar vilket direkt blev en succe och en av våra direkta storsäljare då stöldbågar för att låsa fast ramen blir mer och mer efterfrågat av våra bostadsrättsföreningar och kommunala verksamheter då stölder blir ett allt större bekymmer för cykelägarna.


Snedställda cykelställ

Ibland kan det pga trånga utrymmen behövas snedställda cykelställ eller stödräcke för cykelalternativt cykelbågar. En snedställd cykelparkering är helt enkelt cykelhållare där hjulhållarna står ställda åt nått håll och inte rakt fram som är det vanligaste. Dessa snedställda cykelställ gör att cyklarna står snett längs med en vägg eller tilltänkt placering och på detta vis så sparar men en del utrymme.

Vår mest sålda modell heter Conviviale och tillverkas i vår fabrik i Frankrike och har levererat kvalitetsprodukter för offentlig utemiljö i många många år. Just detta ställ går att förlänga med nya cykelmoduler något som är smart om cykelantalet ökar. Citypro säljer även cykelstativ som är av singelmodell som kan snedställas och även stålrörsmodellerna.

snedställda cykelställ

cykelhus

Cykelgarage & Cykelhus

Cykelhus eller cykelskjul är ett cykelställ med tak den perfekta lösningen för att skydda cyklarna från väder och vind och sammantaget göra användandet av en cykel mer nöjesfylld. Ett cykelgarage gjuts fast i marken så man har en ordentlig fast montering. OBS! Inga cykelhus kan bara ställas på marken utan en riktig montering krävs. Citypro har sålt cykelskjul sen 2009 och man kan se våra uteprodukter på många utegårdar runt om i landet om det så är på BRF, kommuner, skolor eller företag.

 

Det fina med ett cykelhus är att man kan komplettera med valfri cykelhållare som gör att man kan få en skräddarsydd cykelparkering under tak som passar sitt specifika önskemål. Det finns flera olika sorters tak, väggbeklädnader och tom med öppna sidor. De flesta väljer dock cykelgarage med någon form av sidopaneler. Från 2017 så var det vanligaste att man köper cykelgarage tillsammans med cykelbågar eller stödräcke för cykel där man kan låsa fast cykelns ram i nån form av låsbåge. Cykelställ med tak gör det lite roligare att vara cykelägare!


Cykelställ som passar alla typer av cyklar även mountainbikes

Vi har cykelställ enkelsidig som dubbelsidig, ställ som passar cykelhus eller som fristående. Citypro har modeller som kan väggmonteras samt modeller som kan förlängas efter ert behov med hjälp av förlängningsmoduler. Viktiga punkter som vi tittat på när vi valt leverantörer av ställ är att det aldrig får tummas på kvalité.

 

Vårt svenska klimat är tufft med både snö, slask och framförallt spridning av salt och diverse saltlösningar under vintertid. Ställen vi säljer är av högsta kvalité och tillverkas för att stå emot de tuffa nordiska klimatet. Våra ställ för cyklar är varmgalvade för att garantera lång livslängd på ställen och för att hålla desamma fräscha under flera år framöver. Med ett av våra cykelhus ökar du cykelställets livslängd ytterligare. Våra mest sålda ställ är uppmärkta med "Bestseller" där våra toppsäljare modell 200, 400 & 500 toppar försäljningslistorna år efter år och har så gjort i 20 års tid. Letar du efter att köpa cykelpollare så är chansen stor att du hittar det här på Citypro.se.


Cykelställ med låsbågar för vägg

Cykelställ med låsbågar för vägg

Att kunna parkera cyklar mot en vägg kan vara väldigt smart både när det kommer till att spara plats men även när det kommer till att på ett enkelt sätt kunna sopa och hålla rent på golvet där det ibland kan vara svårt att renhålla pga ställen som kan då vara i vägen. Vi har tagit fram ett helt eget cykelställ för vägg med låsbågar som gör det möjligt att låsa fast cykelns ram i den kraftiga låsbygeln. Detta gör cykelparkeringen extremt säker. Användningen av ställ med möjlighet till ramlåsning ökar för varje år och vi på citypro levererar stora kvantiteter av dessa ställ med ramlåsmöjlighet. Denna modell är populär framförallt när det kommer till cykelrum men även stora kvantiteter levereras till kommunal verksamhet varje år. Se vår bild på en stor serie av denna modell som vi levererade till Länssjukhuset Näl i Trollhättan när de uppgraderade sin cykelparkering. De valde låsbågar helt i galvat utan den röda skyddstejpen.


Här hittar du ställ som håller

Alla våra billiga cykelställ uteprodukter och andra tillbehör för det offentliga uterummet är producerade för att klara extrem påfrestning i offentliga miljöer. De är designade för att skapa snygga, säkra och dessutom praktiska parkeringsmöjligheter. Det är garanterat säkert att låsa fast cykeln i våra ställ. Vi har flera olika sorters modeller som passar till de allra flesta cyklar. Om man placerar cykelparkeringar på strategiska platser så gör man att det blir naturligt att använda sig av dem när man ska parkera sin cykel. Man motverkar både oreda och stölder samt skadegörelser om det finns ordentlig cykelparkering.

 

Idag är det många som väljer cykeln framför bilen när det gäller att ta sig fram. För att möta behovet behövs det fler och säkrare parkeringslösningar för det ökande antalet cyklister. Vi anser att om man gör satsningar på infrastruktur för cykling så är mycket lönsammare för samhället. Det förbättrar trafiksituationer och ger en sundare miljö och dessutom en friskare befolkning. Eftersom pendlandet med cykel har gått upp de senaste åren vilket man har sett på den ökade försäljningen av cyklar så måste man även möta upp med att placera cykelparkering på allt fler platser. I vårt breda sortiment av galvade cykelställ finns allt från enklare varianter till hela system för större cykelparkeringar vid ställen som pendeltågsstationer eller tunnelbanor. Hos oss hittar ni enkelsidiga samt cykelställ dubbelsidigt. Ett enkelsidigt får plats med färre cyklar än ett ställ som är dubbelsidigt. Citypro.se uteprodukter på nätet med fraktfri leverans. 

 

I takt med att cyklingen har ökat så ställs det också högre krav på säkerhet och våra cykelstöd gör att man kan parkera och låsa fast den ordentligt. Ställen har en snygg och dessutom smidig design med både hög och låg parkering. Detta gör att plats och utrymme sparas vilket i sin tur leder till att fler cyklar får plats i stället. Våra ställ är så smarta konstruerade och man kan sammankoppla dem med varandra och på så vis får man plats med många cyklar. Våra cykelpollare har en lång livstid då de är varmgalvaniserade och detta innebär att de håller sig i mycket bra skick i många år. Våra cykelbågar och stödräcke för cyklar står emot både tuffa miljöer och väderväxlingar. Det finns enklare varianter att köpa på stormarknaderna men dessa är allt som oftast av enklare varianter och ofta i tveksam kvalité. Vi erbjuder dig cykelparkeringar i varmgalvaniserat stål eller pulverlackerat. Det finns olika antal parkeringsplatser på våra cykelhållare och du kan välja fritt mellan dessa. Du kan välja ett ställ som passar bra i cykelhus eller välja helt fristående ställ.

 

Att kunna parkera sin cykel i ett ställ med ramlås gör att man känner sig trygg med att lämna sin cykel. Att ställa den fritt gör att risken finns att den blir stulen eller att det blir skadegörelse. De platser man främst bör fokusera på att ställa ut ställ för cyklar på är offentliga platser där man vet att det rör sig många cyklister. Ökade bensinpriser gör att många väljer cykel samt kollektivtrafik. Då passar det bra att se till att det finns låsbara cykelställ på busshållplatser och tågstationer med mera. Har ni fler frågor om våra produkter så är ni välkomna att höra av er till oss på citypro så skall vi hjälpa er med era frågor inför ert köp. Välkommen!

 

Mc-Parkering
Då fler och fler ställer bilden och transporterar sig med lättare fordon så som Vespa, Moppe, Motorcykel, Scooter, moped mfl. så ökar även behovet av säker Motorcykelparkering. Då stölder av vespor och motorcyklar ökar så är det ett måste att kunna låsa fast sitt motorfordon i en fast metallram eller liknande för att försvåra så mycket som möjligt för tjuven. Vi säljer en väldigt stabil lösning för detta som måste gjutas fast i backen eller på annat sätt göras fast i marken. Då har ägaren till motorfordonet en bra möjlighet att låsa fast sin motorcykel i motorcykelstället som då säkrar för stöld.

 

Ställ till kickbike
Kickbikes används flitigt som en transportmedel samt som leksak av mängder av barn och vuxna runt om i Sverige. Sparkcyklar är ett väldigt smidigt sätt att ta sig fram och för barn är det ett sätt för barn att öva upp sin balans. Det har alltid varit problem med att kickbikes ligger slängda på marken men nu har det kommit en lösning med ett ställ för kickbikes och sparkcyklar som även har en möjlighet för fastlåsning med hänglås. Detta ställ ser till att sparkcyklarna står upp samt ven att ägarna har möjlighet att låsa fast den så den inte blir stulen.

 

Cykelinfrastruktur är viktigt

Välfungerande cykelinfrastruktur är fördelaktig för ett samhälle eftersom den har minimal negativ miljöpåverkan, bidrar till förbättrad hälsa för invånarna, ekonomiskt besparingar och människors upplevelse av stadslandskapet. Om infrastrukturen i en stad är utformad för att tillgodose cyklisternas behov blir det lättare att få invånare och turister att välja cykel som transportmedel. Genom att få fler att cykla kommer de positiva effekterna att märkas både på individ och samhällsnivå. Förutom den energi som krävs för att producera och distribuera en cykel bara cykeln behöver den mänskliga mekaniska energin för att fungera som ett transportmedel.

Cykling producerar inga luftföroreningar och kan därför hjälpa till att hålla stadens luft rena. Även om detta inte är helt sant för elektriska cyklar, det elektriska kraft och batterier som behövs har en betydligt lägre miljöpåverkan jämfört till en bil. Trängseln kan lindras om färre människor väljer att resa med bil. Även ljudföroreningar kan minskas eftersom en cykel i grunden är tyst jämfört med en bilmotor. Välfungerande cykelinfrastruktur i anslutning till allmänheten transportnav är extra viktigt ur ett miljöperspektiv sedan allmänheten transport är ett miljövänligt sätt att resa.

Förutom miljöfördelarna kommer cykling också med hälsa fördelar. Att träning förbättrar både fysisk och mental hälsa är ingen hemlighet och cykling är ett utmärkt sätt att inkludera träning i vardagen. De positiva hälsoeffekterna med ökad cykling leder till ekonomiska besparingar på vården.

Idag bildas det långa köer under rusningstid och det faktum att befolkningen är växande är oroande med en infrastruktur som inte är dimensionerad för ökad biltrafik. Att uppmuntra människor att cykla är därför ett bra sätt att minska planeringstiden, rymden begränsning och pengar som kommer att behövas för att lösa trafikproblemet. Eftersom varje cykeltur börjar och slutar med en parkerad cykel är parkeringsmöjligheterna meningsfulla del av cykelinfrastrukturen. Genom att prioritera cykelinfrastruktur och cykelparkering anläggningar på stationer och offentliga platser, kommer turister och invånare att identifiera området som en modern cykelstad som tar cykling som dagligt transportmedel på allvar.

 


Cykelställ med logotyp

Gatupratare med cykelparkering

Ett helt unikt ställ som både är en trottoarpratare samt ett ställ för cykelparkering. Stället har en helt unik skyltyta på toppen där man kan förmedla sina budskap till kunderna eller till dem som parkerar sina cyklar i stället. Vi har sålt flera av dessa till dagstidningsföretag som såg möjligheten med den fantastiska skyltplatsen som fanns och de tryckte sen dekaler med en geting på som direkt fick de parkerande kunderna att tänka på deras dagstidning. Detta ställ kan få de mest krångliga cyklister att verkligen parkera cykeln i stället istället för att ställa den mot butiksfasaden med risk för att skitna ner och såklart ser en slarvig cykelparkering inte vidare inbjudande ut. Så här kan det finnas en möjlighet för butiksinnehavaren att tjäna en extra slant på att sälja reklamplatsen eller varför inte använda griffelpennor och skriva sina egna budskap typ " Fikasugen? -Köp en kopp kaffe & en megabulle för endast 19:-"

 

Vi säljer cykelställ online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning! Även ni som felstavar och söker efter cyckelställ är välkomna till oss.

Moms visas: