Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Hags lekplatsutrustning - klätterställning

 

Hags produkter på Citypro.se

Året 1948 markerade starten för Hags tillverkning och sedan dess har företaget varit en betydande aktör inom produktionen av lek- och utomhusprodukter. Grundat i en liten industriell lokal i Aneby av pionjärerna Hultgren, Andersson & Gustavsson, har företaget vuxit och utvecklats till en global leverantör. Efter några år blev Rune Gustavsson ensam ägare, efter att ha köpt ut sina partners.

 

I början var produktionen inriktad på att tillgodose tillverkningsindustrins behov, inklusive manuella pallyftare, mindre transportvagnar, piskställ och transportrullband för mejerier. Snabbt utökades sortimentet med produkter för utemiljö, såsom cykelställ, papperskorgar, parkmöbler och piskställ. Dessa produkter utgör fortfarande en betydande del av HAGS försäljning i Sverige. Idag är Hags en global leverantör som erbjuder produkter inom lek, sport & fitness, park & stadsmiljö på över 60 marknader. Företagets lekutrustning har blivit storsäljare över hela världen, tack vare många års erfarenhet och framgångsrika samarbeten. Med fokus på högkvalitativa produkter strävar Hags efter att erbjuda en omfattande och innovativ portfölj för att skapa trygga och trivsamma utomhusmiljöer för gemenskaper och offentliga platser.

 

Vi, som stolta återförsäljare av HAGS, har ett omfattande sortiment av deras produkter. Utforska Citypros sortiment från Hags och upptäck lekfulla samt funktionella lösningar för att berika den offentliga miljön på ett hållbart sätt.

 

Upptäck en komplett värld av lek och lär

Utforska en hel värld av lek och lärande. Lek är av avgörande betydelse för barns utveckling och oavsett om du söker en lekställning för kreativitet och fantasifulla äventyr, en sandlåda där små arkitekter kan bygga sina egna världar, en gunga som svänger mellan skratt och spänning, eller en rutschkana som bjuder in till fartfyllda nedförsbackar, har vi ett omfattande sortiment av lekplatsutrustning som täcker alla dessa behov. Vårt mål är att skapa lekmiljöer som främjar barns glädje, inlärning och sociala interaktion. Oavsett om det gäller bostadsrättsföreningar (BRF), skolor, campingplatser eller den offentliga miljön, så möjliggör vårt breda utbud av produkter att skapa lekplatser anpassade för olika sammanhang. En lekplats är mer än bara en aktivitet; det är en plats där kreativitet, samarbete och fantasi blomstrar. Med över 70 års erfarenhet förstår HAGS vikten av lek och strävar efter att skapa lekfulla mötesplatser.

 

Vi tillhandahåller ett omfattande utbud av lekplatsutrustning för att underlätta skapandet av en säker lekpark. Säkerhet är vår högsta prioritet på Citypro och våra produkter är noggrant tillverkade och designade enligt höga kvalitets- och säkerhetsstandarder. Om du funderar på hur du ska bygga din lekplats, finns vi här för att hjälpa dig med förslag och utformning som passar din lekmiljö. Med lång erfarenhet av utomhusprodukter och leksystem är vi redo att assistera dig, oavsett om det är via telefon eller e-post.

 

Varför HAGS Lekplatsutrustning?

När det gäller att välja lekutrustning är HAGS det självklara valet för oss på Citypro. Deras produkter, från gungor, sandlådor till rutschkanor och lekställningar, är designade för att ge barn en säker och rolig lekupplevelse. Företaget lägger fokus på att produkterna ska vara hållbara över lång tid, tåla intensiv lek och strävar efter hållbarhet.

 

Upptäck vårt sortiment närmare:

 

1. Gungor för lekfullhet – HAGS gungor är inte bara en vanlig bräda. De utgör en grund för skratt och glädje, där varje sväng blir till ett äventyr.

2. Fjädergungor – Hoppa till glädje För de små som älskar att studsa är fjädergungorna den perfekta platsen för att upptäcka den enkla glädjen av att hoppa upp och ner.

3. Karuseller – En virvlande fest Karusellerna tar leken till nya höjder och skapar på ett roligt sätt möjligheter för barn att dela ögonblick av glädje.

4. Lekställningar – En värld av fantasi HAGS lekställningar är mer än bara stänger och plattformar. De är portaler till fantasivärldar där varje kliv blir en ny berättelse.

 


 


 

5. Rutschkanor – En nedförsbacke till glädje HAGS rutschkanor tar barnen med på spännande resor nerför backar, vilket gör varje dag till ett äventyr.

6. Sandlådor – Bygg och skapa En plats där små arkitekter och konstnärer kan forma sina egna små världar medan de känner sanden mellan fingrarna.

7. Bollspel – Teamwork och skratt HAGS bollspelutrustning skapar arenor där barn kan utforska teamwork och skapa minnen genom lekfulla tävlingar.

8. Naturlek – Upplev utomhus Naturlekutrustningen från HAGS ger barnen möjlighet att uppleva naturen medan de leker och skapar därigenom en meningsfull koppling till omvärlden.

 

 

Varför ska man anordna en lekplats?

 1. Att anordna en lekplats och varför den är viktig för barns utveckling:

  Lekplatser spelar en avgörande roll i barns utveckling genom att främja socialt samspel, samarbete och fysisk aktivitet. Genom att erbjuda en plats där barn kan interagera med varandra och delta i olika lekar möjliggör lekplatser en omfattande utveckling för barn.

 2.  

  Hur föräldrar kan dra nytta av närheten till en lekplats:

  Föräldrar kan dra nytta av närheten till lekplatser genom att ha överblick över sina barns aktiviteter. Genom att släppa ut barnen för lek på en säker plats kan föräldrar främja barnens självständighet och samtidigt känna trygghet i vetskapen om att miljön är säker och övervakad.

 3. Vilken roll lekplatser spelar i att skapa gemenskap:

  Lekplatser fungerar som naturliga samlingsplatser där barn och föräldrar kan träffas. Genom att främja gemenskap och starka grannskapsband blir lekplatser en central del av det lokala samhället, där relationer kan knytas och stödjas.

 4. Hur lek bidrar till barns inlärningsprocess:

  Genom lek lär sig barn viktiga färdigheter som samarbete och problemlösning. Leken fungerar som en kreativ plattform där barn får utforska och utveckla livsfärdigheter som kommer att vara grundläggande för deras framtida utveckling och lärande. 

 5. Den optimala balansen mellan säkerhet och spänning på lekplatser:

  Den optimala balansen på lekplatser skapar en miljö där barn känner sig säkra att utforska och samtidigt uppleva spännande lekupplevelser. Genom att säkerställa trygga lekutrymmen främjas barns fysiska och mentala välbefinnande medan de stimuleras av utmanande och roliga aktiviteter.

 

Lekplats-sandlåda-barn

Lekplatsens betydelse för barns utveckling

Att ha en lekplats där barn kan interagera och leka tillsammans erbjuder en rad fördelar genom att lära dem om viktiga aspekter av livet och hur man relaterar till varandra, samt att förstå dynamiken i samhället. Genom att delta i olika lekaktiviteter utvecklar barn färdigheter som samarbete, att vänta på sin tur och hur man interagerar socialt. Lekplatsen utgör en trygg miljö där dessa livsviktiga färdigheter kan tränas och utvecklas. Barn absorberar och assimilerar kunskap genom leken och därför bör vi gemensamt sträva efter att tillhandahålla säkra lekmiljöer och lekredskap så att barn kan få vara just barn.

 

Gungor, gungbrädor, sandlådor och övrig lekutrustning på lekplatsen ger barn möjligheten att utforska och uttrycka sin kreativitet. Den breda variationen av utrustning skapar en stimulerande miljö som främjar både fysisk och mental utveckling. Genom att främja lek och interaktion på lekplatser kan vi aktivt bidra till barns holistiska tillväxt och skapa en positiv inverkan på deras livslånga lärande.

 

 

Lekplats med lekställning

Lekplats - En naturlig mötesplats

En ytterligare fördel med en lekplats, komplett med gungor, gungbrädor, sandlådor och annan lekutrustning, är dess roll som en naturlig mötesplats för barnen i området. Det blir en naturlig samlingspunkt där både gamla och nya vänner möts. För föräldrar är närheten till en lekplats också fördelaktig, då det blir enkelt att låta barnen leka en stund efter måltiden eller när de kommer hem från skolan. Föräldrar har oftast god koll på var deras barn befinner sig, vilket är en trygghet.

 

Barnets lek är långt ifrån bara ett enkelt tidsfördriv; det utgör en betydande del av deras utveckling och lärande. Att ha tillgång till en lekplats där barn kan leka tillsammans ger en rad fördelar, inte bara för barnen själva utan också för föräldrar och samhället som helhet. Det främjar gemenskap, ökar möjligheten till social interaktion och skapar en positiv och hälsosam miljö för alla involverade.

 

 

Inkluderande lekplats tillgänglighetsanpassad

Inkluderande lekplatser med tillgänglighetsanpassade produkter

Vi erbjuder även ett brett sortiment av tillgänglighetsanpassade produkter för lekplatser, så att alla kan vara med och delta. Vårt mål är att skapa lekplatser som inkluderar alla barn och låter dem uppleva glädjen i lek. Vårt sortiment omfattar också en mångfald av produkter som är anpassade för tillgänglighet, för att ingen ska känna sig utestängd från den underbara världen av lek. Från säkra och bekväma gungor till lekstrukturer som främjar rörelsefrihet strävar vi efter att skapa en lekmiljö där varje barn kan delta och skapa minnesvärda stunder.

 

 

 

En lekplats med mångsidig utrustning och anpassningar för olika åldrar är nyckeln till en livlig och utvecklande miljö för barn. Genom att erbjuda en variation av lekmöjligheter främjas en hälsosam atmosfär som inspirerar till aktivitet och kreativitet. Vi på Citypro är stolta över att tillhandahålla HAGS lekplatsutrustning, skapad för att stödja en mångfacetterad upplevelse där barn kan växa och utvecklas på olika sätt.

 


 

Hags - Robusta parkmöbler för offentlig miljö

Utforska vårt breda sortiment av parksoffor och parkbänkar från Hags, särskilt designade för att passa in i offentliga miljöer. Hos Citypro.se hittar du möbler som inte bara är hållbara och tåliga, utan också behåller sin stil och elegans år efter år. Våra parkmöbler utgör det optimala valet för stadsparker, skolor och andra offentliga platser. De uppskattas även på innergårdar i bostadsrättsföreningar samt längs fasader och promenadstråk.

 

Hags parkmöbler för offentlig miljö

Parkmöbler i staden och parken

Bänkar, bord och andra parkmöbler som dagligen används i offentliga miljöer kräver en konstruktion av hög kvalitet och robusthet. Hags möbler är designade för att stå emot väder och vind, dygnet runt, 365 dagar om året. Dessutom är de konstruerade för att klara av att användas av hundratals, kanske tusentals människor varje dag.

 

Populära inslag i stadsparker

Parkbänkar med bord utgör populära inslag i stadsparker och längs promenadslingor. Besökare kan sätta sig ner med sina picknickkorgar och njuta av soliga dagar eller ta en paus efter en snabb powerwalk. Att placera en parkbänk utomhus mot en fasad är också vanligt, där man kan njuta av både lä och vårsol.

 

 

 

 

 

 

Utforska parkmöbler

Utforska HAGS Parkliv möbelserie, en kollektion av eleganta bänkar, soffor, bord och fåtöljer skapade för att främja gemenskap och avkoppling i parker och städer. Varje möbelgrupp har ett unikt formspråk och passar perfekt för både stora och små sammanhang. Vi erbjuder bland annat Hags Sofiero, Hags Ekeby, Hags City och många fler.

 

Parkbänk Fristående

Våra fristående parkbänkar ger dig möjlighet att skapa vackra utomhusmiljöer utan att fastna i markarbeten. De fristående parksofforna och parkborden gör det lätt att skapa flexibla utemiljöer, perfekta för rastplatser, campingar, glasskiosker och gatukök. Enkla att placera ut på våren och smidiga att samla in för vinterförvaring om så önskas.

 

Parkbänk Platsgjutning

Att markgjuta parkmöbler är att föredra om de placeras på platser med mycket rörelse. En fast monterad parkbänk kommer att stå emot det mesta som händer under dess livstid. Markgjutning av utemöbler genererar en bekymmersfri användning under många år framöver. Det är det optimala valet vid skolor och andra platser där man inte vill att utemöblerna ska flyttas.

 

Parkbord Fristående

Skapa en inbjudande och praktisk utemiljö med våra populära fristående parkbord från Hags. Perfekta för offentliga platser, parker och bostadsområden. Med fristående parkbord får du en smidig och enkel användning utan krångliga markarbeten och människor kan också enkelt flytta utemöblerna om de så önskar. Detta är extra populärt vid bostadsrättsföreningar och fastigheter.

 

Parkbord Platsgjutning

Att markgjuta parkbord och andra parkmöbler säkerställer att de är fast installerade under lång tid och minimerar underhållet. För en problemfri användning av parkmöbler är markgjutning det klara valet.

 

 

Picknickbord - Bänkbord

Picknickbord erbjuder plats för många personer att sitta tillsammans och njuta av gemenskapen, vilket gör dem mycket populära som bord för picknickar. Dessa robusta bänkbord är konstruerade för att tåla naturens påverkan och behålla kvalitet och funktionalitet över lång tid. De passar utmärkt vid rastplatser, i parken, på skolgården eller på innergården i bostadsrättsföreningar (BRF).

 

Pergola och paviljong

Paviljonger och pergolor tjänar inte bara som skydd mot väder och vind, de skapar också trevliga områden för umgänge och vila på lekplatser, i parker och andra allmänna platser. Genom att förbättra er utomhusmiljö med en pergola eller paviljong skapar ni en samlingsplats där människor kan mötas, oavsett om de söker en tillfällig paus från solens starka strålar, tar en paus under en bilresa eller njuter av en fika under en lång promenad. Den skyddande takstrukturen gör pergolan till ett utmärkt val oavsett väderförhållandena. Den passar lika bra vid utflyktsmål och rastplatser som vid skolor, lekplatser och i stadsmiljöer.

 

Parkmöbler barn

Introducera glädjen av uteliv för de små med våra parkbänkar för barn. Dessa robusta parkmöbler är perfekt dimensionerade för barn och erbjuder en bekväm plats för fika, sandlek eller pyssel. Tillverkade med omsorg och hög kvalitet för att tåla barnens lekar. Dessa parkbord och parksoffor för barn är särskilt designade för att passa de små, främja kreativitet och skapa en trivsam utomhusmiljö.

 

 

En park, lekplats eller badplats är inte komplett utan en grill för offentlig miljö

En park, lekplats eller badplats är inte fullständig utan en grill för offentlig miljö. Att grilla utomhus är en långvarig tradition som sträcker sig långt tillbaka i historien. De första offentliga grillarna skapades för att främja gemenskap och dela matlagningserfarenheter. Idag har dessa grillar blivit en oumbärlig del av offentliga platser och spelar en avgörande roll för att skapa en inbjudande atmosfär.

 

Stadiga och motståndskraftiga grillar

Sverige är känt för sina fantastiska utomhusmiljöer och möjligheter till samhällsengagemang. Ett effektivt sätt att främja sociala sammankomster och utomhusaktiviteter är att erbjuda invånarna stora grillar för offentlig användning utomhus. Dessa grillar skapar naturliga mötesplatser där människor i alla åldrar kan samlas för att njuta av naturen, gemenskapen och smakfull mat.

 

Valet av material för offentliga grillar är kritiskt för deras långsiktiga hållbarhet. Hållbara och lätt underhållna material minimerar kostnaderna för reparationer och förlänger livslängden på grillarna. Sverige har varierande klimatförhållanden, från de kalla vintrarna i norr till milda somrar i söder. Offentliga grillar måste därför vara konstruerade för att klara av dessa skiftande förhållanden och erbjuda en kontinuerlig användarupplevelse oavsett säsong. Hos oss finner du stadiga och motståndskraftiga grillar från Hags.

 

Installation och underhåll

Att integrera grillar i utomhusmiljön är en enkel process. Installationen är smidig och kräver minimalt underhåll. Detta gör dem till ett praktiskt och långsiktigt val för exempelvis bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare, skolor och kommuner.

 

Vanliga frågor om grillar för offentlig miljö

Vilka storlekar finns tillgängliga för stora grillar?

Vi erbjuder olika storlekar på grillar för att passa olika utomhusutrymmen. Från mindre parkgrillar till större modeller avsedda för offentliga platser.

 

Är det säkert med grillar för offentlig miljö?

Grillarna är designade med säkerhet i åtanke och uppfyller alla nödvändiga krav för offentlig användning.

 

Hur sköter man underhållet för långvarig användning?

Underhållet är minimalt och innebär vanlig rengöring.

 

Finns det möjlighet till anpassning av grillar?

Ja, det finns olika anpassningsalternativ tillgängliga. Detaljer om tillbehör finns vid varje produkt.

 

Hur kan man beställa Stora Grillar och vad är tillgängligheten?

Stora Grillar kan enkelt beställas online från oss och detaljerad information om tillgänglighet finns på vår webbplats.

 

Stora Grillar för offentlig miljö utomhus erbjuder en unik möjlighet att skapa livliga och inbjudande utomhusmiljöer. Genom att kombinera säkerhet, hållbarhet och design skapar dessa grillar mötesplatser där människor kan njuta av gemenskap och god mat. Ta steget mot att förbättra ditt utomhusutrymme och skapa minnesvärda stunder.

 

 

Hags utegym hos Citypro

Genom att placera utegym längs motionsstråk, i parker, på skolgårdar, vid idrottsföreningar eller på arbetsplatser blir träningen tillgänglig för alla. HAGS sortiment omfattar träningsutrustning för alla muskelgrupper, vilket möjliggör mångsidig träning för människor i olika åldrar och med olika hälsobehov. Genom att erbjuda utrustning som är utformad för alla, inklusive unga och äldre, inaktiva och aktiva, skapas ett familjevänligt utegym. Detta främjar en hälsosam livsstil och gör träningen till en aktivitet som hela familjen kan delta i.
 

Genom att bygga utegym kan du främja hälsa och välbefinnande. Att anlägga ett utegym är en investering i invånarnas hälsa, gemenskap och livskvalitet. Det är en kostnadseffektiv och hållbar lösning som kan gynna både individer i alla åldrar och samhället som helhet.

 

HAGS erbjuder träningsredskap för utomhusbruk som har blivit populära i offentliga miljöer. Dessa inkluderar konditionskrävande redskap samt redskap som tränar ben, armar och bål. Målet är att skapa utegym där det finns något för varje muskelgrupp, vilket möjliggör en komplett kroppsträning för både styrka och kondition.

 

 

Varför ska man ha utegym i offentlig miljö?

Tillgänglighet: Utegym är tillgängliga för alla dygnet runt. Genom att ha ett utegym tillgängligt i ditt område ger du människor möjligheten att träna när det passar dem bäst, utan att vara begränsade av öppettider eller medlemskap. Utegym ökar tillgängligheten till träningsmöjligheter för alla, oavsett ålder eller ekonomisk situation. Detta gör det möjligt för fler människor att komma igång med träning och leva ett hälsosammare liv.

 

Frihet: Utegym ger en känsla av frihet och utrymme att träna. Många utegym är utformade för att utnyttja den omgivande naturen, vilket ger en unik och givande träningsupplevelse.

 

Kostnadseffektivitet: Att bygga ett utegym är oftast mer kostnadseffektivt än att bygga och underhålla ett traditionellt gym. Utrustningen kan vara hållbar och kräver mindre löpande kostnader.

 

Social samvaro: Utegym skapar en gemenskap och möjligheter till social samvaro. Det blir en plats där människor kan träffas, utbyta erfarenheter och motivera varandra till att träna och leva ett hälsosamt liv.

 

Naturlig miljö: Att träna utomhus ger fördelen av att vara i kontakt med naturen och frisk luft. Det kan bidra till ökat välbefinnande och förbättrad mental hälsa.

 

Mångsidighet: Utegym kan erbjuda olika typer av träningsutrustning för att tillgodose olika behov och intressen. Från hinderbanor till styrketräning och kardiovaskulär träning finns det något för alla.

 

Sedan 1948 har Hags gett barn, ungdomar och vuxna över hela världen möjlighet till lek, aktivitet och glädje utomhus. Vi på Citypro är stolta över att erbjuda deras produkter och skapa utrymme för lek och äventyr i din egen trädgård eller utomhusmiljö. Oavsett om du söker efter lekutrustning, sport- och fitnessprodukter, eller möbler för parker och stadsmiljö, erbjuder vi ett omfattande sortiment som passar alla åldrar och intressen. Vi förstår att du kan ha frågor eller behöva ytterligare information. Därför tar vi självklart gärna emot samtal och svarar på dina frågor. Hos Citypro är vi här för att hjälpa dig skapa en utomhusmiljö full av glädje och aktivitet för alla åldrar.

 

Moms visas: